Kleurrijke Birdie Easy

Woensdag 30 december 2020

Foscarini breidt zijn Birdie collectie uit met een nieuw vogeltje, ontworpen door L+R Palomba. De tafellamp onderscheidt zich volgens het bedrijf door het accent op kleur en eenvoud.
Kleurrijke Birdie Easy
Kleurrijke Birdie Easy Kleurrijke Birdie Easy

Minimalistisch en compact, kleurrijk en veelzijdig inzetbaar: het nieuwe Birdie Easy model – onderdeel van een collectie ontworpen door Ludovica en Roberto Palomba voor Foscarini – legt het accent meer dan ooit op kleur.

In aanvulling op het klassieke, voor de lampenserie zo kenmerkende zwart en wit, is Birdie Easy nu ook beschikbaar in de kleuren steenrood, lichtblauw, zandgeel en saliegroen, kleuren die volgens het bedrijf samengaan met het pure wit van de diffuser.

 

De voet is gemaakt van gecoat aluminium en draagt een kap van polycarbonaat, dat door middel van spuitgieten de karakteristieke vorm van de Birdie lampenkap heeft gekregen. De lamp is aan en uit te zetten met een aan- en uitschakelaar die aan de transparante snoer is toegevoegd. 

 

FK Projecten is de vertegenwoordiger van Foscarini in de Benelux, deze agentuur heeft een showroom in het ETC Design Center Europe in Culemborg. De eerst volgende Trade Day staat gepland op 4 januari 2021.Links

www.etcdesigncenter.nl
www.fkprojecten.nl
www.foscarini.com
www.foscarini.it

Tags

Nieuws, Interieur, inrichting, wonen, woon, woning, residentieel, project, verlichting, hanglamp, vloerlamp, verlichting, lamp, licht, led, dim, design, ontwerp, armatuur, diffuser, kap, lampenkap, #fkprojecten, #foscarini, #etcdesigncenter, #etcexpo

Gerelateerd nieuws
light + motion van Prado
Met light + motion brengt het designtechnologiemerk prado de eerste inbouwspot met onzichtbare bewegingssensor op de markt. Het Belgische bedrijf, opgericht door Thibault Renson, levert daarmee naar eigen zeggen een primeur in de internationale designwereld.
lees verder
11e Lichtwoche in maart
De datum van de elfde Sauerland Lichtwoche is officieel: van 5 t/m 10 maart 2023 presenteren de bedrijven in de branche zich weer en tonen hun nieuwste licht- en verlichtingstrends in Sauerland.
lees verder
Buitenlampen van Vibia
Mooie wandverlichting voor buiten sluit natuurlijk goed aan bij deze tijd van het jaar. Vibia brengt een aantal armaturen onder de aandacht die de aandacht vestigen op de belangrijkste kenmerken van een tuin, terras, patio of loopbrug nadat de zon is ondergegaan.
lees verder
Geen doorstart voor Homestock
Homestock, met zes filialen en een webshop werd eind juni failliet verklaard. Er was direct belangstelling voor een doorstart, maar dit is niet gelukt.
lees verder
 
Regelbreker Nika Zupanc
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden