Coretec projecten

Vrijdag 09 februari 2024

Kortgeleden was de officiŽle opening van het Coretec experience center in De Woonindustrie in Nieuwegein. Ook werd recent een nieuwbouwwoning met een Coretec-vloer opgeleverd.
Coretec projecten
Coretec projecten Coretec projecten Coretec projecten Coretec projecten Coretec projecten

Na het drukbezochte Woon- en interieurevent op zondag - waar ook consumenten welkom waren - opende US Floors tijdens de Voorjaarsvakdagen op maandag 5 februari officieel het gloednieuwe experience center voor haar merk Coretec® Floors in Nieuwegein. Veel relaties kwamen een kijkje nemen in de fraaie showroom (foto 1) op de eerste etage van De Woonindustrie, waar ook trainingen worden gegeven.

Recent is een appartement in de buurt van Zwolle met een Coretec Floor opgeleverd. Dit appartement is tot standgekomen na transformatie van een kerk uit 1977, die is getransformeerd tot twaalf duurzame appartementen, voorzien van collectieve warmtepompen en vloerverwarming. De vloer in het appartement is een Coretec Naturals 807 Meadow (8mm dik, 4 V-groeven, 122x18,2 cm planken), die -op de badkamer en toilet na - in de gehele woning van ca. 50m2 is gelegd, inclusief het aanbrengen pinten. Zie de foto's (2 t/m 6) voor het fraaie eindresultaat.

Voor de vloer is door de kopers gekozen vanwege de slijtvastheid, de watervastheid, het loopcomfort en omdat de vloerdekking geschikt is voor vloerverwarming. Inmiddels wordt de woning bewoond en blijkt de bewoner ook zeer tevreden over het gemak waarmee de vloer te onderhouden is.Links

www.coretecfloors.com
www.dewoonindustrie.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, showroom, experience, store, vloer, pvc-vloeren, rigidcore, kurk, ondervloer, klikvloer, stofferen, leggen, bekleden, merk, eventlocatie, beurs, beursgebouw, voorjaarsvakdagen, meubelen, marketday, wonen, team, adviseur, accountmanager, presentatie, afspraak, marketdays, #coretec, #usfloors, #dewoonindustrie

Gerelateerd nieuws
Homed opent in Hubo Hengelo
Er is een nieuwe decoratieve Homed geopend, dit keer bij Hubo Hengelo Hart van Zuid. In de winkel wordt nu een compleet woningstofferingspakket aangeboden.
lees verder
Nieuwe ceo voor Belysse
James Neuling is benoemd tot ceo van Belysse Group, het bedrijf achter onder andere de merken Modulyss en ITC.
lees verder
Perzische tapijt duurzame keuze
[Sponsored artikel] - In de wereld van interieurdesign blijft de vraag naar authentieke en duurzame producten groeien. Te midden van deze trend staan Perzische tapijten als toonbeelden van vakmanschap en duurzaamheid.
lees verder
Evolutie in vloeren
Tarkett introduceert de Id Evolution, een duurzame non-pvc vloercollectie. Gemaakt met 64% mineralen voor een gezonder binnenklimaat.
lees verder
Meerdere winkelsluitingen Utrecht
Helaas zijn de afgelopen tijd verschillende Utrechtse woonfirma's gesloten. Keck & Lisa Wonen is de meeste recent winkel die zijn deuren sluit. Sinds eind vorig jaar zijn vier bedrijven met hun werkzaamheden gestopt.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden