Nieuwe collectie van Kobe

Donderdag 15 september 2022

Kobe introduceert een collectie met 'open weave' transparanten, vervaardigd in verschillende bindingstechnieken voor optimale daglichttransfusie en privacy in huis.
Nieuwe collectie van Kobe
Nieuwe collectie van Kobe Nieuwe collectie van Kobe Nieuwe collectie van Kobe Nieuwe collectie van Kobe

Speciale transparanten met creatieve bindingen zijn op het moment erg trendy die optimale daglichttransfusie en privacy mogelijk maken. De open-weave stoffen zijn speciale transparanten, vervaardigd in verschillende bindingstechnieken. Kobe introduceert zes vitrages in deze collectie, elk met hun eigen unieke uitstraling en optimale daglicht transparantie. Bij het ontwikkelen van deze transparanten lag de focus op het behalen van stijlvolle resultaten met behoud van stabiliteit en soepel te draperen.

 

Esmaria (foto 1) is geweven in Leno binding met een mix van fijne, gekleurde garens. De melange van verschillende gekleurde garens geven deze transparant zijn unieke, natuurlijke elegante uitstraling.

 

Indio (foto 2) krijgt zijn unieke uitstraling door het fantasie bouclé garen dat is gebruikt in de constructie. De stof is geweven in Leno-binding en heeft een nonchalante uitstraling. De mix van garens en kleuren draagt bij aan de totale look.

 

Isla (foto 3) is een dobby weefsel met een mix van matte en glanzende metallic look garens. 54% Van de garens die in deze stof gebruikt worden is gerecycled en is Global Recycle standard gecertificeerd. De stof heeft een zachte metallic look en drapeert uitstekend.

 

Deze (en de Siona op foto 4 en Galena op foto 5) open-weave stoffen zijn speciale transparanten, vervaardigd in verschillende bindingstechnieken. Dit om een trendy transparanten te creëren die optimale daglichttransfusie en privacy mogelijk maken. Elke stof heeft zijn eigen look en stijl. Deze stoffen zijn getest op stabiliteit en maatvastheid tijdens het confectioneren en draperen.Links

www.kobe.eu

Tags

nieuws, interieur, stoffen, gordijnen, meubelstoffen, transparanten, daglicht, transfusie, privacy, verduistering, stijl, trendy, stabliteit, maatvastheid, confectioneren, draperen, nieuw, collectie, interiorfabrics, #openweave, #kobe, #kobefab

Gerelateerd nieuws
Meer transparantie in textielbranche
Modint en Impactbuying werken samen aan transparante toekomst in kleding- en textielbranche door middel van de ontwikkeling van een speciale tool.
lees verder
 
NIeuwe behangkleuren
lees verder
 
Nieuwe huisjurist VIIA
lees verder
Data Decosit 2023 bekend
Organisator Fedustria gaat de beurs Decosit in 2023 organiseren op 5 & 6 september in Brussels Expo.
lees verder
Behang met aaibare structuur
Behanggroothandel Gebr. Eijffinger uit Zoetermeer introduceert Embrace. Een nieuwe behangcollectie met een aaibare structuur.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden