Vloeren voor softies

Donderdag 08 februari 2024

Unilin introduceert twee softe kleuren uit de succesvolle Alpha PVC vloerencollectie van Quick-Step.
Vloeren voor softies
Vloeren voor softies Vloeren voor softies Vloeren voor softies

De vloeren 'zachte blush' en 'zachte salie' uit de Illume Alpha PVC-collectie trekken de aandacht met hun bijzondere kleur, die perfect aansluiten op de huidige kleurtrends van 2024.

 

Met PVC kun je heel natuurgetrouwe vloeren met hout of steen dessin ontwerpen en realiseren, maar juist ook een meer out of the box vloeroplossingen behoren tot de mogelijkheden. Illume is volgens Unilin zo’n collectie, met gedurfde kleuren en verassende dessins. Net als de hout- en steenlooks, heeft ook deze collectie een verfijnde en rijke structuur die cachet geeft aan ieder interieur. 

 

Afgezien van de goede looks heeft deze collectie van Quick-Step ook de praktische goede eigenschappen. Zo claimt het 100% waterdicht, bestand tegen vlekken en krassen, stil én gemakkelijk te installeren te zijn dankzij de geïntegreerde geluiddempende onderlaag. Ook door de geïntegreerde ondervloer is deze vloer ideaal voor renovatie.Links

www.quick-step.nl

Tags

nieuws, interieur, kleuren, soft, softies, pvcvloeren, alpha, klikvloeren, waterdicht, steenlook, houtlook, collectie, gedurfd, dessin, structuur, #alpha, #quickstep, #unilin

Gerelateerd nieuws
Homed opent in Hubo Hengelo
Er is een nieuwe decoratieve Homed geopend, dit keer bij Hubo Hengelo Hart van Zuid. In de winkel wordt nu een compleet woningstofferingspakket aangeboden.
lees verder
Nieuwe ceo voor Belysse
James Neuling is benoemd tot ceo van Belysse Group, het bedrijf achter onder andere de merken Modulyss en ITC.
lees verder
Perzische tapijt duurzame keuze
[Sponsored artikel] - In de wereld van interieurdesign blijft de vraag naar authentieke en duurzame producten groeien. Te midden van deze trend staan Perzische tapijten als toonbeelden van vakmanschap en duurzaamheid.
lees verder
Evolutie in vloeren
Tarkett introduceert de Id Evolution, een duurzame non-pvc vloercollectie. Gemaakt met 64% mineralen voor een gezonder binnenklimaat.
lees verder
Meerdere winkelsluitingen Utrecht
Helaas zijn de afgelopen tijd verschillende Utrechtse woonfirma's gesloten. Keck & Lisa Wonen is de meeste recent winkel die zijn deuren sluit. Sinds eind vorig jaar zijn vier bedrijven met hun werkzaamheden gestopt.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden