Matti Schmidt aan roer Aeris

Dinsdag 11 december 2018

Sinds 1 november heeft Matti Schmidt de bedrijfsvoering overgenomen van Aeris GmbH, fabrikant van projectmeubelen voor een actieve houding.
Matti Schmidt aan roer Aeris

De reden voor deze uitbreiding op managementniveau is een herstructurering van het bedrijf. Met Matti Schmidt (foto links) als nieuwe managing director streeft Aeris naar groei en innovatie om haar marktpositie zowel nationaal als internationaal uit te breiden. Aeris was afgelopen oktober deelnemer van de Orgatec in Keulen en zal in januari ook weer acte de présence geven op de Imm Cologne.

De bedrijfsjurist Schmidt heeft uitgebreide ervaring op het gebied van verkoop, marketing, veranderingsprocessen en corporate governance via zijn eerdere posities in ondernemingen en MKB's in Duitsland, Canada en de VS. Zowel op strategisch als op operationeel niveau kan hij terugblikken op tal van successen, zo meldt oprichter en ceo Josef Glöckl (foto rechts) van het bedrijf uit Haar in haar persbericht.

 Links

www.aeris.de

Tags

Nieuws, interieur, inrichting wonen, woon, woning, residentieel, project, kantoor, hotel, meubel, zitmeubel, draaifauteuil, draaistoel, fauteuil, stoel, lounge, bank, woonkamer, design, #aeris, #imm, #orgatec

Gerelateerd nieuws
Woonboulevard Breda overgenomen
De Belgische retailinvesteerder Retail Estates blijft Nederlandse winkels opkopen en investeert bijna 100 miljoen. Voornaamste prooi is de Woonboulevard in Breda.
lees verder
 
Dekbed-Discounter in bed met De Arend
lees verder
DWI: Zomerreces en nieuwe exposanten
Vlak voor het zomerreces heeft de Woonindustrie veel nieuws te melden. De samenwerking met BNS Crisp is verlengd en er starten verschillende nieuwe exposanten.
lees verder
Eerste stoel van Studio Henk
De eerste stoel van Studio Henk is de Co Chair. Volgens de meubelontwerpstudio een tijdloos ontwerp, dat straalt in haar eenvoud.
lees verder
Marc Chardonnens naar DWI
De Woonindustrie wil ht inspiratie- en inkoopplatform voor de woonbranche in Nederland worden. Daarom wordt Marc Chardonnens, voorheen werkzaam voor Trendz, aan het team van DWI toegevoegd.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden