Vossen licentiepartner Esprit

Woensdag 12 december 2018

Vanaf 1 juli 2019 zal de Oostenrijkse fabrikant Vossen een collectie badmode van modebedrijf Esprit gaan voeren. Essenza Home blijft wel de bedmode doen.
Vossen licentiepartner Esprit

Vossen gaat Esprit handdoeken, badtapijten en badjassen in licentie nemen. Vanwege het grote marktpotentieel heeft Esprit besloten de bed- en badsector te scheiden en ze aan twee afzonderlijke licentiepartners toe te kennen, aldus Möbelkultur. Tot nu toe was Essenza Home verantwoordelijk voor beide productcategorieën.

Vossen, in België door Ourson en in Nederland door Bonna vertegenwoordigd, levert aan bijna 4.000 handelspartners in 43 landen. Op dit moment voert het badstoflabel (foto; website) reeds overleg met Esprit en Essenza Home om te zorgen voor een vlotte omschakeling vanaf 1 juli.

 Links

www.bonnabenelux.nl
www.esprit.nl/home
www.essenzahome.nl
www.ourson.be
www.vossen.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, slapen, slaap, slaapkamer, bed, ledikant, dekbed, overtrek, hoes, laken, quilt, bedmode, badmode, badjas, strandlaken, handdoek, detail, retail, winkel, outlet, showroom, webwinkel, online, nachtrust, #vossen, #esprit, #essenza, #bonna, #ourson

Gerelateerd nieuws
 
Hema in gerecycled bed- en badgoed
lees verder
Contractcollectie Swiss Sense
Swiss Sense lanceert Swiss Sense Business, een nieuw onderdeel van Swiss Sense speciaal voor de contractmarkt. Binnen de Hotel Collection biedt het bedrijf een nieuwe collectie hotelboxsprings, en dienstverlening op maat tegen zakelijke prijzen.
lees verder
Slapen in de seventies
Textielproducent De Witte Lietaer uit Lauwe introduceert bedlinnen Almond, met een typisch jaren zeventig dessin.
lees verder
Headlam adviseert over kleurgebruik
Groothandel Headlam geeft in zijn meest recente nieuwsbrief tips voor het gebruik van kleur. Met een keuze voor de juiste kleur gordijnen worden zij volgens het bedrijf vanzelf de basis van het interieur.
lees verder
Data Proposte 2020 bekend
De data voor de 28e editie van de internationale beurs in meubel- en gordijnstoffen Proposte in 2020 zijn bekend geworden.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden