Matti Schmidt aan roer Aeris

Dinsdag 11 december 2018

Sinds 1 november heeft Matti Schmidt de bedrijfsvoering overgenomen van Aeris GmbH, fabrikant van projectmeubelen voor een actieve houding.
Matti Schmidt aan roer Aeris

De reden voor deze uitbreiding op managementniveau is een herstructurering van het bedrijf. Met Matti Schmidt (foto links) als nieuwe managing director streeft Aeris naar groei en innovatie om haar marktpositie zowel nationaal als internationaal uit te breiden. Aeris was afgelopen oktober deelnemer van de Orgatec in Keulen en zal in januari ook weer acte de présence geven op de Imm Cologne.

De bedrijfsjurist Schmidt heeft uitgebreide ervaring op het gebied van verkoop, marketing, veranderingsprocessen en corporate governance via zijn eerdere posities in ondernemingen en MKB's in Duitsland, Canada en de VS. Zowel op strategisch als op operationeel niveau kan hij terugblikken op tal van successen, zo meldt oprichter en ceo Josef Glöckl (foto rechts) van het bedrijf uit Haar in haar persbericht.

 Links

www.aeris.de

Tags

Nieuws, interieur, inrichting wonen, woon, woning, residentieel, project, kantoor, hotel, meubel, zitmeubel, draaifauteuil, draaistoel, fauteuil, stoel, lounge, bank, woonkamer, design, #aeris, #imm, #orgatec

Gerelateerd nieuws
Nieuwe directeur Paidi
Eind juni wordt de huidige directeur van kinder- en jeugdkamerfabrikant Païdi Möbel uit Hafenlohr vervangen voor een nieuwe.
lees verder
 
Münchner Stoff Frühling
lees verder
Borek outdoor-nieuws op ETC
Het voorjaar is begonnen! Dat was twee weken terug al te zien bij het nieuws van Borek tijdens het ETC Design Experience in Culemborg.
lees verder
Tuinieren zonder tuin focus Spoga
Terwijl het voorjaar zich nog maar net lijkt aan te dienen, zijn de voorbereidingen voor de outdoorbeurs Spoga + Gafa 2019 in september in Keulen reeds in volle gang.
lees verder
Groeiend verlies Home24
Home24 heeft het boekjaar 2018 afgesloten met een omzetplus van 18% tot € 313 miljoen. Maar het verlies van de online interieurwebshop neemt ook toe.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden