Ghyczy reorganiseert

Woensdag 08 september 2021

Al meer dan 49 jaar wordt elk Ghyczy-product met de hand gemaakt door een selecte groep ambachtslieden in het atelier in het zuiden van Nederland. Nu is het echter noodzakelijk om te reorganiseren.
Ghyczy reorganiseert

Sinds interieurontwerper en architect Peter Ghyczy in 1972 zijn familiebedrijf oprichtte, zijn zijn ontwerpen als Garden Egg Chair en de Jodie SO2-stoel de hele wereld over geweest.

In een persbericht geeft Ghyczy aan dat het door de niche en kleinschaligheid van het merk nodig was om te heroverwegen hoe het verder wilde met het meubelontwerp en de productie. Het bedrijf heeft uiteindelijk de beslissing genomen om te reorganiseren, van productie tot verkoop. Wat dit concreet inhoudt schrijft de firma niet, maar wat de directe gevolgen zijn wel.

 

Met ingang van oktober 2021 wordt de productie en backoffice in het atelier gereorganiseerd. Wie tot dusver een orderbevestiging heeft ontvangen krijgt zijn bestelling nog geleverd. Nieuwe bestellingen kan Ghyczy deze maand echter niet verwerken. De showroom in Amsterdam blijft tijdens deze reorganisatie wel geopend. Hier kunnen klanten een bezoek plannen om de collectie en exclusieve vintage stukken van Peter en Felix Ghyczy te bekijken.Links

www.ghyczy.com

Tags

Nieuws, interieur, meubel, wonen, woning, woon, meubel, meubelwinkel, meubelretail, meubelsector, meubelhandelaar, winkelier, retail, design, designmeubel, meubilair, woonkamer, projectinrichting, kantoor, showroom, stoel, fauteuil, tafel, bank, design, ontwerp, stof, bekleding, gestoffeerd, stofferen, reorganisatie, reorganiseren, #ghyczy

Gerelateerd nieuws
 
Sfeer in Arnhem
lees verder
Tijd voor ETC Design Experience
ETC Design Center Europe is er klaar voor. De ETC Design Experience vindt hier plaats op 20 en 21 september. Voor het laatste designnieuws is het dus een must om op maandag of dinsdag af te reizen naar Culemborg.
lees verder
Oskar doet Prandina in Belux
Studio Oskar is recent de exclusieve agent voor Prandina in BelgiŽ en Luxemburg geworden.
lees verder
De Rothschild koopt pand Meubitrend
Edmond de Rothschild Reim koopt groot complex in Oss. Het gaat om het pand van Meubitrend.
lees verder
 
Tripp Trapp in eikenuitvoering
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden