Gwinner via Radon

Vrijdag 09 februari 2024

Na intensieve discussies en onderhandelingen heeft Radon Möbelvertriebs GmbH, gevestigd in Werder (Havel), de merk- en productrechten van het traditionele bedrijf Gwinner Wohndesign uit Pfalzgrafenweiler overgenomen.
Gwinner via Radon

Het verhaal van Gwinner is dus nog niet afgelopen, ondanks de eerdere aankondiging dat het bedrijf stopt vanaf maart. Op deze manier zorgt Radon ervoor dat zowel de populaire en best verkopende producten als het gerenommeerde fabrikantmerk Gwinner op de markt blijven. Radon deed iets dergelijks al eerder, door enkele van de succesvolle Leonardo Living- en Villeroy & Boch-programma’s over te nemen van het failliete Collection C.

 

Volgens het bedrijf start de productie in de komende weken, op de een, ultramoderne radonproductielocatie in Zielona Gora (Grünberg). Dit transitieproces wordt actief begeleid en ondersteund door het huidige management van het bedrijf en de familie Gwinner. Zij zijn naar eigen zeggen erg blij dat de succesvolle modellen onder de traditionele naam Gwinner op de markt blijven. Dit jaar wil Radon zich richten op het waarborgen van de leverbetrouwbaarheid en kwaliteit van klantorders.Links

www.gwinner.de
www.collection-c.de

Tags

Nieuws, wonen, interieur, inrichting, meubel, directie, directeur, personalia, failliet, faillissement, bankroet, overname, curator, faling, boeken neerleggen, insolventie, #gwinnerwohndesign

Gerelateerd nieuws
Meubels voor binnen en buiten
Het Zweedse lifestylemerk Bebó Objects ontwerpt meubilair waarmee het bedrijf de grenzen tussen binnen en buiten wil doorbreken. Dit voorjaar introduceert de firma verschillende nieuwe modellen.
lees verder
Meerdere winkelsluitingen Utrecht
Helaas zijn de afgelopen tijd verschillende Utrechtse woonfirma's gesloten. Keck & Lisa Wonen is de meeste recent winkel die zijn deuren sluit. Sinds eind vorig jaar zijn vier bedrijven met hun werkzaamheden gestopt.
lees verder
 
Prijsverlagingen Jysk
lees verder
Nieuws van Johanson Design
De Zweedse meubelfabrikant Johanson Design introduceert dit jaar opnieuw een scala aan nieuwe producten. Interieurjournaal deelt een greep uit de noviteiten.
lees verder
 
Kiss Lounge Chair door Moooi
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden