Kartonnen bed

Donderdag 09 september 2021

Beter Bed en kartonspecialist Kartent introduceren het Paper Bed. Een kartonnen bed dat comfortabel en duurzaam slapen mogelijk maakt voor een toegankelijke prijs.
Kartonnen bed

Deze week lanceren slaapspecialist Beter Bed en kartonspecialist Kartent het Paper Bed. Een kartonnen bed dat comfortabel en duurzaam slapen mogelijk maakt voor een toegankelijke prijs. Het Paper Bed wordt gemaakt van Nederlands hergebruikt karton en is 100% te recyclen. De partners brengen samen ook andere kartonnen producten uit onder de lijn Paper Bed zoals: nachtkastjes, bedlampen en kledingkasten. De nieuwe duurzame producten zijn vanaf nu verkrijgbaar in de Beter Bed en de Kartent Webshop en in de nieuwe winkel van Beter Bed in Groningen, aan het Sontplein.

 

Dat een kartonnen bed fijn slaapt zou in Tokio door de Olympische sporters bewezen zijn, zij sliepen namelijk op karton. Naast het naar eigen zeggen uitstekende slaapcomfort zijn kartonnen bedden ook duurzaam. Het bed is ontworpen om de belasting op het milieu te minimaliseren. Dit doen Beter Bed en Kartent ook door middel van zo klein mogelijke verpakkingen voor efficiënte bezorging.

 

Het Paper Bed beschikt niet over de traditionele lattenbodem, maar is door de bijzondere eigenschappen van de kartonnen bodem comfortabel. Het zeven mm dik karton in combinatie met FSC-gecertificeerde houtvezels maakt dat het Paper Bed tot 200 kilogram per vierkante meter kan dragen en toch heel licht is. Een bed naar vier hoog tillen is hierdoor geen enkel probleem. 

Het Paper Bed is beschikbaar in verschillende breedtematen en doordat het bed vijf centimeter korter is dan het matras, blijft deze altijd stevig op zijn plek. Het Paper Bed is ook praktisch, het heeft twee lades bij een eenpersoonsbed en vier bij breedtematen vanaf 120 centimeter.

 

Als er een keer een vlek op het kartonnen bed ontstaat, dan is afnemen met een droge of licht vochtige doek meestal voldoende om dat ongelukje weg te poetsen. Het Paper Bed is ook te personaliseren door het te beschilderen. De Paper Bed-lijn bestaat uit de eerste producten die uit deze samenwerking voortkomen, maar de bedrijven nog meer producten te gaan brengen.Links

www.beterbed.nl
www.beterbed.be
www.kartent.com

Tags

nieuws, interieur, slaapcomfort, matras, karton, bed, nachtkastje, tafel, nachtrust, lattenbodem, marktleider, hergebruik, recyclebaar, bedlamp, kledingkast, #beterbed, #kartent, @paperbed

Gerelateerd nieuws
Tijd voor ETC Design Experience
ETC Design Center Europe is er klaar voor. De ETC Design Experience vindt hier plaats op 20 en 21 september. Voor het laatste designnieuws is het dus een must om op maandag of dinsdag af te reizen naar Culemborg.
lees verder
Recycling hoofdkussens en dekbedden
Ikea BelgiŽ test een project om dons- en verenvullingen te recycleren. Het initiatief past binnen de bredere duurzaamheidsstrategie van de woonwinkelketen.
lees verder
Nieuwe boxsprings Haarhuis & Jansen
Tijdens de Vakbeurs Slapen, 12-14 en 20-21 september in DWI, introduceert Haarhuis & Jansen een geheel nieuwe boxspringcollectie van het eigen merk, bestaande uit nieuwe bedden en matrassen: Het Body Adaptive System (BAS).
lees verder
Stadswinkel Ikea in Wenen geopend
Ikea heeft al stadswinkels in steden als Parijs en Hamburg, maar hier is nu een duurzame stadswinkel in Wenen bijgekomen.
lees verder
Swiss Sense koopt Deense keten
Het Nederlandse beddenspeciaalzaakketen Swiss Sense koopt de Deense collega DrÝmmeland en gaat daarmee internationaal uitbreiden.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden