Interieurprofessionaldag 2023

Dinsdag 27 december 2022

Na de editie van juni 2022, organiseren BNS Crisp, De Woonindustrie en Nia Academie ook in 2023 weer een interieurprofessionaldag. Dit inspiratie-event voor interieurprofessionals op 6 maart heeft als thema ĎConnect your Sensesí.
Interieurprofessionaldag 2023

In 2022 was Re/Living het thema, maar in 2023 staan de zintuigen centraal. Omdat consumenten het volgens de organisatie steeds belangrijker vinden om ook offline geïnspireerd te raken en verbinding te zoeken, worden zaken als licht, akoestiek, kleur en geur steeds belangrijker in het interieur. Tijdens de Interieurprofessionaldag ontvangen de deelnemers niet alleen inspiratie en informatie, maar worden de zintuigen ook geprikkeld. Trendforecaster Monique van der Reijden verzorgt de keynote speech over de aankomende interieurtrends en legt hierbij een link naar de zintuigen.

 

De Interieurprofessionaldag vindt plaats op maandag 6 maart 2023 in DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein. Vanaf 23 januari is het twee weken lang mogelijk om een early bird ticket te kopen voor € 25,- exclusief btw, daarna geldt het reguliere tarief van € 35,- exclusief btw. Om nu al zeker te zijn van een pre-sale ticket kan je je via deze link aanmelden voor de mailingslist.Links

www.dewoonindustrie.nl
www.bnscrisp.nl
www.nia-academie.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, retail, stylist, binnenhuisarchitect, design, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, interieurprofessionals, #woonindustrie, #dwi, #dewoonindustrie, #bnscrisp, #niaacademie, #connectyoursenses

Gerelateerd nieuws
Voorjaarsvakdagen DWI 2023
Op 5, 6, 7 en 8 februari vinden de Voorjaarsvakdagen plaats. Zij markeren het 30-jarige jubileum van De Woonindustrie. Dit wordt gevierd met een trendlezing en beursaanbiedingen van diverse exposanten.
lees verder
Retail december plus
De Nederlandse detailhandel heeft in december 2022 11% meer omgezet dan in december 2021, meldt het CBS. Het verkoopvolume was 0,5 procent lager.
lees verder
Goede sfeer op Showup
De 20e editie van vakbeurs Showup zit er weer op. Op 29 en 30 januari vonden nationale en internationale bezoekers hun weg naar de beurs voor home deco, gifts, stationery, lifestyle, kids en food.
lees verder
Weer doorstart Mondiart
December was een moeilijke maand voor Mondiart. Het bedrijf werd toen failliet verklaard. Nu is echter duidelijk dat een doorstart gelukt is, in kleinere vorm en op een nieuwe locatie.
lees verder
Duurzaamheid belangrijk thema
Duurzaamheid wordt een steeds belangrijker thema op de consumentengoederenbeurzen Ambiente, Christmasworld en Creativeworld. Duurzame producten worden gepresenteerd onder het thema Ethical Style.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden