Kobe brengt Artisan

Dinsdag 11 december 2018

Kobefab zal vanaf 17 januari op de tiende Paris Déco Off in Parijs haar nieuwe 'geschoolde' Kobe-collectie Artisan presenteren.
Kobe brengt Artisan
Kobe brengt Artisan Kobe brengt Artisan Kobe brengt Artisan Kobe brengt Artisan Kobe brengt Artisan

Foto's Kobe Artisan: 1. Sanremo - 2+3. Finesse - 4. Alder - 5. Roots - 6. Ravello

 

Kobe’s nieuwste collectie is gebaseerd op de invloeden vanuit ambachtelijk vakmanschap. Het woord Artisan is afgeleid van het Latijnse woord 'Artitus' wat 'geschoold betekent. Een Artisan is dus iemand die geschoold is om producten te maken wat een speciale kunde vergt die specifiek is voor het eigen vakgebied. En ambachtelijke producten zijn vanwege hun authentieke look in.

 

De Artisan collectie van Kobe is een ode aan de rijke historie van de textielgeschiedenis: het weven van luxe uitgewerkte stoffen. In deze collectie wordt dan ook gebruik gemaakt van een mix van verschillende garens. Kobe’s design team heeft veel aandacht gegeven aan zowel vakmanschap als gevoel voor design en functionaliteit.

De creatieve expressie van elke stof in deze collectie is terug te vinden in het gebruik van speciale technieken. Rijke kleuren en gedetailleerde ontwerpen dragen verder bij aan de diepte en dimensie van de patronen. Centraal staat het gebruik van garens met een natuurlijke uitstraling en een zachte touch waardoor ze mooi en soepel vallen. Kobe heeft ook het 100% organische materiaal Cupro-garen toegepast bij het weven van twee nieuwe creaties in de Artisan collectie.

Kobefab is te vinden op Paris Déco Off (van 17-21 januari), de Stockholm Furniture Fair (5-9 februari) en in de showrooms in Valkenswaard of Culemborg.

Daarnaast staat de interieurstoffenleverancier op kleinere lokale beurzen in Europa: Wohntage Südbund Backnang (23-24 januari), Belétage Salzburg (27-28 januari), Scottish Interior Show (19-20 februari) en de Irish Interior Show (10-11 maart).

 Links

www.beletage-salzburg.at
www.irishhomesandinteriors.ie
www.kobe.eu
www.paris-deco-off.com
www.scottishinteriorsshowcase.co.uk
www.stockholmfurniturefair.com
www.suedbund.de

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, wonen, woning, interieurbekleding, stof, meubelstof, gordijn, bekleding, decoratie, raambekleding, raamdecoratie, meubelbekleding, textiel, interieurtextiel, confectioneren, geconfectioneerd, confectie, presentatie, introductie, #Kobe, #Kobefab, #parisdecooff, #sff, #scandinavianfurniturefair, #beletage, #irishhomesandinteriors, #scottishinteriorsshowcase, #stockholmfurniturefair, #suedbund, Paris Déco Off, SFF, Scandinavian Furniture Fair, nieuws, event, evenement, tentoonstelling, beurs, show, showroom

Gerelateerd nieuws
Meubel+ en Parketblad naar Sanders
Vakbladen.com heeft de handdoek geworpen en haar titels Meubel+ en Parketblad overgedaan aan Sanders Media.
lees verder
Horrentraining bij Headlam
Het is weer horrentijd! Veel consumenten zijn nu op zoek naar een manier om pollen en insecten buiten te houden. Headlam helpt zijn dealers met de verkoop door het geven van speciale horrentrainingen.
lees verder
Decospan: meer met fineer
Decospan viert dit jaar zijn 40ste verjaardag. Op vakbeurs Interzum toont de fineerverwerker bekende producten, maar ook verschillende noviteiten.
lees verder
Retail blijft groeien
Het blijft maar feest in de Nederlandse retail: in maart opnieuw ruim 4% meer omzet dan in maart 2018, het volume was 3,6% hoger. Zowel food als non-food groeiden en de interieursegmenten lagen weer aan kop!
lees verder
Insqin-technologie voor textiel
Op Techtextil toont Covestro de nieuwe Insqin®-technologie. Een veelzijdige textielcoating op waterbasis, zonder oplosmiddelen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden