Luxaflex Academy online

Donderdag 04 maart 2021

Wat begon uit noodzaak, doordat door de lockdown de fysieke trainingen wegvielen, blijkt nu een groot succes: de online training van Luxaflex® Academy. Luxaflex heeft inmiddels al de 1.000ste online cursist verwelkomd.
Luxaflex Academy online

Luxaflex® hecht veel waarde aan het opleiden van haar dealers en biedt sinds maart 2020 al trainingsvideo’s aan voor dealers. Daarbij werd zeven weken geleden gestart met het aanbieden van online cursussen via een livestream. Deze worden volgens de raamdecoratiefabrikant zeer goed gewaardeerd en bijgewoond. Om dit te vieren werd de 1.000e cursist Marcel de Winter met zijn collega Marjo van firma De Winter Kleur uit Sliedrecht in het zonnetje gezet en ontvingen zij een verrassing (bloemen en een Google Mini Assistant).

 

Vanuit de nieuwe studio naast de trainingsruimte van de Academy streamen de trainers Arjan van Alfen, Esther Wagenaar en Eric van der Wende sinds januari van dit jaar hun cursussen via Microsoft Teams. In sessies van ongeveer twee uur worden de cursisten bijgepraat. Naast basiszaken, zoals omgaan met collectieboeken en het prijzenboek, komen ook specifieke trainingen aan bod over bijvoorbeeld toepassingen voor draai-kiepramen en hordeuren. De Academy zorgt ervoor dat dealers op een snelle en efficiënte manier bijleren, waarbij de chatfunctie tijdens de sessies zorgt voor onderlinge interactie.

 

Jaap-Jene Langevoord, marketing manager van Luxaflex, zegt in een toelichting: 'Wij hadden verwacht dat trainingen online en per video een meerwaarde zouden hebben, maar toch zijn wij aangenaam verrast door het succes. Doordat wij snel konden schakelen, kunnen we deze service nu aan onze klanten bieden. Wij hopen weer snel een mix van online en fysieke training te kunnen aanbieden, maar tot die tijd is dit een mooie oplossing.'Links

www.dewinterkleur.nl
www.luxaflex.nl
www.luxaflex.be

Tags

Nieuws, interieur, wonen, project, raamdecoratie, raambekleding, luxaflex, acadeny, onlinetraining, training, jaloezie, lamel, plissé, duette, shades, rolgordijn, gordijn, zonwering, vouwgordijn, buitenzonwering, terras, outdoor, overkapping, automatisering, domotica, #dewinterkleur, #winterkleur, #luxaflex, #silhoutteshades

Gerelateerd nieuws
Toegankelijke klasse Artelux
Met het thema ‘City Living’ borduurt Artelux voort op het vorig jaar geïntroduceerde ‘Luxury Living’, waarbij het stadse hotelleven een hoofdrol speelt. Het gaat om toegankelijke klasse, verfijnd en elegant.
lees verder
 
Webinar met Harry Bijl
lees verder
Spijkerbroek op Klippan
Ikea en het Nederlandse jeansmerk Mud Jeans slaan de handen ineen en introduceren een hoes van gerecyclede spijkerbroeken voor de iconische Klippan bank.
lees verder
Luxaflex 70 jaar
Luxaflex bestaat dit jaar 70 jaar, een mijlpaal waar deze raambekledingspecialist niet aan voorbij wil gaan.
lees verder
Woonindustrie nieuws deel 2
De lente begint goed met de Voorjaarsvakdagen van De Woonindustrie op 12 en 13 april en van 18-20 april. Opnieuw stellen wij enkele nieuwkomers voor en delen nieuws van de exposanten.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden