Grote hoogten voor Linteloo

Vrijdag 04 juni 2021

De nieuwe Monte Cervino stoel van Linteloo is gebaseerd op de Matterhorn, de berg op de grens van Zwitserland en Italië.
Grote hoogten voor Linteloo

De Monte Cervino (de Italiaanse naam van de Matterhorn) is volgens Linteloo een ingewikkeld ontwerp van Moeder Natuur. Afgetekend tegen een helderblauwe winterhemel, lijkt het slank, elegant, bijna zo licht als een veertje. Maar zijn tijdloze aanwezigheid zal alles en iedereen overleven, want daaronder is hij krachtig en sterk. Dit is volgens de fabrikant precies het juxtaposition tussen ‘hard’ en ‘zacht’, tussen ‘elegant’ en ‘stevig’ die de Cervino-serie van Marcel Wolterinck inspireerde.

 

De Cervino eetkamerstoel - en de rest van de uitgebreide Linteloo collectie – is te vinden in het Linteloo Experience Center in Zeist. Een afspraak maken is noodzakelijk.Links

www.linteloo.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, meubel, wonen, woning, woon, meubel, meubilair, woonkamer, kantoor, hotel, project, projectinrichting, stoel, fauteuil, tafel, salontafel bank, verlichting, #Linteloo, #montecervino

Gerelateerd nieuws
Aziatisch debuut Orgatec
Koelnmesse organiseert volgend jaar Orgatec in Japan. De beurs zal van 26 tot 28 april 2022 als eerste in zijn soort in Japan focussen op professionele en hybride werkomgevingen.
lees verder
 
Nieuwe agent voor Calia Italia
lees verder
Sofacompany zus Jysk
Sofacompany wordt een zus van Jysk. En Jysk doet een grote investering in Lelystad.
lees verder
Klaas Bakker start nieuw bedrijf
Klaas Bakker is in Genemuiden gestart met een nieuw bedrijf dat meubels en vloerkleden verkoopt via een winkel en een webshop.
lees verder
 
Awards voor Jan Goderis
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden