Kat en muis aan de muur

Dinsdag 29 augustus 2023

Verlichtingsfabrikant Karman is gespecialiseerd in bijzondere lampen. Dat wordt weer duidelijk met het nieuwste armatuur, opnieuw geÔnspireerd door de dierenwereld.
Kat en muis aan de muur
Kat en muis aan de muur Kat en muis aan de muur

Maoo voegt zich bij Karman Zoo, de beroemde collectie keramische lampen ontworpen door Matteo Ugolini. De lamp bestaat uit twee elementen, een kattenlichaam van mat wit keramiek en een glazen bol van houtskoolzwart keramiek met een muisvormige binnensticker.

 

De lamp kan aan de muur worden gehangen of op een bureau, nachtkastje of tafelblad worden geplaatst. De kat lijkt uit de muur of van de tafel te springen en plaagt speels de muis met zijn pootjes in de lichtgevende bol. De lamp is er in wit of houtskoolzwart met een lampenkap van beschilderd keramiek.

 

De verlichting van Karman wordt in België verdeeld door Hugo Neuman uit Woutersbrakel. In Nederland is VDK - Van der Kerff Meubelagenturen uit Lelystad verantwoordelijk.Links

www.karmanitalia.it
www.vdkagenturen.com
www.hugo-neumann.com

Tags

Nieuws, interieur, wonen, outdoor, tuin, verlichting, lamp, muurlamp, verlichtingsartikel, lichtelement, designverlichting, designlamp, hanglamp, tafellamp, vloerlamp, #karman, #maoo, #vanderkerffagenturen, #vdkagenturen #hugoneumann, #karmanitalia

Gerelateerd nieuws
Netwerkborrel in Milaan
De Interieur Club organiseert wederom de netwerkborrel tijdens Milaan Design Week en hiervoor kunnen nu kaarten besteld worden.
lees verder
 
Nieuwe ceo Homefashion Group
lees verder
 
Angela van Dongen naar Upstairs
lees verder
Syphasfera voor binnen
De Syphasfera lamp, uit de outdoor collectie van Catellani & Smith, is opnieuw vormgegeven door de Italiaanse fabrikant.
lees verder
BMWK steunt Imm talenten
Het Duitse federale ministerie van Economische Zaken en Klimaatactie (BMWK) zal in 2024 opnieuw de deelname van innovatieve jonge bedrijven aan Imm Cologne ondersteunen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden