Meer Scandinavisch in DWI

Maandag 28 december 2020

DWI (De Woonindustrie) verwelkomt opnieuw een nieuwe maker. In Nieuwegein zal binnenkort weer een nieuwe Scandinavische meubelfabrikant te bewonderen zijn!
Meer Scandinavisch in DWI
Meer Scandinavisch in DWI Meer Scandinavisch in DWI Meer Scandinavisch in DWI Meer Scandinavisch in DWI Meer Scandinavisch in DWI

Kortgeleden presenteerden we reeds de komst van de Scandinavische designmeubelfabrikant Skovby Møbelfabrik in DWI vanaf 2021. Binnenkort is in Nieuwegein ook de collectie Scandinavische meubelen van Tenzo AB te vinden. De Zweedse fabrikant wordt in de Benelux vertegenwoordigd door Mark van Betten (foto 1 tweede van rechts, rechts naast hem staat Jan Hogenkamp commercial manager van DWI) van Tenzo bv uit Helmond.

Tenzo (tot 2007 Träspecialen Möbel AB) ontwikkelt, produceert en verhandelt meubelen (kasten, dressoirs, tafels, stoelen) aan verschillende grotere winkels in heel Europa, met name Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, Benelux en Scandinavië. Van de productie wordt 95% geëxporteerd. Hierbij zijn een aantal van de hedendaagse maar niet altijd typische Scandinavische producten van de Tenzo-website te zien.

DWI is op 4 januari weer open en binnenkort worden de Voorjaarsvakdagen 2021 gehouden:
- Maandag 1 februari en dinsdag 2 februari
- Zondag 7 februari, maandag 8 februari en dinsdag 9 februari
Open van 10-18 uur; op zondag gaat het centrum een uur eerder dicht en maandagavond 8 februari blijft het tot 20 uur open.Links

www.dewoonindustrie.nl
www.skovby.com
www.tenzo.se

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, nieuwkomer, meubel, dressoir, ladekast, slaap, slapen, nacht, decoratie, accessoires, verlichting, licht, interieurbekleding, interieurstof, stof, meubelstof, interieurtextiel, meubelstoffen, vloer, tapijt, karpet, kleed, schommelstoel, stoel, fauteuil, bank, #marketday, #marketdayxl, #woonindustrie, #dewoonindustrie, #dwi, #scandinavisch, #skovby, #tenzo

Gerelateerd nieuws
Succes styling tool Fonq
Fonq gaat verder met de stylingtool die de webwinkel de afgelopen maanden uitprobeerde. Volgens de webwinkel zorgt deze voor 76% omzetstijging per styling tool gebruiker.
lees verder
 
Laengsel via Studio Oskar
lees verder
 
Easy & Safe meubelstoffen
lees verder
M.O.W. helpt digitaliseren
Het is een trend om naast een fysieke beurs ook een digitaal platform te bieden aan exposanten. Ook M.O.W. (van 19-23 september) doet hieraan mee met het initiatief 360GradPlaza.
lees verder
Nieuwe filialen Bolia
Het Deense woonmerk Bolia blijf uitbreiden, in meerdere Europese landen, waaronder Nederland. In juli opende de negende winkel in Nederland, de tiende volgt in augustus in Rotterdam.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden