Matti Schmidt aan roer Aeris

Dinsdag 11 december 2018

Sinds 1 november heeft Matti Schmidt de bedrijfsvoering overgenomen van Aeris GmbH, fabrikant van projectmeubelen voor een actieve houding.
Matti Schmidt aan roer Aeris

De reden voor deze uitbreiding op managementniveau is een herstructurering van het bedrijf. Met Matti Schmidt (foto links) als nieuwe managing director streeft Aeris naar groei en innovatie om haar marktpositie zowel nationaal als internationaal uit te breiden. Aeris was afgelopen oktober deelnemer van de Orgatec in Keulen en zal in januari ook weer acte de présence geven op de Imm Cologne.

De bedrijfsjurist Schmidt heeft uitgebreide ervaring op het gebied van verkoop, marketing, veranderingsprocessen en corporate governance via zijn eerdere posities in ondernemingen en MKB's in Duitsland, Canada en de VS. Zowel op strategisch als op operationeel niveau kan hij terugblikken op tal van successen, zo meldt oprichter en ceo Josef Glöckl (foto rechts) van het bedrijf uit Haar in haar persbericht.

 Links

www.aeris.de

Tags

Nieuws, interieur, inrichting wonen, woon, woning, residentieel, project, kantoor, hotel, meubel, zitmeubel, draaifauteuil, draaistoel, fauteuil, stoel, lounge, bank, woonkamer, design, #aeris, #imm, #orgatec

Gerelateerd nieuws
Reïncarnatie Pantonova
Carin (foto links), dochter van ontwerper Verner Panton, en Joakim Lassen (foto rechts), de huidige directeur van en zoon van de oprichter van Montana, hebben een meubel uit 1971 opnieuw op de markt gebracht.
lees verder
Jori breidt aanbod uit
De Belgische meubelfabrikant Jori stelt dit voorjaar een viertal nieuwe producten voor.
lees verder
 
Strand West failliet
lees verder
Outdoor noviteiten van Kettal
Kettal, de Spaanse fabrikant van outdoormeubelen, toonde zijn nieuwe collecties in Milaan.
lees verder
Winnaars SaloneSatellite awards
Tijdens Salone del Mobile vond ook SaloneSatellite plaats. Hier kunnen startende ontwerpers hun producten laten zien. Voor het tiende jaar op rij reikte een internationale jury awards uit voor de beste producten.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden