Interieurprofessionaldag 2023

Dinsdag 27 december 2022

Na de editie van juni 2022, organiseren BNS Crisp, De Woonindustrie en Nia Academie ook in 2023 weer een interieurprofessionaldag. Dit inspiratie-event voor interieurprofessionals op 6 maart heeft als thema ‘Connect your Senses’.
Interieurprofessionaldag 2023

In 2022 was Re/Living het thema, maar in 2023 staan de zintuigen centraal. Omdat consumenten het volgens de organisatie steeds belangrijker vinden om ook offline geïnspireerd te raken en verbinding te zoeken, worden zaken als licht, akoestiek, kleur en geur steeds belangrijker in het interieur. Tijdens de Interieurprofessionaldag ontvangen de deelnemers niet alleen inspiratie en informatie, maar worden de zintuigen ook geprikkeld. Trendforecaster Monique van der Reijden verzorgt de keynote speech over de aankomende interieurtrends en legt hierbij een link naar de zintuigen.

 

De Interieurprofessionaldag vindt plaats op maandag 6 maart 2023 in DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein. Vanaf 23 januari is het twee weken lang mogelijk om een early bird ticket te kopen voor € 25,- exclusief btw, daarna geldt het reguliere tarief van € 35,- exclusief btw. Om nu al zeker te zijn van een pre-sale ticket kan je je via deze link aanmelden voor de mailingslist.Links

www.dewoonindustrie.nl
www.bnscrisp.nl
www.nia-academie.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, retail, stylist, binnenhuisarchitect, design, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, interieurprofessionals, #woonindustrie, #dwi, #dewoonindustrie, #bnscrisp, #niaacademie, #connectyoursenses

Gerelateerd nieuws
Webinar Milaan van NII
Het Nederlands Interieur Instituut (NII) organiseert een webinar waarin Zuzanna Skalska en Jeroen Junte interieurprofessionals bijpraten over de Milaan Design Week.
lees verder
Marktrapport over vloeren
Marktdata publiceert een nieuw rapport over de vloerenmarkt, waarin o.a. wordt geconstateerd dat de consument prijsgevoeliger aan het worden is.
lees verder
Veiling Jan Sikkes bij Troostwijk
Wegens faillissement is Jan Sikkes – de grootste stoffen- en gordijnenzaak van Nederland – definitief gesloten. De complete inboedel en in totaal een miljoen strekkende meter stof wordt wordt nu online geveild door Troostwijk Auctions.
lees verder
 
Meer MDXL nieuws
lees verder
Koningin Maxima bezoekt Masterly
Jaarlijks verrijst in het centrum van Milaan het Nederlands paviljoen tijdens de Salone del Mobile, op 200 meter van de Dom. Het fascinerende Palazzo Francesco Turati is opnieuw het exclusieve domein voor Nederlands ontwerp.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden