Fonq en Reliving werken samen

Maandag 29 augustus 2022

Online woonspecialist Fonq lanceert deze maand samen met online marktplaats Reliving een platform voor vintage en tweedehands meubels. Hiermee streeft Fonq ernaar om duurzamer winkelen eenvoudig en leuk te maken.
Fonq en Reliving werken samen

Het concept en aanbod vintage meubels van Reliving sluit volgens Fonq perfect bij dit streven aan. In samenwerking met Reliving is bij Fonq nu een unieke collectie aan vintage en tweedehands items te vinden.

 

Ananda van Doorn, oprichtster van Reliving (op de foto met Fonq ceo Jeremiah Albinus): 'Jaarlijks worden er in Europa alleen al meer dan 60 miljoen meubelstukken weggegooid terwijl het meeste nog (her)gebruikt kan worden. Wij geloven dat we met de juiste partnerships de positieve impact op de interieurbranche niet alleen kunnen vergroten, maar ook versnellen.'

 

Ook de zogenaamde 'Buitenkansjes' van Fonq (producten die retour zijn gekomen en een tweede kans verdienen) zijn binnenkort te vinden op het platform van Reliving.

 Links

www.fonq.nl
www.reliving.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, woninginrichter, retail, etail, winkel, online, meubelen, accessoires, decoratie, economie. meubel, meubelwinkel, e-commerce, internet, woonwinkel, online, webwinkel, webshop, marktplaats, platform, verkoop, #fonq, #byfonq. #reliving

Gerelateerd nieuws
 
Montis stelt Rigo voor
lees verder
Duurzaamheid en innovatie centraal
Optimale vooruitzichten voor Techtextil en Texprocess 2024: een hoog niveau van vraag en internationaliteit in combinatie met een uitstekende mate van innovatie
lees verder
Netwerkborrel in Milaan
De Interieur Club organiseert wederom de netwerkborrel tijdens Milaan Design Week en hiervoor kunnen nu kaarten besteld worden.
lees verder
B-Living focust op online uitbreiding
Als fusiebedrijf gespecialiseerd in glas en textiel, heeft interieurgroothandel B-Living, door strategische overnames de consumentenmarkt betreden. De onderneming wil binnen enkele jaren de helft van haar omzet online genereren.
lees verder
Dreigend faillissement Signa groep
De Oostenrijkse Signa Group, tot voor kort mede-eigenaar van onder andere De Bijenkorf, dreigt failliet te gaan.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden