Tevredenheid over Trendz

Vrijdag 30 augustus 2019

Beursorganisatie Easyfairs is tevreden over de afgelopen editie van Trendz najaar. In totaal telde de beursvloer bijna 290 exposanten. Volgens global brand manager Mascha de Bruin zijn er ontzettend veel orders geschreven.
Tevredenheid over Trendz
Tevredenheid over Trendz Tevredenheid over Trendz Tevredenheid over Trendz

In totaal kwamen bijna 9.800 professionals op deze editie van Trendz af. De beurs, die van 25 - 27 augustus plaatsvond is van oudsher een echte orderbeurs. Ook dit keer werd veel handel gedreven (waaronder bij Bob foto 2), maar Trendz wil zich ook een echt inspiratiemoment zijn. Daarom was er een uitgebreid beursprogramma.

 

Zo presenteerde Aafje Nijman (Brancheorganisatie InRetail) de woontrends van 2020 in een uitverkocht Trendz Experience. Mark Zwartkruis (foto 3) gaf in het Trendz Café interactieve lezingen over het zakelijk gebruik van social media. Hierbij konden de bezoekers live input geven via hun telefoon. Enkele highlights uit de lezing van Zwartkruis: tijdelijke Stories zijn steeds belangrijker, deze hoeven niet perfect te zijn. Creatieve posts, zonder sale call to action winnen het van functionele posts. Film is ook erg belangrijk, en de filmpjes hoeven niet kort te zijn. Al met al zijn vooral originaliteit en creativiteit leidend om je publiek te bereiken.

 

Tijdens deze editie van Trendz werd de vernieuwde bovenverdieping van Evenementenhal in gebruik genomen (uitzicht foto 1). Deze was volledig gevuld en oogde ruim en licht. Hier was ondermeer het Bloem & Blad ondernemersplein te vinden, waar studenten van de Wellantcollege lieten zien wat de kracht van echt groen is (foto 4).

 

De eerstvolgende editie van Trendz is de voorjaarseditie op 12, 13 en 14 januari 2020 in Evenementenhal Gorinchem.Links

www.trendline-magazine.nl
www.easyfairs.com
www.evenementenhal.nl
www.trendz-najaar.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting textiel, wonen, woning, woon, winkelier, retail, design, textielbeurs, textielvakbeurs, vakbeurs, show, event, evenement, beurs, huisshow, tentoonstelling, bekleding, stoffering, woonkamer, slapen, slaapkamer, matras, slaapsysteem, textiel, behang, vloer, accessoire, projectinrichting, project, kantoor, #trendz, #trendzgorinchem, #trendznajaargorinchem, #evenementenhal, #markzwartkruis #inretail, #aafjenijman

Gerelateerd nieuws
3C en Nordlux naar DWI
Steeds meer nieuwe exposanten trekken naar DWI (De Woonindustrie) met de Vakdagen van 13-15 september en 21-22 september in het verschiet. Zo is de 3C Gruppe present en heeft Nordlux een nieuwe vaste stand.
lees verder
Circulair interieur te huur
Initiatieven om meubelen en andere interieurproducten te (ver)huren of leasen zijn er steeds meer. Keypro doet dat ook en gooit daarbij circulaire producten als 'usp' in de strijd.
lees verder
Gezelligheid bij Cosy Villa
Cosy Villa is een Nederlandse meubelmerk van LS Developments uit Beneden Leeuwen dat nieuw landelijk wonen en gezelligheid wil uitstralen.
lees verder
 
Interieuromzet corona-Q2 prima
lees verder
Weer topgroei detailhandel
De Nederlandse detailhandel heeft het met een plus van 9,8% in juni weer uitstekend gedaan, zelfs nog beter dan in mei.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden