Zitmeubelserie Creva soft van Kusch+Co

Vrijdag 23 augustus 2019

De Duitse meubelfabrikant Kusch+Co introduceert een nieuwe soft seating serie. Deze modulaire zitmeubelserie is ontwerpen door de Keulse designstudio Kaschkasch en heet Creva soft.
Zitmeubelserie Creva soft van Kusch+Co
Zitmeubelserie Creva soft van Kusch+Co Zitmeubelserie Creva soft van Kusch+Co Zitmeubelserie Creva soft van Kusch+Co

Creva soft is geschikt voor de residentieel en contractgebruik (Kusch+Co richt zich voornamelijk op dit laatste). Deze serie bestaat tot dusver uit krukken, banken en fauteuils. De multifunctionele zitmeubelen zijn gemaakt om elkaar aan te vullen. De individuele fateuils kunnen namelijk aan elkaar gekoppeld worden, om ruimte te bieden aan twee of drie personen. In de komende maanden zullen de Creva stool en Creva desk de Creva serie verder aanvullen.

 

Creva soft heeft een breed scala aan ontwerpopties. De kussens, stoelen en achter- en zijwanden kunnen worden bekleed met verschillende stoffen en in vele kleuren. De poten zijn er in staal, beuken of eiken. De Creva bijzettafel vult de serie aan en heeft dient als centraal middelpunt.

 

Kusch+Co bv, de Nederlandse tak van het bedrijf, is te vinden in Culemborg, de Belgische vertegenwoordiging Kusch+Co SPRL-BVBA in Brussel. Kusch+Co was tevens te vinden op de laatste biënnale projectinrichtingsbeurs Orgatec in Keulen in 2018.

 Links

nl.kusch.com
www.kusch.com
www.orgatec.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, meubel, zitmeubel, bank, bijzettafel, salontafel, stoel, eetkamer, fauteuil, designmeubelen, meubelontwerpstudio, #crevasoft, #Kusch+Co, #kaschkasch, #orgatec

Gerelateerd nieuws
 
Daling woonretail april
lees verder
Opschorting voor Recor
Recor zit in grote problemen. Vorige week maandag is er door de Rechtbank in Antwerpen opschorting verleend aan de Limburgse meubelfabrikant uit Hasselt.
lees verder
DWI Vakbeurs najaar verspreid
De voorlopige planning van de najaarseditie van de Vakbeurs of liever gezegd Vakdagen van DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein was van 13-16 september 2020, maar dat is toch weer iets aangepast om het bezoek in verband met corona beter te kunnen spreiden.
lees verder
Thea nieuw bij Fendi Outdoor
Fendi is een van de labels van de Italiaanse meubelfabrikant Luxury Living Group uit Forlě. Thea is een nieuwe telg in de Fendi Outdoor collectie.
lees verder
Experience center Interior Group
Keijsers Interiors en De Projectgroep openen een experience center op businesspark Papendorp aan de rand van Utrecht.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden