Magische oosterse woondecoratie

Vrijdag 24 december 2021

[Sponsored artikel] - Merel en Sebastiaan van Wageningen runnen een winkel in oosterse woondecoratie in Velserbroek: Merel in Wonderland. De prachtige en sfeerverhogende producten zijn ook online te koop.
Magische oosterse woondecoratie
Magische oosterse woondecoratie Magische oosterse woondecoratie Magische oosterse woondecoratie Magische oosterse woondecoratie Magische oosterse woondecoratie

Merel in Wonderland is ontstaan door de liefde voor de magische sfeer die het oosten bied. Als backpacker nam Merel tijdens reizen al een bonte verzameling aan handgemaakte woondecoratie uit diverse landen mee. Lopend door smalle straatjes werd handgemaakte pracht en praal bewonderd en een groot respect ontwikkeld voor de vakkundige makers. Waarbij deze vaak gebruik maken van gerecycled materiaal.

Met in het achterhoofd de wens om ooit een bedrijf te beginnen, werd dat bijna tien jaar geleden, in 2012, werkelijkheid. Merel in Wonderland ging deze producten importeren naar Nederland. Vooral vanuit India vanwege de sprookjesachtige 1001-nacht sfeer en de kleurrijke woondecoratie producten. Maar ook uit onder meer Thailand, Maleisië en Marokko worden producten aangeboden.

De showroom/winkel van Merel in Wonderland is gevestigd aan de Kleermakerstraat 8, 1991 JL in Velserbroek. Hier worden veel soorten woondecoratie met een magische oosterse uitstraling verkocht. Zo heeft het bedrijf het grootse assortiment sfeervolle oosterse, Marokkaanse, filigrain en mozaïek lampen en verlichting: prachtige plafonnières, hang-, vloer-, tafel- en wandlampen, maar ook lantaarns.

Naast verlichting wordt er een uitgebreide en voordelige keus aan andere woonaccessoires zoals bijvoorbeeld kasten, schat- en opbergkisten, tafels, krukjes, poefen, kussens, vloerkleden, spiegels, schalen en plaids gepresenteerd. In de zomer wordt de beschikbare buitenruimte gebruikt voor het etaleren van de oosterse buitenkleden. Deze zijn gemaakt van kunststof en kunnen dus tegen regen, maar zien eruit alsof ze echt van stof zijn gemaakt. Alle producten zijn ook verkrijgbaar in de webshop.

Merel en Sebastiaan staan zelf in de showroom die op dinsdag t/m donderdag van van 11-15 uur geopend is om klanten te woord te staan. Een groot deel van de collectie is zelf ontworpen en is dus niet overal te vinden. Dat vinden ze het leukste: samen met bedrijven in India een geheel nieuw product te ontwikkelen of speciaal voor klanten meubelen of lampen op maat of in kleur laten maken.

 
[Sponsored artikel]



Links

www.merelinwonderland.nl
www.merelinwonderland.nl/lampen

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, residentieel, buiten, tuin, outdoor, vloer, vloerbedekking, , vloerkleden, tapijt, vloerkleed, garen, textiel, wol, karpet, kleed, buitenkarpet, buitenkleed, online, oosters, marokkaans, filigrain, mozaiek, lamp, verlichting, plafonnieres, hanglamp, vloerlamp, tafellamp, wandlamp, lantaarn, kast, kist, schatkist, opbergkist, tafel, krukje, poef, kussen, spiegel, schaal, plaid, e-commerce, webshop, webwinkel, #merelinwonderland

Gerelateerd nieuws
Samenwerking Interieur Club en Glue
Tijdens Glue in september gaat De Interieur Club zijn netwerkborrel voor interieur- & designprofessionalsorganiseren op vrijdag 16 september!
lees verder
 
Prospectt kiest voor DWI
lees verder
Ceo Intergamma gaat met pensioen
Na bijna 17 jaar leiding te hebben gegeven aan Intergamma, het grootste doe-het-zelfbedrijf van de Benelux, treedt ceo Harm-Jan Stoter per 1 september 2022 af.
lees verder
 
Aanvulling Identity PVC-collectie
lees verder
HMC op Masterly
Negen net afgestudeerde ontwerpers van het Hout- en Meubileringscollege (HMC) uit Amsterdam en Rotterdam presenteren hun werk op de Salone del Mobile in Milaan.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden