Het buitenleven op Spoga + Gafa

Maandag 18 mei 2020

Spoga + gafa presenteert van 6-8 september 2020 opnieuw alle facetten van outdoor in Keulen. Over een periode van drie dagen tonen ongeveer 2.200 leveranciers uit 60 landen hun innovaties voor de komende buitenseizoenen.
Het buitenleven op Spoga + Gafa

Oliver Frese, algemeen directeur van Koelnmesse GmbH zegt dat de groene sector hoopt op een terugkeer naar normaal. Dit ziet hij onder meer aan de hoeveelheid aanmeldingen voor Spoga + Gafa. Ook is al 95 procent van ruimte bezet. Volgens Frese een duidelijk teken dat de exposant erg geïnteresseerd is in het evenement. Natuurlijk neemt de organisatie de nodige maatregelen om de beurs ondanks het coronavirus mogelijk te maken.

 

Het hoofdthema Duurzame Tuinen loopt door alle segmenten van Spoga + Gafa. Garden living is hiervan de grootste, hieronder vallen onder meer de tuinmeubelen. Dit segment groeit, onder meer in hal 10.1. Hier presenteert zich voor het eerst een groep middelgrote bedrijven uit de lifestylebranche op het Lifestyle Island (stand G 15a). Zij presenteren producten als geschenken op het gebied van wonen en koken. Hiermee wil Spoga + Gafa onder meer de tuincentra aanspreken.

 

Hal 10.2 omvat het segment Garden Unique, hier vinden vakbezoekers exclusieve presentaties op het gebied van buitenleven. De focus ligt op sterke outdoor premium merken en grote namen voor unieke, hoogwaardige tuinmeubelen. Ook wordt voor de derde keer de trend show Outdoor Furniture and Decoration (zie foto) neergezet. Afgeleid van wereldwijde megatrends, ligt de focus hier op toekomstgerichte ontwikkelingen voor het ontwerp van buitenruimtes. De onderwerpen van dit jaar zijn duurzaamheid, verstedelijking, vergrijzing en individualisering.

 

Spoga + gafa 2020 is open voor vakbezoekers op 6 en 7 september van 9-18 uur en op 8 september van 9-17 uur.Links

www.spogagafa.com
www.spogagafa.de
www.koelnmesse.be
www.koelnmesse.nl
www.koelnmesse.de

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, tuinbeurs, beurs, show, evenement, tuin, buiten, terras, balkon, decoratie, meubel, meubilair, hangmat, meubel, zitzak, stoel, lounge, parasol, ligstoel, tuinstoel, barbecue, bbq, buitenwonen, tuinmeubel, tuinmeubilair, tuinaccessoire, outdoor, buitenmeubel, buitenmeubilair, #spoga, #spogagafa, #spoga+gafa, #gardenliving, #OutdoorFurnitureandDecoration, #koelnmesse, #kolnmesse

Gerelateerd nieuws
Rapport Meubelzaken verschenen
In het Marketingrapport Meubelzaken 2020 staan de resultaten van een onderzoek onder meubelspeciaalzaken in Nederland. Hierin geeft Markdata.nl een overzicht van de ontwikkelingen in de meubeldetailhandel in Nederland.
lees verder
 
Folclore colori
lees verder
Nieuwe topman Riviera Maison
Edo Beukema is begin juni aangesteld als managing director van Rivičra Maison. In deze rol zal hij naast ceo Henk Teunissen verder werken aan de groei en de transformatie naar een omnichannel organisatie.
lees verder
 
Ruik Let's Pause
lees verder
 
Daling woonretail april
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden