Het buitenleven op Spoga + Gafa

Maandag 18 mei 2020

Spoga + gafa presenteert van 6-8 september 2020 opnieuw alle facetten van outdoor in Keulen. Over een periode van drie dagen tonen ongeveer 2.200 leveranciers uit 60 landen hun innovaties voor de komende buitenseizoenen.
Het buitenleven op Spoga + Gafa

Oliver Frese, algemeen directeur van Koelnmesse GmbH zegt dat de groene sector hoopt op een terugkeer naar normaal. Dit ziet hij onder meer aan de hoeveelheid aanmeldingen voor Spoga + Gafa. Ook is al 95 procent van ruimte bezet. Volgens Frese een duidelijk teken dat de exposant erg geïnteresseerd is in het evenement. Natuurlijk neemt de organisatie de nodige maatregelen om de beurs ondanks het coronavirus mogelijk te maken.

 

Het hoofdthema Duurzame Tuinen loopt door alle segmenten van Spoga + Gafa. Garden living is hiervan de grootste, hieronder vallen onder meer de tuinmeubelen. Dit segment groeit, onder meer in hal 10.1. Hier presenteert zich voor het eerst een groep middelgrote bedrijven uit de lifestylebranche op het Lifestyle Island (stand G 15a). Zij presenteren producten als geschenken op het gebied van wonen en koken. Hiermee wil Spoga + Gafa onder meer de tuincentra aanspreken.

 

Hal 10.2 omvat het segment Garden Unique, hier vinden vakbezoekers exclusieve presentaties op het gebied van buitenleven. De focus ligt op sterke outdoor premium merken en grote namen voor unieke, hoogwaardige tuinmeubelen. Ook wordt voor de derde keer de trend show Outdoor Furniture and Decoration (zie foto) neergezet. Afgeleid van wereldwijde megatrends, ligt de focus hier op toekomstgerichte ontwikkelingen voor het ontwerp van buitenruimtes. De onderwerpen van dit jaar zijn duurzaamheid, verstedelijking, vergrijzing en individualisering.

 

Spoga + gafa 2020 is open voor vakbezoekers op 6 en 7 september van 9-18 uur en op 8 september van 9-17 uur.Links

www.spogagafa.com
www.spogagafa.de
www.koelnmesse.be
www.koelnmesse.nl
www.koelnmesse.de

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, tuinbeurs, beurs, show, evenement, tuin, buiten, terras, balkon, decoratie, meubel, meubilair, hangmat, meubel, zitzak, stoel, lounge, parasol, ligstoel, tuinstoel, barbecue, bbq, buitenwonen, tuinmeubel, tuinmeubilair, tuinaccessoire, outdoor, buitenmeubel, buitenmeubilair, #spoga, #spogagafa, #spoga+gafa, #gardenliving, #OutdoorFurnitureandDecoration, #koelnmesse, #kolnmesse

Gerelateerd nieuws
Online magazine van IMM
Deze maand introduceert vakbeurs IMM cologne een nieuwe manier om vakprofessionals te informeren. Via het nieuwe online magazine biedt IMM regelmatig trends en inzichten uit de branche.
lees verder
 
Montis in sierkussentjes
lees verder
Invallen bij leveranciers woonbranche
Afgelopen week deed Autoriteit Consument en Markt (ACM) verschillende invallen in de sector woninginrichting. Verschillende leveranciers worden verdacht van kartelvorming.
lees verder
Vakdagen DWI in volle gang
De Vakdagen in DWI (De Woonindustrie) zijn in volle gang. De vele slaapexposanten waren goed gemutst en hadden veel te melden. Op dinsdag 15 september en op 21 en 22 september zijn vakbezoekers nog welkom in Nieuwegein.
lees verder
 
Recordomzet voor Jysk
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden