Mariscal naar Kobe

Dinsdag 06 oktober 2020

Interieurstoffenleverancier Kobefab heeft een nieuwe accountmanager voor Noord- en Zuid Holland: Mariscal Mustamu!
Mariscal naar Kobe

Als nieuwe accountmanager contract- en retail in het salesteam voor het merk Kobe van gordijn- en meubelstoffen Kobefab uit Valkenswaard gaat Mariscal Mustamu (foto) zich richten op klanten en relaties in Noord- en Zuid Holland.

Mariscal heeft eerder bijna negen jaar bij Jab Anstoetz gewerkt op de afdeling commerciële binnendienst en de laatste twee jaar als accountmanager contract bij behang en stoffen leverancier BN International. Daarnaast had ze haar eigen verkoop- en interieurstyling bureau (Maristyle).

Een betrouwbare en goede dienstverlening staat bij Mariscal hoog in het vaandel en het is haar oprechte ambitie om samen met haar collega’s een bijdrage te leveren aan de verdere gezamenlijke groei van de organisatie. Volgens Kobefab denkt ze graag mee over hoe je in lange termijnsamenwerkingen nóg beter op elkaar in kunt spelen, zodat beide partijen hun kracht zo efficiënt mogelijk weten in te zetten.

Kobefab International heeft naast de hoofdvestiging in Valkenswaard onder meer ook een showroom in het ETC Design Center in Culemborg.Links

www.bninternational.com
www.jab.de
www.kobe.eu
www.etcdesigncenter.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, wonen, woning, interieurbekleding, stof, meubelstof, gordijn, bekleding, decoratie, raambekleding, raamdecoratie, meubelbekleding, textiel, interieurtextiel, confectioneren, geconfectioneerd, confectie, presentatie, introductie, beurs, show, tentoonstelling, event, evenement, vacature, baan, job, vertegenwoordiger, verkoper, accountmanager, personalia, Mariscal Mustamu, #bnint, #jabanstoetz,#kobe, #kobefab, #mariscalmustamu #etcexpo, #etcdesigncentereurope

Gerelateerd nieuws
Decopool levert vakmensen
Er zijn te weinig installateurs voor zowel vloer- als voor raambekleding en het tekort groeit. Zes ondernemers willen met de oprichting van Decopool bijdragen aan de oplossing: het opleiden van nieuwe vakmensen, in eerste instantie voor het inmeten en monteren van alle soorten raambekleding.
lees verder
 
Luxaflex vernieuwt Silhouette Shades
lees verder
 
Fryett's via Cvd
lees verder
Drie dimensionele stoffen Vescom
Vescom levert wandbekleding, meubelbekleding en gordijnstoffen voor de projectmarkt. Dit najaar vernieuwt het bedrijf twee van zijn gordijnstoffen. Daardoor passen de kwaliteiten Naltar en Delos volgens de firma beter bij de huidige tijd.
lees verder
 
Brusselse wafels in DWI
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden