Marokkaans design

Dinsdag 02 augustus 2022

Van Tanger en Marrakesh tot de bergen in de woestijn: op het gebied van kunst, design en architectuur gebeurt er in Marokko van alles. Dat is te zien in het boek 'Marokko - Interieur - Design - Inspiratie'.
Marokkaans design
Marokkaans design Marokkaans design Marokkaans design

In het koffietafelboek 'Marokko - Interieur - Design - Inspiratie' laat auteur Catherine Scotto het werk van de jongste generatie Marokkaanse ontwerpers, (tuin)designers en architecten zien.

 

De nieuwe generatie Marokkaanse creatieven bestaat volgens Marokko - Interieur - Design - Inspiratie uit gepassioneerde verdedigers van de traditionele Marokkaanse savoir-faire, waaraan ze een vleugje moderniteit hebben toegevoegd.

 

Sommigen volgden een opleiding aan de beste Europese scholen en anderen gaven een carrière in de financiële wereld van Londen of Parijs op, maar allemaal hebben ze bijgedragen aan de heropleving van het Marokkaanse ambacht.

 

Marokko - Interieur - Design – Inspiratie | Catherine Scotto, foto’s Nicolas Mathéus | ISBN/EAN 978 90 8989 918 7 | Gebonden | 192 blz. | € 29,99 | Nederlands

 

Het is hier direct bij Lannoo (zonder verzendkosten in de Benelux) of via de (internet)boekhandel te bestellen.

 

 Links

www.terralannoo.nl

Tags

nieuws, interieur, boek, karpet, kleed, vloer, tapijt, inspiratie, tips, kennis, interieurontwerp, interieurdesign, voorbeelden, fotografie, artdeco, stijlvol, wonen, creatief, interieurdecoratie, #terralannoo

Gerelateerd nieuws
 
Inspirerend randprogramma Imm
lees verder
Groei Intergamma
Intergamma rapporteert een omzetgroei over 2022 en maakt nieuwe benoemingen bekend in de raad van commissarissen.
lees verder
Banenwinkel is geopend
Op 1 juni is de eerste banenwinkel geopend in de binnenstad van Inretail, als onderdeel van een uitgebreide campagne voor nieuw personeel.
lees verder
Zuiver verkleint merkenportfolio
De Zuiver Group viert dit jaar haar 25-jarig bestaan. Het is volgens het bedrijf tijd voor een nieuw hoofdstuk, waarin het uitbouwen van de merken en partnerschap met dealers centraal staan.
lees verder
Digitale academie
De Digitale Academie van de Ambiente, Christmasworld en Creativeworld georganiseerd door de Messe Frankfurt gaat van start met duurzaamheid als openingsthema.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden