Countdown naar Showup

Maandag 23 januari 2023

De 20e editie van vakbeurs Showup gaat over een week van start. Op 29 en 30 januari is Expo Greater Amsterdam de plek om nieuwe producten in de segmenten home deco, gifts, stationery, lifestyle, kids en food te ontdekken.
Countdown naar Showup
Countdown naar Showup Countdown naar Showup Countdown naar Showup

Jessica den Hartog transformeert plastic afval tot iets nieuws. Ze recyclet zelf op kleine schaal plastic per soort en kleur. Meestal worden alle kleuren bij elkaar gegooid, zodat alleen grijs granulaat overblijft. Den Hartog weet de kleur juist te behouden en komt zo aan het materiaal voor haar kunst (foto 1).

 

Cut-Out is een nieuw Dutch Design interieurmerk dat woonaccessoires, klein meubilair en tuinaccessoires van metaal aanbiedt. Een voorbeeld is het wijnrek dat plaats biedt aan 22 wijnflessen (foto 2).

 

Qué Rico is een nieuw keramieken decoratiemerk dat een overvloed aan kleuren, prints en positieve vibes uitstraalt. Josephine Coelembier volgde haar ouders in de droom van een eigen bedrijf. Net als hen deelt Coelembier de passie voor keramiek (foto 3).

 

De BolBi is een Bijzondere kruk die uit twee (Bi) componenten is samengesteld. De solide bolle kruk (foto 4) zit volgens de organisatie van Showup verrassend lekker en zorgt ervoor dat je goed recht blijft zitten. Ontworpen door Studio Ilse Bouwens by Heej!

 

Klik hier voor entreekaarten. De beurs is zonderdag 29 januari geopend van 10-17 uur, maandag 30 januari van 9-17 uur. Expo Greater Amsterdam (voorheen Expo Haarlemmermeer) is gevestigd aan de Stelling 1, 2141 SB Vijfhuizen.Links

www.showup.nl
www.cutout.nl
www.jessicadenhartog.nl
www.heeej.nl
www.querico.be

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, beurs, show, evenement, event, tentoonstelling, interieurbeurs, woonaccessoire, behang, wandbekleding, bedtextiel, overtrek, mand, lifestyle-product, tas, mandencollectie, decoratie, decoratie-artikel, geschenk, gift, cadeau, kado, servies, keramiek, meubel, kleinmeubel, bijzet, verlichting, licht, verlichting, sierkussen, kussen, textiel, woon, woontextiel, woningtextiel, upcylce, recycle, duurzaam, duurzaamheid, kinderkamer, jeugdkamer, #Growup, #Listenup, #Showup, #Startup, #thestore, #cutout, #jessicadenhartog, #heej, #querico

Gerelateerd nieuws
Voorjaarsvakdagen DWI 2023
Op 5, 6, 7 en 8 februari vinden de Voorjaarsvakdagen plaats. Zij markeren het 30-jarige jubileum van De Woonindustrie. Dit wordt gevierd met een trendlezing en beursaanbiedingen van diverse exposanten.
lees verder
Retail december plus
De Nederlandse detailhandel heeft in december 2022 11% meer omgezet dan in december 2021, meldt het CBS. Het verkoopvolume was 0,5 procent lager.
lees verder
Goede sfeer op Showup
De 20e editie van vakbeurs Showup zit er weer op. Op 29 en 30 januari vonden nationale en internationale bezoekers hun weg naar de beurs voor home deco, gifts, stationery, lifestyle, kids en food.
lees verder
Weer doorstart Mondiart
December was een moeilijke maand voor Mondiart. Het bedrijf werd toen failliet verklaard. Nu is echter duidelijk dat een doorstart gelukt is, in kleinere vorm en op een nieuwe locatie.
lees verder
Duurzaamheid belangrijk thema
Duurzaamheid wordt een steeds belangrijker thema op de consumentengoederenbeurzen Ambiente, Christmasworld en Creativeworld. Duurzame producten worden gepresenteerd onder het thema Ethical Style.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden