2021 noviteiten Pilat

Dinsdag 29 december 2020

Het Friese Pilat&Pilat is de afgelopen maanden heel warber geweest. Dit Friese woord betekent actief of vlijtig. Het nieuwe jaar begint het bedrijf met vijf nieuwe ontwerpen.
2021 noviteiten Pilat
2021 noviteiten Pilat 2021 noviteiten Pilat 2021 noviteiten Pilat 2021 noviteiten Pilat

Ook Pilat & Pilat heeft te maken met de vergaande overheidsmaatregelen door corona. Zo is de showroom gesloten. Maar hun webshop blijft open en bestellingen worden per post afgehandeld. Afhalen kan ook, maar nu nog even niet. Vanaf 5 januari 2021 is de fabrikant en distributeur weer geopend.

 

De Nederlandse fabrikant uit Twijzel heeft verschillende nieuwsitems voor 2021 gemeld:

 

• De Stien tafel (foto 1) is een ontwerp van Gjalt Pilat. Stien staat met hout en staal volgens Pilat&Pilat graag gecentreerd. Ze verbindt en biedt basis. De tafel is mogelijk in ronde, ovale en rechthoekige vorm.

 

• De Koos stoel (foto 2) door Kristien Pilat is volgens het bedrijf aangenaam gezelschap aan tafel, strakgelijnd en met fijn zitcomfort. Het model is beschikbaar in diverse houtsoorten en stof naar keuze.

 

• De Brugt salontafel (foto 3) van Gjalt Pilat, maakt koffie en thee op visgraatpatroon mogelijk. Dit ziet er volgens Pilat&Pilat niet alleen beter uit, zo smaakt het ook gewoon. Ook deze tafel is mogelijk in de diverse houtsoorten en afwerkingen.

 

• De Silas salontafel-set (foto 4) van Peter Trom op oog door het facet net weer anders als je het van een andere hoek bekijkt. Voor de set wordt gebruikt gemaakt van walnoot gecombineerd met staal.

 

• De Syto kruk (foto 5)van Gjalt Pilat is volgens de fabrikant een sterke kruk die je er even bij trekt vooreen extra plek aan tafel. Wederom zijn diverse houtsoorten en afwerkingen mogelijk.Links

www.pilat.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kast, tafel, meubelen, stoel, bank, bijzettafel, salontafel, kruk, meubelmaker, meubel, hout, ambacht, #designpostkoeln, #pilat

Gerelateerd nieuws
 
Sfeer in Arnhem
lees verder
Tijd voor ETC Design Experience
ETC Design Center Europe is er klaar voor. De ETC Design Experience vindt hier plaats op 20 en 21 september. Voor het laatste designnieuws is het dus een must om op maandag of dinsdag af te reizen naar Culemborg.
lees verder
Oskar doet Prandina in Belux
Studio Oskar is recent de exclusieve agent voor Prandina in BelgiŽ en Luxemburg geworden.
lees verder
De Rothschild koopt pand Meubitrend
Edmond de Rothschild Reim koopt groot complex in Oss. Het gaat om het pand van Meubitrend.
lees verder
 
Tripp Trapp in eikenuitvoering
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden