Tevredenheid over Trendz

Vrijdag 30 augustus 2019

Beursorganisatie Easyfairs is tevreden over de afgelopen editie van Trendz najaar. In totaal telde de beursvloer bijna 290 exposanten. Volgens global brand manager Mascha de Bruin zijn er ontzettend veel orders geschreven.
Tevredenheid over Trendz
Tevredenheid over Trendz Tevredenheid over Trendz Tevredenheid over Trendz

In totaal kwamen bijna 9.800 professionals op deze editie van Trendz af. De beurs, die van 25 - 27 augustus plaatsvond is van oudsher een echte orderbeurs. Ook dit keer werd veel handel gedreven (waaronder bij Bob foto 2), maar Trendz wil zich ook een echt inspiratiemoment zijn. Daarom was er een uitgebreid beursprogramma.

 

Zo presenteerde Aafje Nijman (Brancheorganisatie InRetail) de woontrends van 2020 in een uitverkocht Trendz Experience. Mark Zwartkruis (foto 3) gaf in het Trendz Café interactieve lezingen over het zakelijk gebruik van social media. Hierbij konden de bezoekers live input geven via hun telefoon. Enkele highlights uit de lezing van Zwartkruis: tijdelijke Stories zijn steeds belangrijker, deze hoeven niet perfect te zijn. Creatieve posts, zonder sale call to action winnen het van functionele posts. Film is ook erg belangrijk, en de filmpjes hoeven niet kort te zijn. Al met al zijn vooral originaliteit en creativiteit leidend om je publiek te bereiken.

 

Tijdens deze editie van Trendz werd de vernieuwde bovenverdieping van Evenementenhal in gebruik genomen (uitzicht foto 1). Deze was volledig gevuld en oogde ruim en licht. Hier was ondermeer het Bloem & Blad ondernemersplein te vinden, waar studenten van de Wellantcollege lieten zien wat de kracht van echt groen is (foto 4).

 

De eerstvolgende editie van Trendz is de voorjaarseditie op 12, 13 en 14 januari 2020 in Evenementenhal Gorinchem.Links

www.trendline-magazine.nl
www.easyfairs.com
www.evenementenhal.nl
www.trendz-najaar.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting textiel, wonen, woning, woon, winkelier, retail, design, textielbeurs, textielvakbeurs, vakbeurs, show, event, evenement, beurs, huisshow, tentoonstelling, bekleding, stoffering, woonkamer, slapen, slaapkamer, matras, slaapsysteem, textiel, behang, vloer, accessoire, projectinrichting, project, kantoor, #trendz, #trendzgorinchem, #trendznajaargorinchem, #evenementenhal, #markzwartkruis #inretail, #aafjenijman

Gerelateerd nieuws
 
Start ETC Design Experience
lees verder
DWI-Marketdays & Spotlight
Na de DWI-Najaarsvakbeurs en Dutch Design Dock begin september, is er vandaag (16 september) weer de Maandag Marketday Ún de laatste dag van decoratiebeurs Spotlight.
lees verder
Omzet juli woninginrichting top!
De Nederlandse detailhandel heeft in juli 2019 3,4% meer omzet geboekt dan in juli 2018. En weer was de interieurbranche koploper.
lees verder
Spoga groeit door
De outdoorbeurs Spoga + gafa sloot vorige week af na drie succesvolle beursdagen met opnieuw groei.
lees verder
Interieuromzet Q2 weer uitstekend
De Nederlandse detailhandel heeft in het tweede kwartaal van 2019 2,7% meer omzet geboekt dan in hetzelfde kwartaal in 2018. De interieurbranche het doet wederom ruimschoots beter.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden