Trade centra geopend

Donderdag 19 maart 2020

In deze hectische tijden door de Corona-crisis heerst er onduidelijkheid over openingstijden. De belangrijkste trade centra voor de interieurbranche, De Woonindustrie (DWI) en het European Design Center Europe (ETC) zijn nog altijd geopend voor afspraken met exposanten.
Trade centra geopend

Zowel DWI als ETC zijn geopend voor bezoekers op uitnodiging van de exposanten. Zoals we al eerder berichtten zijn de Marketdays van DWI zijn wel tot in ieder geval 31 maart opgeschort. Dat geldt ook voor de Trade Mondays in het ETC tot en met 13 april, waarbij de laatste al voorzien was door tweede paasdag.

Bezoekers zijn bij DWI gewoon van maandag tot en met vrijdag van harte welkom. Dat geldt ook bij het ETC, maar de organisatie verzoekt wel om bezoek van te voren aan te kondigen. Om ervoor te zorgen dat dit voldoet aan de laatste richtlijnen van het RIVM en de GGD en er niet veel mensen tegelijk binnen zijn.

Jan Hogenkamp van DWI: 'De richtlijnen van het RIVM en de GGD hanteren wij als uitgangspunt voor te nemen voorzorgsmaatregelen. Het welzijn en de veiligheid van alle betrokkenen staat bij ons voorop.' Ook Ditte Kolijn van het ETC onderschrijft dit.

Daarbij wordt opgeroepen om de richtlijnen en adviezen van het RIVM en de GGD met betrekking tot hygiënevoorschriften te volgen, die overigens gelden voor alle virussen die griep en verkoudheid kunnen veroorzaken:
- Was regelmatig uw handen met zeep of desinfecterende gel;
- Begroet elkaar liever verbaal en/of met een handgebaar;
- Hoest of nies in een papieren tissue of de binnenkant van uw elleboog;
- Vermijd contact met mensen met luchtwegklachten (hoesten, verkoudheid, e.d.);
- Zoek medische hulp bij luchtwegklachten, keelpijn, hoesten en koorts.

De volgende voorzorgsmaatregelen zijn al eerder door de centra getroffen:
- Handreinigingsmiddelen zijn aanwezig bij de ingang;
- Personeel houdt minimaal 2 meter afstand bij persoonlijk contact, ook bij de receptiebalie;
- Extra aandacht voor schoonmaak;
- Extra aandacht aan het volgen van de hygiënevoorschriften."Links

www.dewoonindustrie.nl
www.etcdesigncenter.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, meubel, slaap, slapen, nacht,decoratie, accessoires, verlichting, licht, interieurbekleding, interieurstof, stof, meubelstof, interieurtextiel, meubelstoffen, vloer, tapijt, karpet, kleed, schommelstoel, stoel, fauteuil, bank, marketday, marketdayxl, corona, virus, covid19, #dewoonindustrie, #woonindustrie, #dwi, #etcdesigncenter, #etcexpo, #corona, #covid19

Gerelateerd nieuws
 
Extra groen bij Ntgrate
lees verder
PPC opent in Groningen
Het nieuwe vijfde filiaal in Groningen van grossier Plinten & Profielen Centrale (PPC) uit Wijk bij Duurstede is sinds vrijdag open.
lees verder
Make-over toonzaal Dez
De bedrijfstoonzaal van De Eiken Zetel (Dez) in Eeklo krijgt een grote make-over. Een oppervlakte van 560 vierkante meter is volledig gestript en krijgt een volledig nieuwe invulling.
lees verder
 
Meer cash & carry Mars & More
lees verder
Toonen Ridder
André Toonen van Cunera liet via Facebook vanavond weten koninklijk te zijn onderscheiden als Ridder in de orde van Oranje Nassau.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden