Nieuwe Flotex collectie

Zaterdag 08 juni 2019

Forbo Flooring introduceert binnenkort haar nieuwe Flotex Colour collectie: vier dessins en 90 kleuren in banen, tegel- en plankformaat.
Nieuwe Flotex collectie

Binnen de Flotex Colour collectie is ook een Flotex Acoustic Plus tegel opgenomen. Deze zorgt dat het contact- en omgevingsgeluid gedempt wordt. Daarnaast introduceert Forbo ook een tegel met embossing: reliëf om high-lights te geven aan het ontwerp.

Forbo stelt dat de Flotex collecties ook steeds duurzamer worden. De polyester drager bestaat voor 20% of 50% uit gerecyclede drinkflessen. Flotex is een textiele vloerbedekking die het comfort biedt van een tapijtvloer met de voordelen van een harde vloer.

De vloer neemt allergenen en fijnstof uit de lucht op en laat die daarna weer makkelijk vrij bij het stofzuigen: het dubbele aantal allergenen in vergelijking met conventionele tapijtvloeren. Flotex vloeren zijn daarnaast eenvoudig nat te reinigen en gaan volgens Forbo lang mee.
Links

www.forbo-flooring.nl/flotex

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, residentieel, project, kantoor, ziekenhuis, hospitality, hotel, vloer, vloerbedekking, egalisatie, lijm, egaliseren, vlak, bekleding, bekleden, stoffering, stofferen, stoffeerder, leggen, plaatsen, akoestisch, #forbo, #forboflooring, #flotex

Gerelateerd nieuws
Nieuwe XPS ondervloeren Estillon
Ondervloerenspecialist Estillon lanceert twee nieuwe XPS foam ondervloeren. Volgens het bedrijf de ideale ondervloeren voor laminaat en klik-PVC vloeren.
lees verder
 
Floorify gaat XL
lees verder
 
Voordelen modulaire vloeren
lees verder
Luxury Decor Floors failliet
Recent werd bekend dat LDF (Luxury Decor Floors) uit Oeselgem/Dentergem reeds half juli failliet is verklaard.
lees verder
Tarkett breidt Fushion gamma uit
En van de meest recente ontwikkelingen in het productassortiment van Tarkett is Tarkett Fusion: de combinatie van tapijttegels en LVT vloeren. De vloerenfabrikant breidt dit gamma nu uit, voor nog meer keuzemogelijkheden.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden