Countdown naar Showup

Maandag 23 januari 2023

De 20e editie van vakbeurs Showup gaat over een week van start. Op 29 en 30 januari is Expo Greater Amsterdam de plek om nieuwe producten in de segmenten home deco, gifts, stationery, lifestyle, kids en food te ontdekken.
Countdown naar Showup
Countdown naar Showup Countdown naar Showup Countdown naar Showup

Jessica den Hartog transformeert plastic afval tot iets nieuws. Ze recyclet zelf op kleine schaal plastic per soort en kleur. Meestal worden alle kleuren bij elkaar gegooid, zodat alleen grijs granulaat overblijft. Den Hartog weet de kleur juist te behouden en komt zo aan het materiaal voor haar kunst (foto 1).

 

Cut-Out is een nieuw Dutch Design interieurmerk dat woonaccessoires, klein meubilair en tuinaccessoires van metaal aanbiedt. Een voorbeeld is het wijnrek dat plaats biedt aan 22 wijnflessen (foto 2).

 

Qué Rico is een nieuw keramieken decoratiemerk dat een overvloed aan kleuren, prints en positieve vibes uitstraalt. Josephine Coelembier volgde haar ouders in de droom van een eigen bedrijf. Net als hen deelt Coelembier de passie voor keramiek (foto 3).

 

De BolBi is een Bijzondere kruk die uit twee (Bi) componenten is samengesteld. De solide bolle kruk (foto 4) zit volgens de organisatie van Showup verrassend lekker en zorgt ervoor dat je goed recht blijft zitten. Ontworpen door Studio Ilse Bouwens by Heej!

 

Klik hier voor entreekaarten. De beurs is zonderdag 29 januari geopend van 10-17 uur, maandag 30 januari van 9-17 uur. Expo Greater Amsterdam (voorheen Expo Haarlemmermeer) is gevestigd aan de Stelling 1, 2141 SB Vijfhuizen.Links

www.showup.nl
www.cutout.nl
www.jessicadenhartog.nl
www.heeej.nl
www.querico.be

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, beurs, show, evenement, event, tentoonstelling, interieurbeurs, woonaccessoire, behang, wandbekleding, bedtextiel, overtrek, mand, lifestyle-product, tas, mandencollectie, decoratie, decoratie-artikel, geschenk, gift, cadeau, kado, servies, keramiek, meubel, kleinmeubel, bijzet, verlichting, licht, verlichting, sierkussen, kussen, textiel, woon, woontextiel, woningtextiel, upcylce, recycle, duurzaam, duurzaamheid, kinderkamer, jeugdkamer, #Growup, #Listenup, #Showup, #Startup, #thestore, #cutout, #jessicadenhartog, #heej, #querico

Gerelateerd nieuws
 
Inspirerend randprogramma Imm
lees verder
Groei Intergamma
Intergamma rapporteert een omzetgroei over 2022 en maakt nieuwe benoemingen bekend in de raad van commissarissen.
lees verder
Banenwinkel is geopend
Op 1 juni is de eerste banenwinkel geopend in de binnenstad van Inretail, als onderdeel van een uitgebreide campagne voor nieuw personeel.
lees verder
Zuiver verkleint merkenportfolio
De Zuiver Group viert dit jaar haar 25-jarig bestaan. Het is volgens het bedrijf tijd voor een nieuw hoofdstuk, waarin het uitbouwen van de merken en partnerschap met dealers centraal staan.
lees verder
Digitale academie
De Digitale Academie van de Ambiente, Christmasworld en Creativeworld georganiseerd door de Messe Frankfurt gaat van start met duurzaamheid als openingsthema.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden