Nieuwe Flotex collectie

Zaterdag 08 juni 2019

Forbo Flooring introduceert binnenkort haar nieuwe Flotex Colour collectie: vier dessins en 90 kleuren in banen, tegel- en plankformaat.
Nieuwe Flotex collectie

Binnen de Flotex Colour collectie is ook een Flotex Acoustic Plus tegel opgenomen. Deze zorgt dat het contact- en omgevingsgeluid gedempt wordt. Daarnaast introduceert Forbo ook een tegel met embossing: reliëf om high-lights te geven aan het ontwerp.

Forbo stelt dat de Flotex collecties ook steeds duurzamer worden. De polyester drager bestaat voor 20% of 50% uit gerecyclede drinkflessen. Flotex is een textiele vloerbedekking die het comfort biedt van een tapijtvloer met de voordelen van een harde vloer.

De vloer neemt allergenen en fijnstof uit de lucht op en laat die daarna weer makkelijk vrij bij het stofzuigen: het dubbele aantal allergenen in vergelijking met conventionele tapijtvloeren. Flotex vloeren zijn daarnaast eenvoudig nat te reinigen en gaan volgens Forbo lang mee.
Links

www.forbo-flooring.nl/flotex

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, residentieel, project, kantoor, ziekenhuis, hospitality, hotel, vloer, vloerbedekking, egalisatie, lijm, egaliseren, vlak, bekleding, bekleden, stoffering, stofferen, stoffeerder, leggen, plaatsen, akoestisch, #forbo, #forboflooring, #flotex

Gerelateerd nieuws
Hennepkarpetten
Hennep is een natuurlijke vezel die al sinds de oudheid in de textielwereld wordt gebruikt. Indikon maakt er karpetten van onder het label Carpet Edition.
lees verder
DWI Vakbeurs najaar verspreid
De voorlopige planning van de najaarseditie van de Vakbeurs of liever gezegd Vakdagen van DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein was van 13-16 september 2020, maar dat is toch weer iets aangepast om het bezoek in verband met corona beter te kunnen spreiden.
lees verder
Das Haus jubileert en vernieuwt
Das Haus, de bekende designattractie op meubelbeurs IMM, viert in 2021 zijn 10-jarig. Dit markeert een nieuwe oriŽntatie: inhoudelijk meer aandacht voor toekomstige ontwikkelingen en thema's en een groep designers die samen een vernieuwd Das Haus neerzetten.
lees verder
 
Driedaagse ETC Design Experience
lees verder
Beeren op de weg
Precies een jaar na Robert van Beekum verkast opnieuw een accountmanager van stoffenleverancier Artex uit Aarle Rixtel naar Hillfloor in Genemuiden.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden