MeisterDesign en nieuwe Rigid

Donderdag 19 maart 2020

Deze maand komt vloerenfabrikant MeisterWerke met een nieuw assortiment Rigid Core-vloeren op de markt: MeisterDesign.rigid. Ook de MeisterDesign vloeren zijn aangevuld.
MeisterDesign en nieuwe Rigid
MeisterDesign en nieuwe Rigid MeisterDesign en nieuwe Rigid MeisterDesign en nieuwe Rigid

Het MeisterDesign.rigid assortiment van Meister (foto 1 en 2) bestaat uit de drie collecties RL 400 S (lange planken), RB 400 S (grote tegels) en RD 300. De dragerplaat van rigide polymeer zorgt volgens Meister samen met de geïntegreerde contactgeluiddemping voor een zware en daardoor vibratiedempende constructie. De rigid core-vloeren van Meister zijn 5,5 of 6 mm dik en zijn beschikbaar in twee plank formaten met houtdessins met voelbare structuur. Het grote tegelformaat is voorzien van imitatie steendessins. MeisterDesign.rigid is waterproof en kan op oppervlakken tot 15 x 15 m zwevend worden gelegd zonder dilatatievoegen. De collectie RD 300 S omvat planken die dankzij hun dragerplaat van rigide polymeer volgens de fabrikant bijzonder vormstabiel zijn. Een extra elastische tussenlaag dempt het loopgeluid in de ruimte.

 

De MeisterDesign (foto 3 en 4) vloeren worden uitgebreid met moderne landhuisdelen en nieuwe decors. Naast de bekende korte planken en het tegelformaat, is de designvloer MeisterDesign vanaf nu ook verkrijgbaar in het formaat van een landhuisdeel. Deze landhuisplanken zijn beschikbaar in een watervaste uitvoering met dubbele kurklaag, comfort (DL 600 S), in het verbouwingsvriendelijke en watervaste flex (DL 400), en als waterproof allround variant life (DL 800). Met 16 (DL 600 S/DL 400) of acht decors (DL 800). Ook de korte planken en tegels krijgen een update. Voor de houtdecors worden vijf nieuwe opties toegevoegd, met zowel lichte kleuren in Scandinavische stijl als donkere kleuren. De Terrazzo tegels krijgen een lichte en donkere variantLinks

www.heditex.com
www.meister.com
www.meisterwerke.com
www.viehoff.nl
www.schadebo.nl
www.deeik.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, project residentieel, vloer, vloerbedekking, tegel, strook, stroken, PVC, lvt, keramiek, terra cotta, steen, hout, parket, visgraat, vloeren, longlife, rigidcore, rigid core, rigid-core, #meister, #meisterwerke, meisterwerkeschulte, #heditex, #viehoff, #schadebo, #deeik, #meisterdesign, #lindura, #designflooring, #nadura, #parquet

Gerelateerd nieuws
Data vakbeurs DWI bekend
De data van de najaarsvakbeurs in DWI (De Woonindustrie) waren al bekend, nu zijn ook de data van de voorjaarsbeurs in 2021 reeds vastgelegd.
lees verder
Vierde generatie Mateboer
Bij woningtextielgroothandel Eurogros in Hoogeveen is het weer feest: een nieuwe telg van de familie Mateboer is geboren!
lees verder
 
Ruim miljoen injectie Naduvi
lees verder
Hart van Nicole
In deze tijd van onzekerheid wil Nicole van Toor van Headlam de interieurbranche een hart onder de riem steken.
lees verder
Dynamic Wood-3D van Interfloor
Interfloor introduceert een aanvulling op de bestaande Black Tex Back vinylserie. De Dynamic Wood-3D PVC-vinylcollectie wordt gekenmerkt door realistische planken dankzij de 3D-Embossing-in-Register-Techniek.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden