Nieuwe Flotex collectie

Zaterdag 08 juni 2019

Forbo Flooring introduceert binnenkort haar nieuwe Flotex Colour collectie: vier dessins en 90 kleuren in banen, tegel- en plankformaat.
Nieuwe Flotex collectie

Binnen de Flotex Colour collectie is ook een Flotex Acoustic Plus tegel opgenomen. Deze zorgt dat het contact- en omgevingsgeluid gedempt wordt. Daarnaast introduceert Forbo ook een tegel met embossing: reliëf om high-lights te geven aan het ontwerp.

Forbo stelt dat de Flotex collecties ook steeds duurzamer worden. De polyester drager bestaat voor 20% of 50% uit gerecyclede drinkflessen. Flotex is een textiele vloerbedekking die het comfort biedt van een tapijtvloer met de voordelen van een harde vloer.

De vloer neemt allergenen en fijnstof uit de lucht op en laat die daarna weer makkelijk vrij bij het stofzuigen: het dubbele aantal allergenen in vergelijking met conventionele tapijtvloeren. Flotex vloeren zijn daarnaast eenvoudig nat te reinigen en gaan volgens Forbo lang mee.
Links

www.forbo-flooring.nl/flotex

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, residentieel, project, kantoor, ziekenhuis, hospitality, hotel, vloer, vloerbedekking, egalisatie, lijm, egaliseren, vlak, bekleding, bekleden, stoffering, stofferen, stoffeerder, leggen, plaatsen, akoestisch, #forbo, #forboflooring, #flotex

Gerelateerd nieuws
Ruim 200 merken op jubilerend Incoda
De komende editie van Incoda (Interieur Collectie Dagen) komende september in Gorinchem groeit. Meer dan 200 merken worden tijdens deze tiende editie gepresenteerd.
lees verder
Nieuwe ondervloer van Estillon
Estillon introduceert Solidbase, een nieuwe collectie ondervloeren voor pvc, laminaat en parket.
lees verder
Presentatie Evidence Brisa in DWI
Maandag 17 juni presenteert Leolux tijdens de Marketday in DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein het nieuwe aanbouwmeubelprogramma Brisa van ontwerper Frans Schrofer voor de Évidence-collectie.
lees verder
 
Trendz uitgesteld naar Intirio
lees verder
Indoor en outdoor vermengen op Domotex
Het thema voor Domotex 2020 is Atmysphere. Dit woord staat voor alles wat zorgt dat vloeren bijdragen aan welzijn. De link met outdoor vloeren is hierbij snel gelegd.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden