Poelhekke stopt bij Made

Dinsdag 06 oktober 2020

Bij een reorganisatie van de online interieurwebwinkel Made.com stopt de Benelux-directeur ermee.
Poelhekke stopt bij Made

Damien Poelhekke (foto; Linkedin) werkte zes jaar voor het Britse Made.com, waarvan drie jaar als managing director Benelux. Nu stopt hij bij de online meubelverkoper. Daarvoor werkte hij onder meer twee jaar voor Zalando in Berlijn en de Rabobank.

De commerciële afdeling van de Nederlandse markt van Made.com wordt naar het hoofdkantoor in Londen verplaatst, wat ook voor Frankrijk en Duitsland gepland staat, zo meldt Retailnews. Poelhekke mocht weliswaar mee naar Londen, maar wilde dat niet omdat hij toe is aan een nieuw avontuur.Links

www.made.com

Tags

Nieuws, wonen, woon, woning, interieur, inrichting, meubel, fauteuil, lamp, verlichting, licht, hanglamp, kast, boekenkast, bank, zitmeubel, online, woonbranche, e-commerce, woonwinkel, interieurwinkel, e-business, Ecommerce, internet, shop, webshop, personalia, #madecomnl

Gerelateerd nieuws
Modulaire Molo
Molo is volgens Kettal een voorbeeld van een modulaire bank in zijn puurste vorm. De bank is gemaakt om zich makkelijk aan te passen aan de gewenste situatie en ruimte.
lees verder
 
Kauwgom-bubbel lamp
lees verder
 
Dome Deco B2B-platform
lees verder
Deense meubels via Lunar
De Belgische agent Lunar Society is sinds begin deze maand gestart met het vertegenwoordigen van een typisch Scandinavisch meubelmerk in de Benelux.
lees verder
Ludo Campman naar Housing Heroes
Start up Housing Heroes meldt dat het bedrijf Ludo Campman heeft aangetrokken. Deze bekende naam in de branche wordt verantwoordelijk wordt voor de verdere ontwikkeling van de woninginrichting.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden