Faillissement Fairforward

Donderdag 08 februari 2024

Vandaag is Fairforward te Culemborg door de rechtbank in Gelderland failliet verklaard. Het bedrijf verkocht onder meer producten onder het label Fairtrade Orginal.
Faillissement Fairforward

Fairforward, opgericht eind 2012, is een groothandel voor fairtrade en duurzaam geproduceerde gifts & living producten. Het had volgens de Kamer van Koophandel veertien mensen in dienst. Naast eigen ontwikkelde collecties verkocht het bedrijf ook andere fairtrade en duurzame merken zoals Dopper, Marcels Green Soap en Return To Sender. Het verkocht eveneens kerstpakketten (foto; website).

Fairforward verzelfstandigde zo'n tien jaar geleden de productgroep gifts & living van het 'Fair Trade Original'-label. Het bedrijf was in 2014 tevens initiatiefnemer en exposant van Fairplaza op Beesdseweg 5 in Culemborg, samen met vijftien andere fairtrade importeurs.

Op dit moment heeft de grossier een kantoor en een cash & carry-winkel voor de vakhandel aan de Anthonie van Diemenstraat 18A in Culemborg. Het bedrijf was in het verleden onder meer te vinden in het cash & carry-centrum Tica in Aalsmeer en nam deel aan Ambiente in Frankfurt.

Curator is de heer J.M.A.J. Thielen van Bierman Advocaten uit Tiel. Email: info@bierman.nl, T: +31 (0)344-677188.Links

www.fairforward.nl
www.fairplaza.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, project, gift, cadeau, kado, living, accessoires, decoratie, failliet, faillissement, faling, insolventie, bankroet, neerleggen boeken, doorstart, overname, curator, 55992374, #failliet, #doorstart, #herstart, #overname, #fairforward, #fairtrade

Gerelateerd nieuws
Homed opent in Hubo Hengelo
Er is een nieuwe decoratieve Homed geopend, dit keer bij Hubo Hengelo Hart van Zuid. In de winkel wordt nu een compleet woningstofferingspakket aangeboden.
lees verder
Perzische tapijt duurzame keuze
[Sponsored artikel] - In de wereld van interieurdesign blijft de vraag naar authentieke en duurzame producten groeien. Te midden van deze trend staan Perzische tapijten als toonbeelden van vakmanschap en duurzaamheid.
lees verder
 
R+T 2024 in topvorm
lees verder
Meerdere winkelsluitingen Utrecht
Helaas zijn de afgelopen tijd verschillende Utrechtse woonfirma's gesloten. Keck & Lisa Wonen is de meeste recent winkel die zijn deuren sluit. Sinds eind vorig jaar zijn vier bedrijven met hun werkzaamheden gestopt.
lees verder
 
Prijsverlagingen Jysk
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden