Kobe lanceert Essentials FR

Donderdag 29 augustus 2019

Deze zomer introduceert Kobefab de Essentials FR collectie, bestaande uit 100% vlamvertragende stoffen, geschikt voor zowel residentieel als projectmatig gebruik.
Kobe lanceert Essentials FR
Kobe lanceert Essentials FR Kobe lanceert Essentials FR

Deze nieuwe Kobe stoffen vormen volgens het bedrijf de essentiële basics voor interieurprofessionals en passen in elke interieurstijl. De Essentials FR collectie bestaat uit drie kamerhoge gordijnen (waaronder Memories, foto 1), een transparante (Craft, foto 2) en drie nieuwe polyester FR velours die geschikt zijn als gordijnstof en als meubelstof  (waaronder Masterly foto 3). Alle stoffen vallen volgens Kobe mooi soepel en zijn easy care.

 

De nieuwe collectie is te zien tijdens vakbeurs Incoda: zondag 15, maandag 16 en dinsdag 17 september in Evenementenhal Gorinchem. Daarnaast presenteert het bedrijf zijn stoffen ook in zijn volledig vernieuwde showroom in het ETC. Op 22 september is hier de Consumenten Inspiratie Dag en op 23 en 24 september vindt najaarseditie van de ETC Design Experience plaats.Links

www.kobe.eu
www.incoda.nl
www.evenementenhal.nl
www.etcdesigncenter.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, wonen, woning, interieurbekleding, stof, meubelstof, gordijn, bekleding, decoratie, raambekleding, raamdecoratie, meubelbekleding, textiel, interieurtextiel, confectioneren, geconfectioneerd, confectie, presentatie, introductie, beurs, show, tentoonstelling, event, evenement, #Kobe, #Kobefab, #evenementenhal, #incoda, #interfloor, #interieurcollectiedagen,#etcexpo, #etcdesigncentereurope

Gerelateerd nieuws
 
Badkamerbehang vol dieren
lees verder
Effen in spotlicht bij Artex
Artex heeft een passie voor uniís. De kleuren van de stoffenfabrikant worden in de verfkeuken van het bedrijf gemaakt. Een samenspel tussen ontwerpers en verfkeukenspecialisten.
lees verder
Issabella-Interiors op zolder
Issabella-Interiors verhuist per september naar voormalig klooster MariŽnhof. De interior designer betrekt hiermee de grootste restaureerde zolder van Amersfoort.
lees verder
Avery Dennison verdeelt Squid
Het decoratieve plakfolie Squid, van Lampe Textiles, wordt vanaf september exclusief aan de grafische industrie verdeeld door Avery Dennison.
lees verder
Circulair interieur te huur
Initiatieven om meubelen en andere interieurproducten te (ver)huren of leasen zijn er steeds meer. Keypro doet dat ook en gooit daarbij circulaire producten als 'usp' in de strijd.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden