Kobe brengt Artisan

Dinsdag 11 december 2018

Kobefab zal vanaf 17 januari op de tiende Paris Déco Off in Parijs haar nieuwe 'geschoolde' Kobe-collectie Artisan presenteren.
Kobe brengt Artisan
Kobe brengt Artisan Kobe brengt Artisan Kobe brengt Artisan Kobe brengt Artisan Kobe brengt Artisan

Foto's Kobe Artisan: 1. Sanremo - 2+3. Finesse - 4. Alder - 5. Roots - 6. Ravello

 

Kobe’s nieuwste collectie is gebaseerd op de invloeden vanuit ambachtelijk vakmanschap. Het woord Artisan is afgeleid van het Latijnse woord 'Artitus' wat 'geschoold betekent. Een Artisan is dus iemand die geschoold is om producten te maken wat een speciale kunde vergt die specifiek is voor het eigen vakgebied. En ambachtelijke producten zijn vanwege hun authentieke look in.

 

De Artisan collectie van Kobe is een ode aan de rijke historie van de textielgeschiedenis: het weven van luxe uitgewerkte stoffen. In deze collectie wordt dan ook gebruik gemaakt van een mix van verschillende garens. Kobe’s design team heeft veel aandacht gegeven aan zowel vakmanschap als gevoel voor design en functionaliteit.

De creatieve expressie van elke stof in deze collectie is terug te vinden in het gebruik van speciale technieken. Rijke kleuren en gedetailleerde ontwerpen dragen verder bij aan de diepte en dimensie van de patronen. Centraal staat het gebruik van garens met een natuurlijke uitstraling en een zachte touch waardoor ze mooi en soepel vallen. Kobe heeft ook het 100% organische materiaal Cupro-garen toegepast bij het weven van twee nieuwe creaties in de Artisan collectie.

Kobefab is te vinden op Paris Déco Off (van 17-21 januari), de Stockholm Furniture Fair (5-9 februari) en in de showrooms in Valkenswaard of Culemborg.

Daarnaast staat de interieurstoffenleverancier op kleinere lokale beurzen in Europa: Wohntage Südbund Backnang (23-24 januari), Belétage Salzburg (27-28 januari), Scottish Interior Show (19-20 februari) en de Irish Interior Show (10-11 maart).

 Links

www.beletage-salzburg.at
www.irishhomesandinteriors.ie
www.kobe.eu
www.paris-deco-off.com
www.scottishinteriorsshowcase.co.uk
www.stockholmfurniturefair.com
www.suedbund.de

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, wonen, woning, interieurbekleding, stof, meubelstof, gordijn, bekleding, decoratie, raambekleding, raamdecoratie, meubelbekleding, textiel, interieurtextiel, confectioneren, geconfectioneerd, confectie, presentatie, introductie, #Kobe, #Kobefab, #parisdecooff, #sff, #scandinavianfurniturefair, #beletage, #irishhomesandinteriors, #scottishinteriorsshowcase, #stockholmfurniturefair, #suedbund, Paris Déco Off, SFF, Scandinavian Furniture Fair, nieuws, event, evenement, tentoonstelling, beurs, show, showroom

Gerelateerd nieuws
Slapen in de seventies
Textielproducent De Witte Lietaer uit Lauwe introduceert bedlinnen Almond, met een typisch jaren zeventig dessin.
lees verder
Headlam adviseert over kleurgebruik
Groothandel Headlam geeft in zijn meest recente nieuwsbrief tips voor het gebruik van kleur. Met een keuze voor de juiste kleur gordijnen worden zij volgens het bedrijf vanzelf de basis van het interieur.
lees verder
Data Proposte 2020 bekend
De data voor de 28e editie van de internationale beurs in meubel- en gordijnstoffen Proposte in 2020 zijn bekend geworden.
lees verder
Luxury Decor Floors failliet
Recent werd bekend dat LDF (Luxury Decor Floors) uit Oeselgem/Dentergem reeds half juli failliet is verklaard.
lees verder
Luxaflex vult collecties aan
Luxaflex introduceert in september meerdere collecties: nieuwe houten jaloezieën, rolgordijnen en Duette Shades.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden