Zitmeubelserie Creva soft van Kusch+Co

Vrijdag 23 augustus 2019

De Duitse meubelfabrikant Kusch+Co introduceert een nieuwe soft seating serie. Deze modulaire zitmeubelserie is ontwerpen door de Keulse designstudio Kaschkasch en heet Creva soft.
Zitmeubelserie Creva soft van Kusch+Co
Zitmeubelserie Creva soft van Kusch+Co Zitmeubelserie Creva soft van Kusch+Co Zitmeubelserie Creva soft van Kusch+Co

Creva soft is geschikt voor de residentieel en contractgebruik (Kusch+Co richt zich voornamelijk op dit laatste). Deze serie bestaat tot dusver uit krukken, banken en fauteuils. De multifunctionele zitmeubelen zijn gemaakt om elkaar aan te vullen. De individuele fateuils kunnen namelijk aan elkaar gekoppeld worden, om ruimte te bieden aan twee of drie personen. In de komende maanden zullen de Creva stool en Creva desk de Creva serie verder aanvullen.

 

Creva soft heeft een breed scala aan ontwerpopties. De kussens, stoelen en achter- en zijwanden kunnen worden bekleed met verschillende stoffen en in vele kleuren. De poten zijn er in staal, beuken of eiken. De Creva bijzettafel vult de serie aan en heeft dient als centraal middelpunt.

 

Kusch+Co bv, de Nederlandse tak van het bedrijf, is te vinden in Culemborg, de Belgische vertegenwoordiging Kusch+Co SPRL-BVBA in Brussel. Kusch+Co was tevens te vinden op de laatste biënnale projectinrichtingsbeurs Orgatec in Keulen in 2018.

 



Links

nl.kusch.com
www.kusch.com
www.orgatec.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, meubel, zitmeubel, bank, bijzettafel, salontafel, stoel, eetkamer, fauteuil, designmeubelen, meubelontwerpstudio, #crevasoft, #Kusch+Co, #kaschkasch, #orgatec

Gerelateerd nieuws
 
Expositie Creatieve Vakmannen
lees verder
 
MMB 2019 ook voor contract
lees verder
Kettler sluit
Het doek lijkt te zijn gevallen voor Kettler, fabrikant van tuinmeubilair, sport- en vrijetijdsuitrusting.
lees verder
 
Nieuwe producten van afval-linoleum
lees verder
Fritz Hansen upcycled plasticafval
N02 Recycle is Fritz Hansens nieuwe, veelzijdige stoel die bestaat uit geŁpcycled plasticafval. Het is de allereerste stoel van het bedrijf in gekleurd en gerecycleerd polypropyleen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden