Heimtextil 2023: WOW your senses

Donderdag 01 december 2022

WOW your senses is het thema van de Heimtextil 2023, die begin januari wordt georganiseerd door de Messe Frankfurt. Op de beurs worden veel activiteiten georganiseerd.
Heimtextil 2023: WOW your senses
Heimtextil 2023: WOW your senses Heimtextil 2023: WOW your senses Heimtextil 2023: WOW your senses Heimtextil 2023: WOW your senses

Bent u op zoek naar het WOW gevoel voor al uw zintuigen? Heimtextil van 10 tot en met 13 januari 2023 in Frankfurt heeft het! Zo’n 2.200 exposanten uit 50 landen hebben zich ingeschreven en bestrijken het hele gamma van woning- en contracttextiel. Duidelijk gestructureerd van coupon business en retail volumes tot grote orders.

 

Er zijn vele redenen om de Heimtextil 2023 te bezoeken, denk daarbij o.a. aan:

- Hart van de sector: profiteer van wereldwijde contacten, waardevolle vakkennis en directe bestellingen

- Heimtextil Trends 23/24: megatrends vertaald in textielvisies

- Interior.Architecture.Hospitality: exclusieve lezingen en rondleidingen, functioneel contracttextiel en diensten op maat.

- Sustainability.Mindset.Responsibility: alle aanbiedingen en maatregelen op het gebied van duurzaamheid

- Heimtextil Conference: Sleep & More - de nieuwste slaapwetenschap voor een groeiende markt

 

Voor textielprofessionals op zoek naar kennis zijn er talrijke lezingen, speciale presentaties en rondleidingen - bijvoorbeeld de Interior.Architecture.Hospitality Library: een speciaal samengestelde selectie van producten van exposanten met bijzondere functionele eigenschappen. En de Green Tours leiden langs duurzame innovaties en worden begeleid door een onafhankelijke deskundige.

 

Een heel bijzonder hoogtepunt is dit jaar Heimtextil Trends: onder het motto 'Textiles Matter' kunnen bezoekers kennismaken met benaderingen van de circulaire economie, die nieuwe impulsen zullen geven aan de duurzame markt van de toekomst.

 

Begin uw jaar succesvol op de meest invloedrijke internationale vakbeurs voor woning- en contracttextiel want alleen hier wordt u ervaart u dat WOW gevoel in elke vezel!

 

Voor meer informatie en kaarten: www.heimtextil.messefrankfurt.comLinks

www.heimtextil.messefrankfurt.com
www.netherlands.messefrankfurt.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting textiel, wonen, woning, woon, winkelier, retail, design, textielbeurs, textielvakbeurs, vakbeurs, show, event, evenement, beurs, huisshow, tentoonstelling, bekleding, stoffering, woonkamer, slapen, slaapkamer, matras, slaapsysteem, textiel, behang, vloer, accessoire, projectinrichting, project, kantoor, textielindustrie, circulair, duurzaam, trend, trends, forecast, voorspelling, Heimtextil, heimtex, #heimtex, #Heimtextil, #trendcouncil, #textilesmatters

Gerelateerd nieuws
 
Succesvolle netwerklunch
lees verder
Consument iets negatiever
Het vertrouwen van consumenten in Nederland daalde in mei een fractie, meldt het CBS. Het consumentenvertrouwen nam af van -21 in april naar -22 in mei.
lees verder
Burgemeester sluit beddenwinkel
Beddenwinkel Boxspringstudio in Leiden moet van interim-burgemeester Peter van der Velden nog zeker een maand dicht blijven. Voor het pand ging in de nacht van maandag op dinsdag een explosief af.
lees verder
 
Trends digitaal beschikbaar
lees verder
Floriworld Trade & Event Center
Nes Vastgoed slaat de handen ineen met een (niet genoemde) partner uit de home deco business in de sierteeltsector om het voormalige Floriworld gebouw op het Royal Flora Holland-terrein in Aalsmeer compleet te transformeren.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden