Marokkaans design

Dinsdag 02 augustus 2022

Van Tanger en Marrakesh tot de bergen in de woestijn: op het gebied van kunst, design en architectuur gebeurt er in Marokko van alles. Dat is te zien in het boek 'Marokko - Interieur - Design - Inspiratie'.
Marokkaans design
Marokkaans design Marokkaans design Marokkaans design

In het koffietafelboek 'Marokko - Interieur - Design - Inspiratie' laat auteur Catherine Scotto het werk van de jongste generatie Marokkaanse ontwerpers, (tuin)designers en architecten zien.

 

De nieuwe generatie Marokkaanse creatieven bestaat volgens Marokko - Interieur - Design - Inspiratie uit gepassioneerde verdedigers van de traditionele Marokkaanse savoir-faire, waaraan ze een vleugje moderniteit hebben toegevoegd.

 

Sommigen volgden een opleiding aan de beste Europese scholen en anderen gaven een carrière in de financiële wereld van Londen of Parijs op, maar allemaal hebben ze bijgedragen aan de heropleving van het Marokkaanse ambacht.

 

Marokko - Interieur - Design – Inspiratie | Catherine Scotto, foto’s Nicolas Mathéus | ISBN/EAN 978 90 8989 918 7 | Gebonden | 192 blz. | € 29,99 | Nederlands

 

Het is hier direct bij Lannoo (zonder verzendkosten in de Benelux) of via de (internet)boekhandel te bestellen.

 

 Links

www.terralannoo.nl

Tags

nieuws, interieur, boek, karpet, kleed, vloer, tapijt, inspiratie, tips, kennis, interieurontwerp, interieurdesign, voorbeelden, fotografie, artdeco, stijlvol, wonen, creatief, interieurdecoratie, #terralannoo

Gerelateerd nieuws
Festival bij Incoda
Op het vakevenement Incoda is er - naast het ontdekken van nieuwe collecties en innovaties op de stands van de exposanten en het netwerken onder het genot van gratis verzorgde catering - nog meer te doen.
lees verder
Jubileum uitgave Interiors Now!
Ook Interiors Now! van Taschen is verkrijgbaar in een speciale jubileumuitgave. Het boek is een rondleiding door de hedendaagse woningen over de hele wereld met een enorme diversiteit, of het nu een rustiek landhuis, een loft in New York-stijl of een bohemien-bungalow is.
lees verder
NII trendforecast Li Edelkoort
Binnenkort presenteert Lidewij Edelkoort voor Het Nederlands Interieur Instituut (NII) haar nieuwste trendforecast 'The Great Disruption'
lees verder
 
Campo en Kaptein samen
lees verder
Omzet woninginrichting daalt ruim 7%
De detailhandel heeft in juni 0,4% meer omgezet dan in juni 2021, meldt het CBS. Het verkoopvolume was echter 6,3% lager. De omzet van de foodsector groeide met 4,7%, terwijl de omzet van de non-foodsector kromp met 3%. Daarnaast is online 6,5% minder omgezet dan een jaar eerder.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden