Buitenlands avontuur Trendz

Maandag 26 augustus 2019

Internationale beursorganisator Easyfairs voegt de vakbeurs Trendz toe aan het zogeheten ‘global brand portfolio’. De beurs gaat naar een aantal andere landen waar Easyfairs actief is, waaronder Zweden.
Buitenlands avontuur Trendz

Deze ontwikkeling betekent dat Trendz op korte termijn plaatsvindt in Gent, maar ook in Göteborg (Zweden). Dit voorjaar was de eerste Belgische editie van Trendz, tegelijk met vakbeurs Intirio. In 2020 krijgt deze combinatie een vervolg, van 26 - 28 januari. De Belgische najaarseditie van Trendz vindt plaats van 30 augustus t/m 1 september 2020. Het nieuwe avontuur in Zweden is mogelijk omdat Easyfairs in Göteborg een nieuwe beurshal heeft laten bouwen. Wanneer Trendz daar plaatsvindt is nog niet duidelijk, maar dit wordt als het goed is dit najaar nog bekend.

 

Volgens Mascha de Bruin, Global Brand Manager van Trendz, is de stap over de grens een logische. Volgens haar heeft Trendz zich de laatste jaren razendsnel ontwikkeld in Nederland. Bij de stap om Trendz internationaal op de kaart te zetten, hoort ook een nieuwe en herkenbare (global brand) huisstijl. De nieuwe huisstijl bestaat uit een nieuw logo, nieuwe payoff en zeven herkenbare key-visuals. Deze huisstijl wordt in Nederland vanaf komend voorjaar gebruikt.

 

De Nederlandse najaarseditie van Trendz is nog gaande, de laatste dag is dinsdag 27 augustus, van 10.00 tot 17.00.Links

www.easyfairs.com
www.evenementenhal.nl
www.trendz-najaar.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting textiel, wonen, woning, woon, winkelier, retail, design, textielbeurs, textielvakbeurs, vakbeurs, show, event, evenement, beurs, huisshow, tentoonstelling, bekleding, stoffering, woonkamer, slapen, slaapkamer, matras, slaapsysteem, textiel, behang, vloer, accessoire, projectinrichting, project, kantoor, #hubo, #trendz, #trendzgorinchem, #trendznajaargorinchem, #kennisplein, #evenementenhal

Gerelateerd nieuws
 
Start ETC Design Experience
lees verder
DWI-Marketdays & Spotlight
Na de DWI-Najaarsvakbeurs en Dutch Design Dock begin september, is er vandaag (16 september) weer de Maandag Marketday én de laatste dag van decoratiebeurs Spotlight.
lees verder
Omzet juli woninginrichting top!
De Nederlandse detailhandel heeft in juli 2019 3,4% meer omzet geboekt dan in juli 2018. En weer was de interieurbranche koploper.
lees verder
Spoga groeit door
De outdoorbeurs Spoga + gafa sloot vorige week af na drie succesvolle beursdagen met opnieuw groei.
lees verder
Interieuromzet Q2 weer uitstekend
De Nederlandse detailhandel heeft in het tweede kwartaal van 2019 2,7% meer omzet geboekt dan in hetzelfde kwartaal in 2018. De interieurbranche het doet wederom ruimschoots beter.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden