DWI vakdagen helemaal in april

Donderdag 04 maart 2021

De persconferentie van vorige week dinsdagavond is aanleiding geweest om opnieuw met exposanten, vakbezoekers en het DWI team in afstemming te gaan over de Vakdagen, die deels in maart en deels in april gepland stonden. Er is ervoor gekozen om de Vakdagen nu in zijn geheel naar april te verschuiven.
DWI vakdagen helemaal in april

De afgekondigde verlenging van de lockdown tot en met 15 maart, met daarbij enkele versoepelingen, biedt DWI op dit moment onvoldoende ruimte om te kunnen zeggen dat de Vakdagen van maart doorgang kunnen vinden. Gezien de huidige lockdown en de beperkingen die dit met zich meebrengt heeft het management DWI moeten besluiten de Voorjaarsvakdagen van maart naar april te verplaatsen.

 

De nieuwe data worden: maandag 12 en dinsdag 13 april, en 18 – 20 april (zondag t/m dinsdag). Natuurlijk onder voorbehoud van COVID-19 ontwikkelingen. Er zijn dan verschillende nieuwe exposanten in Nieuwegein te zien.

 

DWI maakt ook deze keer weer gebruik van timeslots, waarbij per timeslot een maximaal aantal bezoekers wordt aangehouden. Er is uitsluitend toegang voor vakbezoekers, géén consumentendag. Vakbezoekers en consumenten zijn daarnaast elke maandag welkom op Marketdays! Van 10:00 tot 17:00 zijn alle showrooms geopend. Om in deze bijzondere tijd zeker te zijn van de aanwezigheid van specifieke exposanten kan met hen rechtstreeks contact worden opgenomen. Verder is DWI als B2B inkoopcentrum van dinsdag tot en met vrijdag geopend tussen 08.30 en 17.00 uur. Vakbezoekers en consumenten zijn dan op afspraak met een exposant welkom.Links

www.dewoonindustrie.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, retail, stylist, binnenhuisarchitect, design, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, meubel, slaap, slapen, nacht, decoratie, accessoires, woonaccessoires, verlichting, licht, interieurbekleding, interieurstof, stof, meubelstof, interieurtextiel, textiel, meubelstoffen, vloer, tapijt, karpet, kleed, schommelstoel, stoel, fauteuil, bank, smart home, afbouw, advies, marketday, marketdayxl, voorjaarsbeurs, voorjaarsvakdagen, vakdagen, #interieurprofessionaldag, #dewoonindustrie, #woonindustrie, #dwi

Gerelateerd nieuws
Voorjaarsvakdagen bijna van start
De exposanten van de Woonindustrie (DWI) zijn er klaar voor, op 12 en 13 april begint het eerste deel van de Voorjaarsvakdagen, dat van 18 – 20 april vervolgd wordt. Van vernieuwde stands tot nieuwe producten, ze zijn allemaal de moeite van het bezoeken waard.
lees verder
Inretail gooit handdoek
Detailhandelsbrancheorganisatie Inretail gaat niet in hoger beroep tegen de Nederlandse staat om de gedwongen winkelsluiting op te heffen. En het IMF heeft overheden inmiddels geadviseerd om noodlijdende zaken op te kopen!
lees verder
 
Webinar met Harry Bijl
lees verder
Woonindustrie nieuws deel 2
De lente begint goed met de Voorjaarsvakdagen van De Woonindustrie op 12 en 13 april en van 18-20 april. Opnieuw stellen wij enkele nieuwkomers voor en delen nieuws van de exposanten.
lees verder
Blokker verkoopt Casa
De familie Blokker verkoopt de van oorsprong Belgische interieurketen Casa aan de Nederlandse investeerder Globitas en het management.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden