Home Discounter failliet

Maandag 29 augustus 2022

Woonwebwinkel Home Discounter is afgelopen week failliet verklaard. Zowel de webshop als de recent geopende fysieke winkel is voorlopig gesloten.
Home Discounter failliet

Het faillissement is volgens Home Discounter veroorzaakt door problemen in de toeleveringsketen en een terugloop van de omzet. De omzetdaling komt naar eigen zeggen door de marktomstandigheden in het laag- tot middensegment.

 

Bestellingen worden niet meer uitgeleverd en ruilen of retourneren kan ook niet meer. Home Discounter werd in 2018 opgericht als webshop. Afgelopen voorjaar opende de eerste fysieke winkel in Ridderkerk. Er waren plannen om uiteindelijk een landelijk netwerk van winkels te bouwen.

 

Bij de opening van de winkel in Ridderkerk gaf het bedrijf aan dat de Home Discounter City Stores te vinden zouden zijn in reguliere winkelgebieden. Online biedt Home Discounter het complete assortiment aan, in de Home Discounter City Stores was een greep hieruit beschikbaar. 

 

Curator is mr. S.A.H.J. Warringa van Ten Holter Noordam advocaten.Links

www.homediscounter.nl
www.tenholternoordam.nl/faillissement-home-discounter

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, woninginrichter, retail, winkel, online, meubelen, accessoires, decoratie. meubel, meubelwinkel, e-commerce, internet, woonwinkel, online, webwinkel, webshop, failliet, faillissement, faling, insolventie, bankroet, neerleggen boeken, doorstart, overname, curator, #homediscounter, #failliet

Gerelateerd nieuws
 
Terugkoop Exterioo en Juntoo
lees verder
Nieuwe deelnemers Incoda 2023
Organisator Easyfairs van de interieurtextielvakbeurs Incoda in Gorinchem kondigt nieuwe merken aan voor de komende editie in september 2023.
lees verder
Nieuw DC Jysk
Jysk is begonnen met de belevering van winkels in Nederland en BelgiŽ vanuit het nieuwe distributiecentrum in Lelystad. In het tijdelijke onderkomen liggen de 500 bestverkopende producten van de Deense retailer opgeslagen.
lees verder
 
HMC Next
lees verder
FFDD exposanten voorgesteld
Nog iets meer dan een week en dan vinden de Flanders Furniture Design Days (FFDD) plaats. Van 27Ė31 maart 2023 openen twaalf Belgische meubelleveranciers in de regio West-Vlaanderen hun deuren.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden