Matti Schmidt aan roer Aeris

Dinsdag 11 december 2018

Sinds 1 november heeft Matti Schmidt de bedrijfsvoering overgenomen van Aeris GmbH, fabrikant van projectmeubelen voor een actieve houding.
Matti Schmidt aan roer Aeris

De reden voor deze uitbreiding op managementniveau is een herstructurering van het bedrijf. Met Matti Schmidt (foto links) als nieuwe managing director streeft Aeris naar groei en innovatie om haar marktpositie zowel nationaal als internationaal uit te breiden. Aeris was afgelopen oktober deelnemer van de Orgatec in Keulen en zal in januari ook weer acte de présence geven op de Imm Cologne.

De bedrijfsjurist Schmidt heeft uitgebreide ervaring op het gebied van verkoop, marketing, veranderingsprocessen en corporate governance via zijn eerdere posities in ondernemingen en MKB's in Duitsland, Canada en de VS. Zowel op strategisch als op operationeel niveau kan hij terugblikken op tal van successen, zo meldt oprichter en ceo Josef Glöckl (foto rechts) van het bedrijf uit Haar in haar persbericht.

 Links

www.aeris.de

Tags

Nieuws, interieur, inrichting wonen, woon, woning, residentieel, project, kantoor, hotel, meubel, zitmeubel, draaifauteuil, draaistoel, fauteuil, stoel, lounge, bank, woonkamer, design, #aeris, #imm, #orgatec

Gerelateerd nieuws
 
Herbruikbare stand voor Pode
lees verder
Nieuwe ceo Ekornes
Het Chinees-Noorse meubelconcern Ekornes, beter bekend van de Stressless relaxfauteuils en zitmeubelen en beddenmerk Svane, heeft een nieuwe directeur als opvolger van Olav Holst-Dyrnes.
lees verder
 
Take a Seat Please failliet
lees verder
Lily-stoel 50 jaar
De Deense meubelfabrikant Fritz Hansen blijft teruggrijpen op het verleden. Nu is er een nieuwe versie van de Lily-stoel die 50 jaar geleden het licht zag.
lees verder
Myplace van Flou
Myplace is de nieuwe modulaire bank van de Italiaanse fabrikant Flou. Dankzij de diverse mogelijkheden kan de klant hiermee een eigen plek naar eigen wens creŽren.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden