Vossen licentiepartner Esprit

Woensdag 12 december 2018

Vanaf 1 juli 2019 zal de Oostenrijkse fabrikant Vossen een collectie badmode van modebedrijf Esprit gaan voeren. Essenza Home blijft wel de bedmode doen.
Vossen licentiepartner Esprit

Vossen gaat Esprit handdoeken, badtapijten en badjassen in licentie nemen. Vanwege het grote marktpotentieel heeft Esprit besloten de bed- en badsector te scheiden en ze aan twee afzonderlijke licentiepartners toe te kennen, aldus Möbelkultur. Tot nu toe was Essenza Home verantwoordelijk voor beide productcategorieën.

Vossen, in België door Ourson en in Nederland door Bonna vertegenwoordigd, levert aan bijna 4.000 handelspartners in 43 landen. Op dit moment voert het badstoflabel (foto; website) reeds overleg met Esprit en Essenza Home om te zorgen voor een vlotte omschakeling vanaf 1 juli.

 Links

www.bonnabenelux.nl
www.esprit.nl/home
www.essenzahome.nl
www.ourson.be
www.vossen.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, slapen, slaap, slaapkamer, bed, ledikant, dekbed, overtrek, hoes, laken, quilt, bedmode, badmode, badjas, strandlaken, handdoek, detail, retail, winkel, outlet, showroom, webwinkel, online, nachtrust, #vossen, #esprit, #essenza, #bonna, #ourson

Gerelateerd nieuws
Atsma opent nieuwe Fidder Hästens Store
Het gaat ineens hard met de opening van nieuwe Hästens slaapwinkels. Namens Fidder Slapen uit Woerden opende auteur Barry Atsma een nieuwe 'store' in Rotterdam.
lees verder
Meubel+ en Parketblad naar Sanders
Vakbladen.com heeft de handdoek geworpen en haar titels Meubel+ en Parketblad overgedaan aan Sanders Media.
lees verder
 
Goethals naar Recor
lees verder
Horrentraining bij Headlam
Het is weer horrentijd! Veel consumenten zijn nu op zoek naar een manier om pollen en insecten buiten te houden. Headlam helpt zijn dealers met de verkoop door het geven van speciale horrentrainingen.
lees verder
Dekbed-Discounter verhuurt banken
We kennen Dekbed-Discounter van beddengoed, matrassen en boxsprings, maar de webwinkel verhuurt nu ook banken. Hiermee sluit het bedrijf aan op te trend om niet meer te bezitten, maar te huren.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden