Verlangen naar de lente

Dinsdag 06 oktober 2020

Het Scandinavische merk Georg Jensen vult zijn Bloom Collectie aan met de Bloom Botanica. Vazen en kandelaars die het lentegevoel in het najaar vasthouden.
Verlangen naar de lente
Verlangen naar de lente Verlangen naar de lente

De nieuwe collectie van Georg Jensen, niet te verwarren met de textiele zus Georg Jensen Damask, bestaat uit prachtige vazen ​​en kandelaars, ontworpen door Helle Damkjær. Zij heeft een oog voor minimalisme, gecombineerd met poezië. Damkjær vindt inspiratie in de levenskracht van de natuur. Met Bloom Botanica nodigt ze mensen uit om het exacte moment te omarmen waarop nieuw leven uit de grond komt na de lange koude Scandinavische winter. De vorm van Bloom Botanica drukt de krachtige energie uit die voortkomt uit de eerste spruit of bloembol en symboliseert een nieuw begin.

 

De vazen ​​en kandelaars zijn allemaal voorzien van stalen bladeren die elk bloemstuk omcirkelen en omlijsten met een wervelende beweging. Voor Damkjær begint het ontwerpproces met het met de hand boetseren van puur witte klei. Deze manier van werken stelt haar volgens Georg Jensen in staat koude materialen als roestvrij staal warmte en een zachte uitstraling te geven.Links

www.georgjensen.com
www.georgjensen-damask.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woonaccessoire, lifestyle-product, decoratie, decoratie-artikel, geschenk, gift, cadeau, kado, servies, keramiek, vazen, kandelaars #georgjensen, #georgjensendamask

Gerelateerd nieuws
 
Salone Milaan weer later
lees verder
De rollen van een bank
Furnea is een ruim geassorteerde meubelwinkel die naast naast meubelen ook bedden, verlichting, accessoires en karpetten verkoopt, maar ook vloeren legt. Hoe kies je een goed assortiment.
lees verder
 
Kauwgom-bubbel lamp
lees verder
 
Dome Deco B2B-platform
lees verder
DWI Voorjaarsvakdagen
DWI (De Woonindustrie) geeft vast een sneak preview van de Voorjaarsvakdagen in februari met nieuwe en verlengde samenwerkingen met exposanten en mooie collecties. Ook de data zijn bekend.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden