LF Selection is nu Collett & Victor

Donderdag 15 september 2022

Dit jaar viert LF Selection het 40-jarig jubileum met een complete rebranding. LF Selection wordt Collett & Victor.⁠ Een nieuwe naam, nieuwe showroom, maar volgens het bedrijf dezelfde kwaliteit en passie als voorheen.
LF Selection is nu Collett & Victor

Het verhaal begint in 1982, toen meesterstoffeerder Filip Lievens zijn atelier oprichtte in Izegem. Onder de naam LF Selection groeide de eenmanszaak uit tot een familiebedrijf in de traditie van stofferen en restaureren. De expertise die het team in de loop der jaren heeft ontwikkeld, hielp LF Selection te lanceren als een benchmark binnen zijn sector in België, een bedrijf dat voortdurend de grenzen verlegde, culminerend in een status van Royal Warrant Holder als de ultieme kroon op het werk.

 

In 2021 werd de fakkel van het familiebedrijf overgedragen aan Julie Collett en Stieven Victor. Beide ondernemers hebben hun professionele ervaring opgebouwd in de sector van high-end interieurs. Onder een nieuwe merknaam en met een eigentijdse look & feel willen ze de traditionele knowhow behouden en trouw blijven aan de traditie van puur Belgisch vakmanschap.Links

www.collett-victor.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, wonen, woning, stof, bekleding, meubelstof, textiel, gordijn, wandbekleding, naamsverandering, overname, jubileum, rebrand, #colletteandvictor, #lfselection, #lftrading

Gerelateerd nieuws
Connect your senses
Op 13 november is het zover! Dan vindt de nieuwe Interieurprofessionaldag plaats in de Woonindustrie in Nieuwegein. Deze dag staat opnieuw in het teken van de zintuigen: Connect your senses!
lees verder
Liu Jo Living opbergkast Pillier
Simone Cagnazzo ontwierp volgens Liu Jo Living met de nieuwe Pillier een de steunpilaar in de woonarchitectuur.
lees verder
 
Start Interieur Business Club
lees verder
 
Gispen Classics gepresenteerd
lees verder
Heimtex groeit door in 2024
Op een persconferentie van de Messe Frankfurt werden de plannen voor de komende editie van Heimtextil bekendgemaakt. Ook werd duidelijk dat het aanbod weer verder zal groeien.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden