Lezingen en presentaties in ETC

Vrijdag 30 augustus 2019

Op 23 en 24 september is het weer tijd voor de ETC Design Experience. Natuurlijk zijn er veel mooie nieuwe collecties te zien, maar er is ook uitgebreid lezingenprogramma.
Lezingen en presentaties in ETC
Lezingen en presentaties in ETC Lezingen en presentaties in ETC

Tijdens de ETC Design Experience is het nieuwe restaurant van de ETC Design Center Europe in Culemborg voor het eerst geopend. Dit restaurant is te vinden op een centraal gelegen plek op de eerste etage van het centrum en is een stuk groter dan het oude restaurant. Zoals Interieurjournaal al schreef hebben veel exposanten een nieuwe stand gekregen en zijn er verschillende nieuwe bedrijven in het centrum te vinden.

 

Op de consumenteninspiratiedag op zondag 22 september geeft interieurarchitect Michiel de Zeeuw (foto 2, archief Interieurjournaal) een lezing om 11 uur. Om 14 uur staat een exclusieve Meet & Greet met beeldend kunstenares Alisa Lim A Po (foto: Facebook Alisa Lim A Po) op het programma. Tijdens de ETC Design Experience geven klantrelatie-expert Danielle de Jonge (foto 3, website) en trendresearcher Gaby van Gestel lezingen, om 14 uur respectievelijk 11 uur. Van Sand Paint & Wallpaper geeft een presentatie om 12:30 en 15:30 uur.Links

www.etcdesigncenter.com
www.michieldezeeuw.com
www.ajlimapo.nl
www.danielledejonge.nl
www.gabyvangestel.com

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woon, woning, residentieel, project, huisshow, beurs, show, tentoonstelling, event, evenement, meubel, #etcexpo, #etcdesigncentereurope, #etcdesigncenter, #ajlimapo, #michieldezeeuw, #Danielledejonge, #gabyvangestel, #Vansand

Gerelateerd nieuws
Showup biedt online inkoop
Deelnemers van inkoopbeurs Showup kunnen voortaan via Orderchamp ook buiten de beurs om hun merken te verkopen.
lees verder
 
Tevreden Decosit breidt uit
lees verder
Woonretail september weer top
De Nederlandse detailhandel heeft in september 2019 4,6% meer omzet geboekt dan in dezelfde maand vorig jaar. En wie was wederom koploper: de interieurbranche!
lees verder
 
Out-of-office tafel Opera
lees verder
Vitra ook leasen via Flinders
Na Designlinq gaat ook Flinders Vitra-meubilair leasen. Flinders verwacht het zakelijk lease-aanbod in samenwerking met fabrikanten verder uit te breiden in de nabije toekomst.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden