Nieuws van Zu merken

Dinsdag 24 januari 2023

ZU is meubelagentuur uit België, dat ook voor Nederland en Luxemburg vooraanstaande Europese fabrikanten verdeeld. Het bedrijft deelt de noviteiten die een aantal van deze merken introduceren.
Nieuws van Zu merken
Nieuws van Zu merken Nieuws van Zu merken

‘We gaan je dit jaar knap verrassen met allerhande nieuws en nieuwigheden’, zo zegt Zu. Zo is Tones van Claudia Valsells (foto 1) de eerste collectie die Nanimarquina aanbiedt als kelim en als handtuft karpet. Valsells is van haar gebruikelijke medium, schilderen, overgestapt op het ontwerpen van Tones. Nanimarquina is klimaat-neutraal gecertificeerd en beschikt ook over een outdoor collecties in gerecycled PET. 

 

Christien Starkenburg is interieurontwerpster en oprichtster van Slowwood. De Slowwood eettafel is volgens Zu gratieus, eenvoudig, maar ook elegant. De collectie bevat daarnaast kasten, tafels en salontafels. Deze Slowwood tafel Grut 8 heeft een natuurlijke amorfe vorm van 260, 280 of 300 x 111 x 75 cm hoog. Hij is verkrijgbaar in massief eiken of essenhout, al dan niet met de poten in een accentkleur in lak.

 

Het aanbod van BD Barcelona Design is heel divers en nét daar zit hun kracht volgens de agent. Ieder product heeft iets uniek, soms artistiek, soms technisch. Ze zijn sterk in het personaliseren en ze bieden op hun website zelfs een configurator aan om je eigen stoel of fauteuil te visualiseren. Op foto 3 is het rekkensysteem Hypóstila in black edition te zien. Samen met de Dino armchair en Explorer 1 Koffietafel van Jaime Hayon.Links

www.nanimarquina.com
www.z-u.be
www.slowwood.nl
www.bdbarcelona.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, beurs, show, meubel, slaap, slapen, nacht, verlichting, licht, interieurbekleding, interieurstof, stof, meubelstof, interieurtextiel, meubelstoffen, vloer, tapijt, karpet, kleed, stoel, fauteuil, bank, #zu, #nanimarquina, #slowood, #bdbarcelona

Gerelateerd nieuws
 
Derde editie Destination Design
lees verder
Speciale editie Domotex
In januari 2025 vind de Carpet & Rugs editie plaats van de Domotex, uiteraard weer in Hannover.
lees verder
 
Kastenprogramma Vision naar Arco
lees verder
Elegante deurmatten in interieur
[Sponsored artikel] - Bij de inrichting van je woning zorg je er onder meer voor dat je meubels bij elkaar passen de muren een mooie kleur krijgen en kunstwerken aan de wand hangen. Maar heb je ook aan een passende deurmat gedacht?
lees verder
 
Exclusieve distributie Wicanders
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden