Najaarsbeurs DWI nadert

Maandag 26 augustus 2019

De voorbereiding voor de Najaarsvakbeurs in DWI (De Woonindustrie) zijn in volle gang. Enkele bedrijven geven daarom een voorproefje van de producten die zij van 1-4 september in Nieuwegein laten zien.
Najaarsbeurs DWI nadert
Najaarsbeurs DWI nadert Najaarsbeurs DWI nadert

Zoals Interieurjournaal al schreef biedt DWI (De Woonindustrie) een uitgebreid programma tijdens de beurs. Zo worden er diverse presentaties en lezingen gegeven. Illustrator en designer Marjolein Caljouw is bijvoorbeeld tijdens de beurs aan het werk te zien. Zij maakt muurschilderingen voor particulieren en customized artwork voor bedrijven, zoals voor interieur en etalage.

 

Op 2 en 3 september trakteren de slaapexposanten bezoekers op een ontbijtje en van 1 - 3 september vindt de derde editie van Dutch Design Dock plaats in de naastgelegen Beursfabriek. De beurs blijft echter ook vooral een plek om nieuwe producten van de DWI exposanten te gaan zien. In de showroom van Danca zijn natuurlijk weer de banken van het bedrijf te zien, waaronder het model Sergio (foto 2): een zitsysteem met veel flexibiliteit en een populaire lage zit. Maar ook de kasten van Coesel, karpetten van Left Label carpets en meubelen van Ox Denmarq worden hier door agent Left Label Collections gepresenteerd.

 

Portugese producent Darono presenteert zichzelf als fabrikant van handgemaakte outdoorproducten. Van poefs, tot kussens, krukjes, kamerschermen, kleden, tot vazen en verlichting. Poef Eucharis (foto 3) heeft een vulling van styrofoam en is omwikkeld met een felgekleurd textiel, over synthetisch leer.Links

www.dewoonindustrie.nl
www.dutchdesigndock.nl
www.darono.pt
www.danca.nl
www.leftlabel.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, meubel, slaap, slapen, nacht,decoratie, accessoires, verlichting, licht, interieurbekleding, interieurstof, stof, meubelstof, interieurtextiel, meubelstoffen, vloer, tapijt, karpet, kleed, schommelstoel, stoel, fauteuil, bank, najaarsbeurs, socialmedia, expositie, presentatie, lezingen, #DWI, #dewoonindustrie, #woonindustrie, #DDD, #dutchdesigndock, #danca, #coesel, #leftlabelcarpets, #leftlabel, #leftlabelcollections, #llc, #oxdenmarq, #sergio, #darono

Gerelateerd nieuws
Projectversie Coretec
US Floors heeft een projectversie van haar vloer Coretec uitgebracht: sterker, stabieler en dunner.
lees verder
Showup biedt online inkoop
Deelnemers van inkoopbeurs Showup kunnen voortaan via Orderchamp ook buiten de beurs om hun merken te verkopen.
lees verder
Wood Works op Domotex
De speciale Wood Works tentoonstelling op Domotex 2020 nodigt bezoekers uit om de eigenschappen van hout te ervaren en leren kennen.
lees verder
 
Tevreden Decosit breidt uit
lees verder
Woonretail september weer top
De Nederlandse detailhandel heeft in september 2019 4,6% meer omzet geboekt dan in dezelfde maand vorig jaar. En wie was wederom koploper: de interieurbranche!
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden