Lifestyle gordijncollectie uitgebreid

Woensdag 01 juni 2022

Headlam presenteert de nieuwste serie met zomerse sfeer als uitbreiding op de Lifestyle-interior gordijncollectie. De serie Summerflow!
Lifestyle gordijncollectie uitgebreid
Lifestyle gordijncollectie uitgebreid Lifestyle gordijncollectie uitgebreid

Een collectie bestaande uit zeven items met een diversiteit in type stoffen; kamerhoge uni's, blackouts met bijpassende transparanten, een kamerhoge velours en een zomerse print in zowel pastellen als landelijke tinten. Hieronder een toelichting op een aantal nieuwe items:

Gordijnstof Summerflow - een opvallend maar zeer sfeervol dessin waar deze collectie ook naar vernoemd is. Dit item zal de aandacht trekken naar de etalage of presentatie in de winkel. Daarom wordt er door Headlam bij ieder pakket standaard een showstuk van drie meter geleverd. 'De gele broek tussen de grijze pakken', een item dat in het oog springt en een hele collectie daarmee onder de aandacht brengt.

Gordijnstof Always - biedt de kracht van kleur! Dit item (zonder verzwaringskoord) is zowel kamerhoog als kamerbreed te verwerken, valt  soepel en is goed toepasbaar als vouwgordijn. Het kleurpalet van dit item sluit perfect aan bij het item Summerflow en bestaat uit pastellen en zeegroenen, grijsblauwen, poederrose, blush tinten en naturellen.

Black-out Soft Dark - deze zachte en soepel vallende blackout heeft een onzichtbare coating, waarbij de stof aan beide zijden kleur heeft: Mooi van binnen en mooi van buiten dus! Daarom is dit item toepasbaar in zowel woon- als slaapkamer, zodat ook aan de buiten zijde van het huis eenheid getoond wordt. Het item Soft Dark is in dezelfde kleuren te combineren met inbetween Soft Light. Rustige gedempte tinten die rust uitstralen als linde groen, sky blue en zacht taupe.

Een grote sortering producten onder het lifestyle-interior-label wordt getoond op de consument gerichte website Lifestyle-interior.nl. Naast de genoemde nieuwste gordijnitems Summerflow, Always en Soft Dark zijn dat Dreamworld, Huggy, Lizzy en Soft Light.Links

www.lifestyle-interior.nl
www.headlam.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, vloer, leggen, vloeren, parket, vloerbedekking, pvc, vinyl, stroken, plank, steen, keramisch, keramiek, tegel, egalisatie, verwarming, vloerverwarming, ondervloer, lijm, vakkleding, ondertapijt, egaline, onderhoud, reiniging, plinten, profielen, gordijn, raambekleding, raamdecoratie, rolgordijn, plissť, verkoop, confectie, textiel, bekleding, behang, wandbekleding, stofferen, stoffering, meubelstof, woningstofferen, woninginrichting, woninginrichter, meubelbekleding, #Headlam, Lifestyle Interior, Lifestyle-interior, Lifestyleinterior, groothandel, grossier, #headlam, #summerflow, #lifestylelnterior

Gerelateerd nieuws
Interieurretail mei in mineur
De Nederlandse detailhandel heeft in mei 0,7% meer omgezet, meldt het CBS. Het verkoopvolume was 5,4% lager, opnieuw een stevige inflatie dus. Non food groeide nog, maar interieur was negatief!
lees verder
Wonderful Wallcoverings
In het boek Wonderful Wallcoverings staat muurbekleding in al zijn vormen centraal. Muurbekleding is immers al lang niet meer enkel het klassieke bloemetjesbehang dat de kamer moet kleuren. Nieuwe designs en nieuwe technieken zorgen voor een waaier aan mogelijkheden.
lees verder
Succesvolle Techtextil, Texprocess and Heimtextil Summer
Met in totaal 117 deelnemende landen, ongeveer 63.000 bezoekers en 2.300 exposanten werd het een goede herlancering van de internationale textielbeurzen in het beurscentrum van Frankfurt.
lees verder
Voordelen Pvc ramen en deuren
[Sponsored artikel] - Bij renovatie van je huis, kan je de materiaalkeuze van je ramen of deuren kiezen: hout, aluminium of pvc. Over pvc bestaan helaas tal van misverstanden. Toch is pvc hierbij een slimme keuze: alle voordelen op een rijtje!
lees verder
 
Marker Scholten bij BN
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden