Verhuisd James bij Interfloor

Vrijdag 30 augustus 2019

Vloerreinigings- en onderhoudsmiddelenspecialist James is verhuisd, heeft een nieuwe Starterset en zal als gast bij Interfloor present zijn op de komende Incoda in Gorinchem.
Verhuisd James bij Interfloor

James verhuisde deze zomer van Grubbenvorst naar de Rudolf Dieselweg 28A in Venlo. Daarnaast introduceert het bedrijf op de Incoda, een nieuwe Starterset Harde vloeren.

Al veel langer is de James Starterset voor tapijt & meubelstof op de markt: eenset voor onderhoud, reiniging én vlekverwijdering. Nu is daar de James Starterset voor harde vloeren bijgekomen. Deze set bevat alles wat een gebruiker nodig heeft bij de in gebruik name van een nieuwe vloer:
- James Basisreiniger - voor grondige reiniging direct na oplevering
- James Vloerreiniger Schoon & Snel droog - voor de dagelijkse reiniging
- James Remover + badstoffen handdoekje - voor hardnekkige vlekken

Deze totaaloplossing wordt volgens James door toonaangevende vloerleveranciers ondersteund waaronder ook door de gerenommeerde vloerengroothandel Interfloor uit Zwartsluis. Laatstgenoemde heeft als gastheer zelfs een stuk van de stand op de komende Incoda (Interieur Collectie Dagen) in Gorinchem van 15-17 september gereserveerd om - naast het tonen van de eigen nieuwe producten - James de gelegenheid te geven om de nieuwe Starterset te presenteren.Links

www.incoda.nl
www.interfloor.nl
www.interieurcollectiedagen.nl
www.james.eu

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, project, kantoor, showroom, winkel, vloer, bedekking, vloerbedekking, stoffering, stofferen, tapijt, stroken, vinyl, pvc, lvt, plank, strook, stroken, beton, kamerbreed, bouclé, frise, frisé, shaggy, polyamide, garen, wol, Interfloor, grossier, groothandel, leverancier, onderhoud, reiniging, vlek, #interfloor, @interfloor, #james, #starterset, #incoda, #interieurcollectiedagen

Gerelateerd nieuws
 
Start ETC Design Experience
lees verder
Nieuwe digitale printer Forbo
De nieuwe digitale printer van Forbo Flooring werkt met UV-inkt en zorgt voor printvloeren van een nog betere kwaliteit, aldus het bedrijf uit Assendelft.
lees verder
Incoda kampioenen
De tiende editie van de afgelopen week gehouden vakbeurs Interieur Collectie Dagen (Incoda) in Gorinchem is succesvol verlopen, zo laat organisator Easyfairs weten.
lees verder
 
Egalbase wordt Wunderlays
lees verder
Nieuwe huisstijl Incoda
Tijdens de openingsdag op zondag 15 september van de vakbeurs Incoda (Interieur Collectie Dagen) onthulde het beursteam de nieuwe huisstijl van het event in Evenementenhal Gorinchem.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden