Nieuw Intr point in Nuth

Maandag 01 augustus 2022

Per vandaag, 1 augustus, is het meest zuidelijk gelegen Intr Point verhuisd naar een nieuwe, grotere en klimaatneutrale locatie in Nuth.
Nieuw Intr point in Nuth

Het nieuwe Intr Point aan de Thermiekstraat 6B in Nuth telt 652 m2 en biedt 125m2 extra magazijn- en showroomruimte. Het ligt op een centrale plek, vlak naast de A76. Intr richt zich op woning- en projectinrichters, ZZP-ers en nu nog meer parketteurs.

 

Vestigingsmanager Ad de Lange (foto): 'Na vijftien jaar aan de Economiestraat waren wij totaal uit ons jasje gegroeid. Ik ben écht blij met deze stap, want ik merk dat onze klanten en de klanten van Uzin Utz ons steeds beter weten te vinden. Voor vloeren, voor lijm maar ook voor alle handgereedschappen en verbruiksartikelen zoals mesjes en dergelijke. Nu heb ik meer ruimte om alle producten te laten zien. Wat ik ook een mooie uitbreiding vind is dat ik vanuit mijn nieuwe 'toko' ook de parketteur alles kan leveren wat hij nodig heeft. En ja, we hebben ook een nieuwe koffiemachine. Een goed bakkie koffie doet het gewoon heel goed en zorgt voor extra inspiratie. Ook voor mijn collega uit de buitendienst, John Fredrix, is ons vernieuwde locatie een mooie stap vooruit. John heeft nu in zijn rayon een mooie en complete showroom tot zijn beschikking om zijn relaties te ontvangen.'


De elf Intr Points spelen een belangrijke rol bij de toekomstplannen van Intr. De markt verandert en er zijn steeds meer zelfstandige parketteurs en projectinrichters. Om deze groep de kans te bieden om op eigen gelegenheid en samen met hun klanten naar een inspirerende showroom te komen, zijn de meeste Intr Points inmiddels ingericht volgens het vernieuwde winkelconcept (Zwolle, Delft, Leek, Den Bosch, Hoogeveen, Nieuwegein, Heerenveen en Nuth). De showroom speelt bij deze locaties een belangrijker rol. Hier worden alle productgroepen uitgebreid gepresenteerd. In de nabije toekomst zullen de laatste vestigingen een make over krijgen. Voor een betere bereikbaarheid en meer magazijnruimte in de regio Hengelo staat ook een verhuizing van het Intr Point daar nog op het programma.Links

www.intr.nl

Tags

nieuws, interieur, opening, feestelijk, groothandel, vloeren, lijmen, raamdecoratie, rails, lakken, woninginrichters, projectinrichters, parketteurs, gordijnrails, ondervloeren, #Intr, #Uzinutz, #nuth, #intrpoint

Gerelateerd nieuws
 
Heditex neemt deel Schadebo over
lees verder
Festival bij Incoda
Op het vakevenement Incoda is er - naast het ontdekken van nieuwe collecties en innovaties op de stands van de exposanten en het netwerken onder het genot van gratis verzorgde catering - nog meer te doen.
lees verder
Coretec weer beste
Voor de tweede keer is US Floors, de fabrikant van de bekende Coretec vloeren, tot de beste rigid-core producent uitgeroepen.
lees verder
Tips voor goede werkkleding!
[Sponsored artikel] - Bij (ver)bouwen, klussen of renoveren is het motto: 'goed gereedschap is het halve werk'. Naast gereedschap geldt dat ook voor andere zaken. Waar moet je aan denken bij het kiezen van de juiste werkkleding?
lees verder
Heimtextil 2023 al populair
De planning voor de volgende Heimtextil in januari 2023 is in volle gang. De branche verwacht aan het begin van seizoen 2023/24 een internationaal platform voor huis- en contracttextiel, interieurdesign en trends.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden