Lezingen en presentaties in ETC

Vrijdag 30 augustus 2019

Op 23 en 24 september is het weer tijd voor de ETC Design Experience. Natuurlijk zijn er veel mooie nieuwe collecties te zien, maar er is ook uitgebreid lezingenprogramma.
Lezingen en presentaties in ETC
Lezingen en presentaties in ETC Lezingen en presentaties in ETC

Tijdens de ETC Design Experience is het nieuwe restaurant van de ETC Design Center Europe in Culemborg voor het eerst geopend. Dit restaurant is te vinden op een centraal gelegen plek op de eerste etage van het centrum en is een stuk groter dan het oude restaurant. Zoals Interieurjournaal al schreef hebben veel exposanten een nieuwe stand gekregen en zijn er verschillende nieuwe bedrijven in het centrum te vinden.

 

Op de consumenteninspiratiedag op zondag 22 september geeft interieurarchitect Michiel de Zeeuw (foto 2, archief Interieurjournaal) een lezing om 11 uur. Om 14 uur staat een exclusieve Meet & Greet met beeldend kunstenares Alisa Lim A Po (foto: Facebook Alisa Lim A Po) op het programma. Tijdens de ETC Design Experience geven klantrelatie-expert Danielle de Jonge (foto 3, website) en trendresearcher Gaby van Gestel lezingen, om 14 uur respectievelijk 11 uur. Van Sand Paint & Wallpaper geeft een presentatie om 12:30 en 15:30 uur.Links

www.etcdesigncenter.com
www.michieldezeeuw.com
www.ajlimapo.nl
www.danielledejonge.nl
www.gabyvangestel.com

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woon, woning, residentieel, project, huisshow, beurs, show, tentoonstelling, event, evenement, meubel, #etcexpo, #etcdesigncentereurope, #etcdesigncenter, #ajlimapo, #michieldezeeuw, #Danielledejonge, #gabyvangestel, #Vansand

Gerelateerd nieuws
 
Start ETC Design Experience
lees verder
 
Chrysalide Chair door Tjep
lees verder
Incoda kampioenen
De tiende editie van de afgelopen week gehouden vakbeurs Interieur Collectie Dagen (Incoda) in Gorinchem is succesvol verlopen, zo laat organisator Easyfairs weten.
lees verder
Headlam breidt Lifestyle-interior uit
Grossier Headlam vul gordijncollectie lifestyle-interior aan. De zes items, variŽren van black out en semi-verduisterend tot een inbetween met moderne print en een velours stof.
lees verder
Bedden.nl failliet
De eerste aanbieder van het leasen van bedden, Bedden.nl bv, tevens een ambitieuze online speler, heeft het niet gered en is gisteren failliet verklaard. De site Bedden.nl was inmiddels verkocht en blijft dus bestaan.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden