Kuperus Studio bij Goodnight

Woensdag 28 augustus 2019

Slaapspecialist Goodnight Slaapkamers uit Cruquius versterkt zijn samenwerking met slaapsysteemproducent Kuperus door de opening van de nieuwe Kuperus studio.
Kuperus Studio bij Goodnight
Kuperus Studio bij Goodnight Kuperus Studio bij Goodnight

In 1904 werd Kuperus opgericht. Het bedrijf startte toen met de productie van stalen bedden en maakt anno 2019 handgemaakte ambachtelijke bedden, nog steeds in Almelo. Goodnight (foto 1: eigenaar John van der Klaauw en medewerker Ronnie Grimbergen) startte in 1989 en is met ongeveer 6.000 m2 showroom één van de grootste Nederlandse slaapwinkels.

 

Goodnight is al ruim 20 jaar een exclusieve dealer van Kuperus. Deze samenwerking betekent dat de winkelpresentatie continue wordt vernieuwd. Ook komt dit tot uiting in de begeleiding en training van de winkelmedewerkers. Nu is bij Goodnight een nieuwe Kuperus studio in gebruik genomen. Op ruim 200m2 worden vele modellen uit het Kuperus Natuurlijk Slapen programma en andere productlijnen gepresenteerd. Stylist Cees van der Wiel richtte de showroom samen met de bedrijven in.Links

www.kuperusbedden.nl
www.goodnight.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, slaap, slapen, slaapkamer, matras, bed, boxsping, spiraal, spiraalbodem, bodem, ledikant, slaapsysteem, #kuperus, #goodnight, #ceesvanderwiel

Gerelateerd nieuws
 
Start ETC Design Experience
lees verder
Bedden.nl failliet
De eerste aanbieder van het leasen van bedden, Bedden.nl bv, tevens een ambitieuze online speler, heeft het niet gered en is gisteren failliet verklaard. De site Bedden.nl was inmiddels verkocht en blijft dus bestaan.
lees verder
Nieuwe exposanten MBB 2019
Meubelbeurs Brussel komt eraan. Van 3-6 november vindt de MBB weer plaats in de Brussels Expo. De exposantenlijst staat inmiddels online, met hierop verschillende nieuwe exposanten.
lees verder
 
Leasen bij Leen
lees verder
DWI-Marketdays & Spotlight
Na de DWI-Najaarsvakbeurs en Dutch Design Dock begin september, is er vandaag (16 september) weer de Maandag Marketday Ún de laatste dag van decoratiebeurs Spotlight.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden