Distributie Quick-Step rechtstreeks

Dinsdag 29 augustus 2023

Unilin Flooring Nederland kondigt een wijziging aan van de distributiestrategie voor Quick-Step, waarbij er nog maar één leverancier zal zijn medio 2024.
Distributie Quick-Step rechtstreeks

Unilin Flooring NL kondigt aan dat er belangrijke veranderingen worden doorgevoerd in haar distributiestrategie voor vloerenmerk Quick-Step. Deze strategische verschuiving vindt plaats vanaf 1 juni 2024 en is gericht op het verbeteren en versterken van de aanwezigheid op de Nederlandse markt, met als uiteindelijk doel om klanten beter van dienst te kunnen zijn en de groei van het merk Quick-Step te stimuleren. In de praktijk betekent dit dat Unilin Flooring NL voortaan Quick-Step rechtstreeks aan haar klanten zal leveren. Dit besluit is in nauw overleg met alle betrokken partijen, Peitsman, PPC en Headlam, genomen. Unilin Flooring NL bedankt de drie groothandels voor hun inzet voor het merk Quick-Step gedurende de laatste jaren.

 

Ook zal per juni 2024 een sales & marketing team van start gaan om de marktpositie van Quick-Step in Nederland te vergroten. Met 100% focus op het merk zal dit team onder leiding van Arnoud van Ravensberg de marktpositie versterken.

 

'Een toegewijd verkoopteam zorgt dat we opnieuw dicht bij de retailer staan en nog meer verbondenheid creëren om goed en snel te kunnen inspelen op een snel veranderende markt. Tijdens de komende vakbeurs Incoda in Gorinchem zullen we Quick-Step al presenteren op een aparte stand en staan we u graag te woord. Deze herstructurering van onze distributiestrategie weerspiegelt die toewijding en stelt ons in staat om te groeien en beter in te spelen op de behoeften van onze klanten,' aldus Danny Englebert, general manager Unilin Flooring NL. Registreren voor gratis toegangskaarten voor Incoda kan hier.

 

In het centrale magazijn in Ede zullen alle Quick-Step producten op voorraad liggen, hierdoor kunnen alle orders binnen 24 uur in geheel Nederland worden geleverd. Naast Quick-Step zullen ook alle andere merken binnen Unilin Flooring NL, dat een hoofdkantoor in Rotterdam heeft, in Ede logistiek vertegenwoordigd zijn. Tot 1 juni 2024 blijven de groothandelaren Peitsman, PPC en Headlam actief voor Quick-Step en kunnen Quick-Step bestellingen alleen via deze partijen op de gebruikelijke manier worden geplaatst.Links

www.unilin.com/nl
www.quick-step.nl
www.peilsman.nl
www.headlam.nl
www.plintenenprofielencentrale.nl
www.interieurcollectiedagen.nl

Tags

nieuws, interieur, groothandel, distributie, merk, vinylvloeren, pvcvloeren, laminaatvloeren, parketvloeren, vrachtwagens, logistiek, bestellingen, centralisatie, salesteam, buitendienst, marketingteam, wijziging, #incoda, #interieurcollectiedagen, #unilin, #quickstep, #peitsman, #ppc, #plintenenprofielencentrale, #headlam

Gerelateerd nieuws
Homed opent in Hubo Hengelo
Er is een nieuwe decoratieve Homed geopend, dit keer bij Hubo Hengelo Hart van Zuid. In de winkel wordt nu een compleet woningstofferingspakket aangeboden.
lees verder
Nieuwe ceo voor Belysse
James Neuling is benoemd tot ceo van Belysse Group, het bedrijf achter onder andere de merken Modulyss en ITC.
lees verder
Perzische tapijt duurzame keuze
[Sponsored artikel] - In de wereld van interieurdesign blijft de vraag naar authentieke en duurzame producten groeien. Te midden van deze trend staan Perzische tapijten als toonbeelden van vakmanschap en duurzaamheid.
lees verder
Evolutie in vloeren
Tarkett introduceert de Id Evolution, een duurzame non-pvc vloercollectie. Gemaakt met 64% mineralen voor een gezonder binnenklimaat.
lees verder
Meerdere winkelsluitingen Utrecht
Helaas zijn de afgelopen tijd verschillende Utrechtse woonfirma's gesloten. Keck & Lisa Wonen is de meeste recent winkel die zijn deuren sluit. Sinds eind vorig jaar zijn vier bedrijven met hun werkzaamheden gestopt.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden