Kleurrijke Birdie Easy

Woensdag 30 december 2020

Foscarini breidt zijn Birdie collectie uit met een nieuw vogeltje, ontworpen door L+R Palomba. De tafellamp onderscheidt zich volgens het bedrijf door het accent op kleur en eenvoud.
Kleurrijke Birdie Easy
Kleurrijke Birdie Easy Kleurrijke Birdie Easy

Minimalistisch en compact, kleurrijk en veelzijdig inzetbaar: het nieuwe Birdie Easy model – onderdeel van een collectie ontworpen door Ludovica en Roberto Palomba voor Foscarini – legt het accent meer dan ooit op kleur.

In aanvulling op het klassieke, voor de lampenserie zo kenmerkende zwart en wit, is Birdie Easy nu ook beschikbaar in de kleuren steenrood, lichtblauw, zandgeel en saliegroen, kleuren die volgens het bedrijf samengaan met het pure wit van de diffuser.

 

De voet is gemaakt van gecoat aluminium en draagt een kap van polycarbonaat, dat door middel van spuitgieten de karakteristieke vorm van de Birdie lampenkap heeft gekregen. De lamp is aan en uit te zetten met een aan- en uitschakelaar die aan de transparante snoer is toegevoegd. 

 

FK Projecten is de vertegenwoordiger van Foscarini in de Benelux, deze agentuur heeft een showroom in het ETC Design Center Europe in Culemborg. De eerst volgende Trade Day staat gepland op 4 januari 2021.Links

www.etcdesigncenter.nl
www.fkprojecten.nl
www.foscarini.com
www.foscarini.it

Tags

Nieuws, Interieur, inrichting, wonen, woon, woning, residentieel, project, verlichting, hanglamp, vloerlamp, verlichting, lamp, licht, led, dim, design, ontwerp, armatuur, diffuser, kap, lampenkap, #fkprojecten, #foscarini, #etcdesigncenter, #etcexpo

Gerelateerd nieuws
Succes styling tool Fonq
Fonq gaat verder met de stylingtool die de webwinkel de afgelopen maanden uitprobeerde. Volgens de webwinkel zorgt deze voor 76% omzetstijging per styling tool gebruiker.
lees verder
 
Laengsel via Studio Oskar
lees verder
Nieuw projectgamma Occhio
Met Occhio+ wil Occhio een allesomvattende lichtplanning in projecten - zowel in de particuliere als in de commerciŽle sector - kunnen aanbieden. Dit concept brengt nieuwe producten en productuitbreidingen op de markt, die het toepassingsgebied van de verlichtingsproducent vergroot.
lees verder
Digitale deel Light + Building
Light + Building combineert volgens organisator Messe Frankfurt in 2022 het beste van twee werelden: van 13 tot 18 maart als fysiek evenement en tegelijkertijd, en een hele week erna, digitaal.
lees verder
Nieuwe filialen Bolia
Het Deense woonmerk Bolia blijf uitbreiden, in meerdere Europese landen, waaronder Nederland. In juli opende de negende winkel in Nederland, de tiende volgt in augustus in Rotterdam.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden