Ivo Schintz naar IVC

Vrijdag 07 juni 2019

Ivo Schintz (61) is bij vloerenfabrikant IVC in dienst getreden als President Commercial Flooring International.
Ivo Schintz naar IVC

Ivo Schintz wordt verantwoordelijk voor de activiteiten van vloerenfabrikant IVC van tapijttegels en vinylvloeren in de contractbusiness. Daarnaast vallen merken als Moduleo en Leoline onder IVC, een dichter van het Amerikaanse Mohawk.

Schintz heeft meer dan 20 jaar ervaring in de commerciële activiteiten van de vloerenindustrie van zijn werk bij Tarkett. Daar vertrok hij in 2017 en trad toen toe tot de raad van bestuur van de Pfleiderer Group.Links

www.ivcgroup.com
www.pfleiderer.com
www.pfleiderer.nl
www.tarkett.com
www.tarkett.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, project, vloer, vloerbedekking, tapijt, tegels, tapijttegels, verkoop, accountmanager, verkoper, vertegenwoordiger, personalia, personeel, #ivcgroup, #mohawk, #moduleo, #leoline, #pfleiderer, #tarkett

Gerelateerd nieuws
Das Haus jubileert en vernieuwt
Das Haus, de bekende designattractie op meubelbeurs IMM, viert in 2021 zijn 10-jarig. Dit markeert een nieuwe oriŽntatie: inhoudelijk meer aandacht voor toekomstige ontwikkelingen en thema's en een groep designers die samen een vernieuwd Das Haus neerzetten.
lees verder
 
Driedaagse ETC Design Experience
lees verder
Beeren op de weg
Precies een jaar na Robert van Beekum verkast opnieuw een accountmanager van stoffenleverancier Artex uit Aarle Rixtel naar Hillfloor in Genemuiden.
lees verder
 
Jubileum Cunera
lees verder
Tapijt corona-proof?
Tapijtfabrikant Lano laat weten dat uit studie is gebleken dat de risico's van het verspreiding van het coronavirus via tapijt minimaal is.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden