2021 noviteiten Pilat

Dinsdag 29 december 2020

Het Friese Pilat&Pilat is de afgelopen maanden heel warber geweest. Dit Friese woord betekent actief of vlijtig. Het nieuwe jaar begint het bedrijf met vijf nieuwe ontwerpen.
2021 noviteiten Pilat
2021 noviteiten Pilat 2021 noviteiten Pilat 2021 noviteiten Pilat 2021 noviteiten Pilat

Ook Pilat & Pilat heeft te maken met de vergaande overheidsmaatregelen door corona. Zo is de showroom gesloten. Maar hun webshop blijft open en bestellingen worden per post afgehandeld. Afhalen kan ook, maar nu nog even niet. Vanaf 5 januari 2021 is de fabrikant en distributeur weer geopend.

 

De Nederlandse fabrikant uit Twijzel heeft verschillende nieuwsitems voor 2021 gemeld:

 

• De Stien tafel (foto 1) is een ontwerp van Gjalt Pilat. Stien staat met hout en staal volgens Pilat&Pilat graag gecentreerd. Ze verbindt en biedt basis. De tafel is mogelijk in ronde, ovale en rechthoekige vorm.

 

• De Koos stoel (foto 2) door Kristien Pilat is volgens het bedrijf aangenaam gezelschap aan tafel, strakgelijnd en met fijn zitcomfort. Het model is beschikbaar in diverse houtsoorten en stof naar keuze.

 

• De Brugt salontafel (foto 3) van Gjalt Pilat, maakt koffie en thee op visgraatpatroon mogelijk. Dit ziet er volgens Pilat&Pilat niet alleen beter uit, zo smaakt het ook gewoon. Ook deze tafel is mogelijk in de diverse houtsoorten en afwerkingen.

 

• De Silas salontafel-set (foto 4) van Peter Trom op oog door het facet net weer anders als je het van een andere hoek bekijkt. Voor de set wordt gebruikt gemaakt van walnoot gecombineerd met staal.

 

• De Syto kruk (foto 5)van Gjalt Pilat is volgens de fabrikant een sterke kruk die je er even bij trekt vooreen extra plek aan tafel. Wederom zijn diverse houtsoorten en afwerkingen mogelijk.Links

www.pilat.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kast, tafel, meubelen, stoel, bank, bijzettafel, salontafel, kruk, meubelmaker, meubel, hout, ambacht, #designpostkoeln, #pilat

Gerelateerd nieuws
Nieuwkomers DWI deel 1
De Woonindustrie (DWI) heeft weer nieuwe exposanten. Zij zijn te zien tijdens de voorjaarsdagen op 21-23 maart en 12+13 april. Interieurjournaal stelt de nieuwkomers graag voor, verdeeld over meerdere berichten.
lees verder
Zelected by House zoekt BelgiŽ
Zelected by House (ZBH) is een Zweedse leverancier van stijlvolle interieuraccessoires. Het bedrijf is op zoek naar een distributeur voor BelgiŽ.
lees verder
Januari dramatisch voor woonwinkels
De eerste rapportage over januari door Inretail laat zien dat het een dramatisch slechte maand is door de lockdown die deze sector ook heeft getroffen.
lees verder
 
Gerard Castelijn overleden
lees verder
 
Grote meerderheid wil winkels open
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden