Nieuw Intr point in Nuth

Maandag 01 augustus 2022

Per vandaag, 1 augustus, is het meest zuidelijk gelegen Intr Point verhuisd naar een nieuwe, grotere en klimaatneutrale locatie in Nuth.
Nieuw Intr point in Nuth

Het nieuwe Intr Point aan de Thermiekstraat 6B in Nuth telt 652 m2 en biedt 125m2 extra magazijn- en showroomruimte. Het ligt op een centrale plek, vlak naast de A76. Intr richt zich op woning- en projectinrichters, ZZP-ers en nu nog meer parketteurs.

 

Vestigingsmanager Ad de Lange (foto): 'Na vijftien jaar aan de Economiestraat waren wij totaal uit ons jasje gegroeid. Ik ben écht blij met deze stap, want ik merk dat onze klanten en de klanten van Uzin Utz ons steeds beter weten te vinden. Voor vloeren, voor lijm maar ook voor alle handgereedschappen en verbruiksartikelen zoals mesjes en dergelijke. Nu heb ik meer ruimte om alle producten te laten zien. Wat ik ook een mooie uitbreiding vind is dat ik vanuit mijn nieuwe 'toko' ook de parketteur alles kan leveren wat hij nodig heeft. En ja, we hebben ook een nieuwe koffiemachine. Een goed bakkie koffie doet het gewoon heel goed en zorgt voor extra inspiratie. Ook voor mijn collega uit de buitendienst, John Fredrix, is ons vernieuwde locatie een mooie stap vooruit. John heeft nu in zijn rayon een mooie en complete showroom tot zijn beschikking om zijn relaties te ontvangen.'


De elf Intr Points spelen een belangrijke rol bij de toekomstplannen van Intr. De markt verandert en er zijn steeds meer zelfstandige parketteurs en projectinrichters. Om deze groep de kans te bieden om op eigen gelegenheid en samen met hun klanten naar een inspirerende showroom te komen, zijn de meeste Intr Points inmiddels ingericht volgens het vernieuwde winkelconcept (Zwolle, Delft, Leek, Den Bosch, Hoogeveen, Nieuwegein, Heerenveen en Nuth). De showroom speelt bij deze locaties een belangrijker rol. Hier worden alle productgroepen uitgebreid gepresenteerd. In de nabije toekomst zullen de laatste vestigingen een make over krijgen. Voor een betere bereikbaarheid en meer magazijnruimte in de regio Hengelo staat ook een verhuizing van het Intr Point daar nog op het programma.

 

P.S. 02-12-2022: De officiële opening is op 8 december 2022.Links

www.intr.nl

Tags

nieuws, interieur, opening, feestelijk, groothandel, vloeren, lijmen, raamdecoratie, rails, lakken, woninginrichters, projectinrichters, parketteurs, gordijnrails, ondervloeren, #Intr, #Uzinutz, #nuth, #intrpoint

Gerelateerd nieuws
 
Inspirerend randprogramma Imm
lees verder
Nieuwe laminaatcollectie
Berryalloc uit Menen heeft onlangs een uitgebreide nieuwe collectie laminaatvloeren ge´ntroduceerd.
lees verder
Zuiver verkleint merkenportfolio
De Zuiver Group viert dit jaar haar 25-jarig bestaan. Het is volgens het bedrijf tijd voor een nieuw hoofdstuk, waarin het uitbouwen van de merken en partnerschap met dealers centraal staan.
lees verder
 
Grotere editie FFD in 2024
lees verder
Studio Wae gaat nieuwe fase in
Studio Wae timmert de laatste jaren behoorlijk aan de weg. Een interview hierover met oprichter Tynke van den Heuvel in de nieuwe showroom in Bunnik.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden