Najaarsbeurs DWI nadert

Maandag 26 augustus 2019

De voorbereiding voor de Najaarsvakbeurs in DWI (De Woonindustrie) zijn in volle gang. Enkele bedrijven geven daarom een voorproefje van de producten die zij van 1-4 september in Nieuwegein laten zien.
Najaarsbeurs DWI nadert
Najaarsbeurs DWI nadert Najaarsbeurs DWI nadert

Zoals Interieurjournaal al schreef biedt DWI (De Woonindustrie) een uitgebreid programma tijdens de beurs. Zo worden er diverse presentaties en lezingen gegeven. Illustrator en designer Marjolein Caljouw is bijvoorbeeld tijdens de beurs aan het werk te zien. Zij maakt muurschilderingen voor particulieren en customized artwork voor bedrijven, zoals voor interieur en etalage.

 

Op 2 en 3 september trakteren de slaapexposanten bezoekers op een ontbijtje en van 1 - 3 september vindt de derde editie van Dutch Design Dock plaats in de naastgelegen Beursfabriek. De beurs blijft echter ook vooral een plek om nieuwe producten van de DWI exposanten te gaan zien. In de showroom van Danca zijn natuurlijk weer de banken van het bedrijf te zien, waaronder het model Sergio (foto 2): een zitsysteem met veel flexibiliteit en een populaire lage zit. Maar ook de kasten van Coesel, karpetten van Left Label carpets en meubelen van Ox Denmarq worden hier door agent Left Label Collections gepresenteerd.

 

Portugese producent Darono presenteert zichzelf als fabrikant van handgemaakte outdoorproducten. Van poefs, tot kussens, krukjes, kamerschermen, kleden, tot vazen en verlichting. Poef Eucharis (foto 3) heeft een vulling van styrofoam en is omwikkeld met een felgekleurd textiel, over synthetisch leer.Links

www.dewoonindustrie.nl
www.dutchdesigndock.nl
www.darono.pt
www.danca.nl
www.leftlabel.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, meubel, slaap, slapen, nacht,decoratie, accessoires, verlichting, licht, interieurbekleding, interieurstof, stof, meubelstof, interieurtextiel, meubelstoffen, vloer, tapijt, karpet, kleed, schommelstoel, stoel, fauteuil, bank, najaarsbeurs, socialmedia, expositie, presentatie, lezingen, #DWI, #dewoonindustrie, #woonindustrie, #DDD, #dutchdesigndock, #danca, #coesel, #leftlabelcarpets, #leftlabel, #leftlabelcollections, #llc, #oxdenmarq, #sergio, #darono

Gerelateerd nieuws
 
Start ETC Design Experience
lees verder
Nieuwe digitale printer Forbo
De nieuwe digitale printer van Forbo Flooring werkt met UV-inkt en zorgt voor printvloeren van een nog betere kwaliteit, aldus het bedrijf uit Assendelft.
lees verder
 
Chrysalide Chair door Tjep
lees verder
Incoda kampioenen
De tiende editie van de afgelopen week gehouden vakbeurs Interieur Collectie Dagen (Incoda) in Gorinchem is succesvol verlopen, zo laat organisator Easyfairs weten.
lees verder
Headlam breidt Lifestyle-interior uit
Grossier Headlam vul gordijncollectie lifestyle-interior aan. De zes items, variŽren van black out en semi-verduisterend tot een inbetween met moderne print en een velours stof.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden