Voorjaarsnieuws DWI

Vrijdag 24 december 2021

Showroomcentrum De Woonindustrie kijkt hoopvol uit naar 2022. Op zondag 6 februari beginnen de Vakdagen met een dag voor consumenten. Op maandag 7, dinsdag 8, maandag 14 en dinsdag 15 februari ontvangt DWI uitsluitend vakbezoekers. Een van de nieuwe exposanten is dan Dbodhi.
Voorjaarsnieuws DWI

Het merk Dbohdi start binnenkort met het inrichten van zijn showroom op de begane grond van DWI. Dbodhi is een internationaal meubelmerk dat opgericht is in 2007. Bij het maken van meubels zoekt het bedrijf naar eigen zeggen continu naar de best mogelijke harmonie tussen cultuur en natuur, waarbij dBohdi de kunst van het vakmanschap gebruikt als een middel om beide te eren. De nieuwe DWI standhouder maakt gebruik van gerecyclede en organische materialen en gebruikt eeuwenoude technieken en Javaanse tradities om zo duurzame, en kwalitatief hoogwaardige meubelen te maken. dBodhi ontwikkelt en produceert zijn eigen collecties.

 

Nog een nieuwe exposant is Alcove Home, op de afdeling accessoires op de tweede verdieping in showroom C083. Art Collection International is verhuisd en heeft een nieuwe showroom A079 op de begane grond betrokken.

 

DWI is gesloten van maandag 27 december tot en met vrijdag 31 december. Op maandag 3 januari vindt de eerste Marketday van 2022 plaats.Links

www.dbodhi.com
www.dewoonindustrie.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, retail, stylist, binnenhuisarchitect, design, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, verlichting, licht, marketday, marketdayxl, voorjaarsbeurs, vakdagen, omstandigheden, economie, crisis, corona, covid-19, #interieurprofessionaldag, #woonindustrie, #dwi, #dewoonindustrie, #lockdown, #mondkapjesplicht, #corona, #covid19, #dbohdi, #AlcoveHome, #ArtCollectionInternational

Gerelateerd nieuws
Samenwerking Interieur Club en Glue
Tijdens Glue in september gaat De Interieur Club zijn netwerkborrel voor interieur- & designprofessionalsorganiseren op vrijdag 16 september!
lees verder
 
Prospectt kiest voor DWI
lees verder
Ceo Intergamma gaat met pensioen
Na bijna 17 jaar leiding te hebben gegeven aan Intergamma, het grootste doe-het-zelfbedrijf van de Benelux, treedt ceo Harm-Jan Stoter per 1 september 2022 af.
lees verder
Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer
Na de succesvolle 22ste editie in januari 2020 – met bijna 13.000 bezoekers die het evenement gemiddeld met een 7,7 waardeerden – staat op 8, 9 en 10 juni 2022 de 23ste editie van de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer in Jaarbeurs Utrecht gepland.
lees verder
HMC op Masterly
Negen net afgestudeerde ontwerpers van het Hout- en Meubileringscollege (HMC) uit Amsterdam en Rotterdam presenteren hun werk op de Salone del Mobile in Milaan.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden