Divers nieuws Forest Group

Donderdag 19 maart 2020

In zijn nieuwsbrief meldt raamfournituren- en domotica-specialist Forest verschillende noviteiten die het binnenkort tijdens een hotelshow gaat presenteren.
Divers nieuws Forest Group

The Independent Hotel Show, die zich op hoteliers richt, vindt voor de tweede keer plaats in de RAI Amsterdam. Van oorsprong was het evenement 17 en 18 maart gepland, maar door de Corona-crisis zal het nu 24 en 25 juni worden dat Forest daar zijn nieuws zal presenteren.

 

Het vervangen van glijders bij inbouw gordijnsystemen kan volgens Forest nogal een dingetje zijn. Daarom heeft de firma een ponstang in het assortiment opgenomen (foto links) zodat eenvoudig een opening in de inbouwrail gemaakt kan worden om een glijder toe te voegen of vervangen. Om vervolgens de gecreëerde opening volledig af te dekken heeft Forest een draaistop bedacht.

 

Speciaal voor gordijnen met een waveplooi heeft het bedrijf een nieuwe 90º graden voorloper ontwikkeld in combinatie met een kleine 'click-on stiffner' (foto middenboven). Deze moet zorgen voor de perfecte waveplooi vanaf het begin. De stiffner maakt gordijnen volgens Forest namelijk hufterproof en zorgt ervoor dat gordijnen langer mee gaan.

 

Daarnaast heeft het bedrijf uit Deventer de Easyflex eindhaak en het FES-oog nu ook in het zwart in het assortiment opgenomen (foto middenonder), alsook een handige FES Hulptool: de Hook Fitter (foto rechtsboven). Tenslotte meldt Forest dat de draadloze bediening van gemotoriseerde gordijnrails (via Z-Wave Plus en/of 433MHz radiogolven) nu direct geïntegreerd kan worden in het smart home platform Homey (foto rechtsonder).Links

www.forestgroup.nl
www.independenthotelshow.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, wonen, woning, stof, bekleding, textiel, gordijn, project, stoffering, vakkleding, ophang, rails, roede, raambekleding, raamdecoratie, rolgordijn, plissé, verkoop, confectie, groothandel, grossier, stiffner, wave, plooi, ponstang, smart home, homey, #iha, #independanthotelshow, #forest, #homey

Gerelateerd nieuws
Data vakbeurs DWI bekend
De data van de najaarsvakbeurs in DWI (De Woonindustrie) waren al bekend, nu zijn ook de data van de voorjaarsbeurs in 2021 reeds vastgelegd.
lees verder
Vierde generatie Mateboer
Bij woningtextielgroothandel Eurogros in Hoogeveen is het weer feest: een nieuwe telg van de familie Mateboer is geboren!
lees verder
 
Ruim miljoen injectie Naduvi
lees verder
Hart van Nicole
In deze tijd van onzekerheid wil Nicole van Toor van Headlam de interieurbranche een hart onder de riem steken.
lees verder
Akoestisch Wallpepper Onu-hal
De Italiaanse behangfabrikant Wallpepper heeft haar wandbekledingsproducten mogen leveren voor de aankleding van de grote Onu-hal XIX van de Verenigde Naties in Genève.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden