Kuperus Studio bij Goodnight

Woensdag 28 augustus 2019

Slaapspecialist Goodnight Slaapkamers uit Cruquius versterkt zijn samenwerking met slaapsysteemproducent Kuperus door de opening van de nieuwe Kuperus studio.
Kuperus Studio bij Goodnight
Kuperus Studio bij Goodnight Kuperus Studio bij Goodnight

In 1904 werd Kuperus opgericht. Het bedrijf startte toen met de productie van stalen bedden en maakt anno 2019 handgemaakte ambachtelijke bedden, nog steeds in Almelo. Goodnight (foto 1: eigenaar John van der Klaauw en medewerker Ronnie Grimbergen) startte in 1989 en is met ongeveer 6.000 m2 showroom één van de grootste Nederlandse slaapwinkels.

 

Goodnight is al ruim 20 jaar een exclusieve dealer van Kuperus. Deze samenwerking betekent dat de winkelpresentatie continue wordt vernieuwd. Ook komt dit tot uiting in de begeleiding en training van de winkelmedewerkers. Nu is bij Goodnight een nieuwe Kuperus studio in gebruik genomen. Op ruim 200m2 worden vele modellen uit het Kuperus Natuurlijk Slapen programma en andere productlijnen gepresenteerd. Stylist Cees van der Wiel richtte de showroom samen met de bedrijven in.Links

www.kuperusbedden.nl
www.goodnight.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, slaap, slapen, slaapkamer, matras, bed, boxsping, spiraal, spiraalbodem, bodem, ledikant, slaapsysteem, #kuperus, #goodnight, #ceesvanderwiel

Gerelateerd nieuws
 
Najaar bij Mrs.Me
lees verder
Bankroet Recor onafwendbaar
Twee resterende partijen die ge´nteresseerd waren om de in moeilijkheden verkerende meubelfabrikant Recor over te nemen zijn afgehaakt. Daardoor lijkt een faillissement een kwestie van tijd.
lees verder
Circulair interieur te huur
Initiatieven om meubelen en andere interieurproducten te (ver)huren of leasen zijn er steeds meer. Keypro doet dat ook en gooit daarbij circulaire producten als 'usp' in de strijd.
lees verder
 
Beds & Bedding terug in Almere
lees verder
 
Interieuromzet corona-Q2 prima
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden