Showup klaar voor de start

Dinsdag 27 augustus 2019

Zondag 1 en maandag 2 september 2019 vindt Showup weer plaats in de Expo Haarlemmermeer. Natuurlijk tonen ruim 400 deelnemers hun producten, maar inspiratie en trends zijn minstens zo belangrijk.
Showup klaar voor de start

Het programma van Showup is overvol, met lezingen van trendwatchers, de mogelijkheid om stylingideeën opdoen in The Store en nieuwste trends in de Trendzone. De Trendzone is een expositie van producten van deelnemers en jong talent. Het thema dit jaar is Mind over Matter.

 

Volgens curator van Trendzone Jan Agelink (zie foto) zijn instinct en intuïtie belangrijk voor de toekomst van home decoration. Door te werken met zachte materialen, ronde vormen en fantasievol kleurverloop is de sfeer volgens hem ‘hemels’. De vier stijlgroepen zijn met elkaar verbonden door een unieke 35 meter lange stof. Elk podium heeft zijn eigen thema: Screenplay - digitaal & virtueel, Soulcraft - historisch & bovennatuurlijk, Spartan - natuurlijk & aards en Softcell - futuristisch & organisch.

 

Listenup is het lezingenprogramma van Showup. Zes experts praten de bezoekers bij over de laatste (online) trends en ontwikkelingen. De sessies duren ongeveer 45 minuten. Vanwege de grote belangstelling vinden de presentaties plaats in het grote Listenup theater, bij de entree. Er is ruimte voor 200 personen, reserveren is niet mogelijk, dus kom op tijd. Sprekers zijn Jan Agelink van Buro Jantrendman, Marie-Gon, Instagramexpert Kirsten Jassies, Katrine Martensen-Larsen, Marlie Witteveen en Hanneke Kamphuis. Voor details over dit programma, klik hier. Registreren voor Showup kan via deze link.Links

www.showup.nl
www.showup.nl/merken/

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, beurs, show, evenement, event, tentoonstelling, interieurbeurs, woonaccessoire, behang, wandbekleding, bedtextiel, overtrek, mand, lifestyle-product, tas, mandencollectie, decoratie, decoratie-artikel, geschenk, gift, cadeau, kado, servies, keramiek, meubel, kleinmeubel, bijzet, verlichting, licht, verlichting, sierkussen, kussen, textiel, woon, woontextiel, woningtextiel, upcylce, recycle, duurzaam, duurzaamheid, kinderkamer, jeugdkamer, #Growup, #Listenup, #Showup, #Startup, #thestore, #monicapetersen, #agathaamsterdam, #burojantrendman, #hannekekamphuis, #marlywitteveen, #KatrineMartensen-Larsen

Gerelateerd nieuws
3C en Nordlux naar DWI
Steeds meer nieuwe exposanten trekken naar DWI (De Woonindustrie) met de Vakdagen van 13-15 september en 21-22 september in het verschiet. Zo is de 3C Gruppe present en heeft Nordlux een nieuwe vaste stand.
lees verder
Circulair interieur te huur
Initiatieven om meubelen en andere interieurproducten te (ver)huren of leasen zijn er steeds meer. Keypro doet dat ook en gooit daarbij circulaire producten als 'usp' in de strijd.
lees verder
Gezelligheid bij Cosy Villa
Cosy Villa is een Nederlandse meubelmerk van LS Developments uit Beneden Leeuwen dat nieuw landelijk wonen en gezelligheid wil uitstralen.
lees verder
 
Interieuromzet corona-Q2 prima
lees verder
Weer topgroei detailhandel
De Nederlandse detailhandel heeft het met een plus van 9,8% in juni weer uitstekend gedaan, zelfs nog beter dan in mei.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden