Verhuisd James bij Interfloor

Vrijdag 30 augustus 2019

Vloerreinigings- en onderhoudsmiddelenspecialist James is verhuisd, heeft een nieuwe Starterset en zal als gast bij Interfloor present zijn op de komende Incoda in Gorinchem.
Verhuisd James bij Interfloor

James verhuisde deze zomer van Grubbenvorst naar de Rudolf Dieselweg 28A in Venlo. Daarnaast introduceert het bedrijf op de Incoda, een nieuwe Starterset Harde vloeren.

Al veel langer is de James Starterset voor tapijt & meubelstof op de markt: eenset voor onderhoud, reiniging én vlekverwijdering. Nu is daar de James Starterset voor harde vloeren bijgekomen. Deze set bevat alles wat een gebruiker nodig heeft bij de in gebruik name van een nieuwe vloer:
- James Basisreiniger - voor grondige reiniging direct na oplevering
- James Vloerreiniger Schoon & Snel droog - voor de dagelijkse reiniging
- James Remover + badstoffen handdoekje - voor hardnekkige vlekken

Deze totaaloplossing wordt volgens James door toonaangevende vloerleveranciers ondersteund waaronder ook door de gerenommeerde vloerengroothandel Interfloor uit Zwartsluis. Laatstgenoemde heeft als gastheer zelfs een stuk van de stand op de komende Incoda (Interieur Collectie Dagen) in Gorinchem van 15-17 september gereserveerd om - naast het tonen van de eigen nieuwe producten - James de gelegenheid te geven om de nieuwe Starterset te presenteren.Links

www.incoda.nl
www.interfloor.nl
www.interieurcollectiedagen.nl
www.james.eu

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, project, kantoor, showroom, winkel, vloer, bedekking, vloerbedekking, stoffering, stofferen, tapijt, stroken, vinyl, pvc, lvt, plank, strook, stroken, beton, kamerbreed, bouclé, frise, frisé, shaggy, polyamide, garen, wol, Interfloor, grossier, groothandel, leverancier, onderhoud, reiniging, vlek, #interfloor, @interfloor, #james, #starterset, #incoda, #interieurcollectiedagen

Gerelateerd nieuws
Projectversie Coretec
US Floors heeft een projectversie van haar vloer Coretec uitgebracht: sterker, stabieler en dunner.
lees verder
Wood Works op Domotex
De speciale Wood Works tentoonstelling op Domotex 2020 nodigt bezoekers uit om de eigenschappen van hout te ervaren en leren kennen.
lees verder
Benelux nieuwkomers op Domotex
Voor we het weten is het weer zover. Van 10 - 13 januari vindt het belangrijkste vloerevenement van jaar plaats: Domotex. Tijdens een persconferentie in de Van Nelle fabriek in Rotterdam kwam nieuws over de beurs aan bod.
lees verder
Domotex vernieuwt trefpunt Handwerk
Trefpunt Handwerk in hal 13 heeft voor Domotex 2020 een update gekregen. Met een modern standontwerp, een uitgebreid programma presentaties over actuele industriële kwesties en live demonstraties.
lees verder
 
Nieuwkomers DWI
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden