BXB wijzigt naam

Dinsdag 07 september 2021

BXB Agenturen gaat voortaan door het leven als BXB Interior Collections. Het agenturenbedrijf heeft sinds kort een eigen stand op DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein waar een selectie uit de gevoerde collecties te zien is.
BXB wijzigt naam

BXB staat voor Barbuio Xquisite Brands. Als BXB Agenturen vertegenwoordigen Carla en Marco Barbuio (archieffoto 2017) al tien jaar collecties in het midden- en hoge segment in Nederland en België, zoals Conde House, Designwerk, Loop Carpets en Südbrock.

Naast agent is BXB ook totaalaanbieder en daarmee aanspreekpunt voor zowel retailers, architecten als projectinrichters. Derhalve past de nieuwe naam BXB Interior Collections beter bij deze rol.

In de showroom bij DWI in Nieuwegein worden de merken gecombineerd en complementeren elkaar qua look & feel. De verschillende opstellingen geven een indruk van de mogelijkheden in interieurs en van de materialen en afwerking van de meubelstukken. De showroom is iedere maandag voor interieurprofessionals geopend. Van dinsdag t/m vrijdag alleen op afspraak.

In de showroom zijn ook de nieuwe vloerkleden van Loop Carpets te bewonderen. Onder dat label brengt BXB Interior Collections haar eigen vloerkledenlijn uit. De kleden worden in Europa geproduceerd en gekenmerkt door het gebruik van onder meer kleurvlakken en verrassende vormen. Naast de bestaande collectie kunnen kleden ook op maat worden gemaakt, zowel qua design, kleur als afmeting.Links

www.bxb-interiorcollections.nl
www.condehouse.de
www.designwerk.li
www.dewoonindustrie
www.loopcarpets.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, meubel, tafel, salontafel, stoel, fauteuil, bank, zitmeubel, kast, stoel, fauteuil, dressoir, karpet, kleed, #bxbagenturen, #bxbinteriorcollections, #designwerk, #dwi, #woonindustrie, #dewoonindustrie, #condehouse, #loopcarpets

Gerelateerd nieuws
Innovatieve vloer in 3D geprint huis
In Beckum, in het Duitse Noordrijn-Westfalen, werd onlangs het eerste geprinte huis van Duitsland geopend. De vloer in dit innovatieve gebouw is afkomstig van de nabij gevestigde fabrikant Meisterwerke.
lees verder
 
Sfeer in Arnhem
lees verder
Winnaars van het NKWP
Tijdens de laatste dag van de vakbeurs Incoda zijn de nieuwe kampioenen van het NK Woning- en Projectstofferen (NKWP) bekend gemaakt. Bij de junioren ging de eerste prijs naar Kay Winters, bij de senioren won Anco Rijstenbil voor de derde keer op rij.
lees verder
Tijd voor ETC Design Experience
ETC Design Center Europe is er klaar voor. De ETC Design Experience vindt hier plaats op 20 en 21 september. Voor het laatste designnieuws is het dus een must om op maandag of dinsdag af te reizen naar Culemborg.
lees verder
Oskar doet Prandina in Belux
Studio Oskar is recent de exclusieve agent voor Prandina in BelgiŽ en Luxemburg geworden.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden